Cautare

3193 de rezultate pentru "boc" (4.05 secunde)
Gheorghe Funar ii solicita procurorului general al Parchetului instantei supreme sa dispuna inceperea cercetarii penale impotriva presedintelui PD, Emil Boc. ... Potrivit acuzatorului, Boc ar avea un comportament similar cu cel al fostului sau sef, Traian Basescu.
Primul ministru Emil Boc a tinut azi, pe un ton iritat, o declaratie de presa extraordinara, la sediul PD-L, in care de cateva ori a remarcat ca nu toti reprezentantii PSD au venit la sedinta coalitiei, nominalizandu-l doar pe Mircea Geoana.
Guvernul Boc a cazut astazi cu 258 de voturi pentru, in urma adoptarii motiunii de cenzura in Parlament. Astfel, Guvernul Boc devine primul guvern din Romania schimbat printr-un astfel de demers.
Analistul politic Stelian Tanase a declarat ca nu este surprins de faptul ca liderul PD-L, Emil Boc, a fost desemnat pentru functia de premier. ... Potrivit lui Tanase, presedintele Traian Basescu a fost "multumit" de comportamentul lui Emil Boc in mandatul trecut de prim-ministru, el "neiesindu-i din cuvant sefului statului".
Boc e un bou!", pe care il puteti citi in continuare. 'Boc este un bou! ... dar cum ei au justitia la indemana, i-o vor trage lui Boc peste bot de nu se va vedea.
"Problema domnului Basescu nu e aceea ca Guvernul Boc nu e un guvern bun, si ca ar dori sa-l amelioreze cumva cu o participare liberala sau a altora, ci ca exista inca, in ciuda tuturor demersurilor, pe toate planurile pe care le face, o opozitie firava, deseori neinspirata, cu probleme si la noi, dar mai ales la PSD.
"Basescu se va lepada de Boc in toamna"', pe care il puteti citi in continuare.
Episodul 2 - Emil Boc", pe care o puteti citi in continuare. ... "Mandatul nostru nu e criza, ci rezolvarea si continuarea reformelor", Emil Boc - 22 decembrie 2008 Mai avem trei luni si facem doi ani de Guvern Boc.
'Traian Basescu i-a mai tras putin presul de sub picioare lui Emil Boc. Usor, usor, in jurul lui Emil Boc se strange latul tot mai tare. ... Mai intai, a fost povestea cu demisia lui Boc din grupul parlamentar, inainte de remaniere.
Unii parlamentari PDL se declara nemultumiti de faptul ca nu au fost informati de amanarea CNC al partidului si ca sunt lasati in "deruta" si au apreciat ca nici Emil Boc, nici Vasile Blaga sau Adriean Videanu nu se ocupa de partid.
Opozitia a anuntat ca, imediat dupa angajarea raspunderii, depune o motiune de cenzura impotriva Cabinetului Boc. ... Emil Boc: ... Emil Boc: ... Emil Boc: ... Emil Boc: ... Emil Boc in plen: ... Emil Boc in plenul Parlamentului: ... Emil Boc, inaintea sedintei din Parlament:
Emil Boc presedinte!" Omagii premierului... ... Niciun partid nu a realizat o asemenea performanta." Sustinatorii lui Boc domina sala. ... Emil Boc: ... Emil Boc isi sustine motiunea.
MULT SUCCES GROPARULUI BOC!", pe care il puteti citi in continuare. ... El a laudat campania de genocid si distrugere nationala a guvernarii Boc, pe care o patroneaza, afirmand:
Boc:
Premierul Boc a stabilit prioritatile pentru cele 6 luni ramase din 2009. ... Toate aceste precizari au fost facute de Emil Boc. ... Avem peste 100 de milioane de euro pentru finalizarea acestor lucrari, pentru ca obiectivul este sa nu lasam lucrurile neterminate", a mai spus Boc.
Boc vrea management privat la toate companiile de stat Premierul Emil Boc a declarat, joi, la Targu Jiu, ca Guvernul doreste instituirea managementului privat la companiile de stat ca o alternativa la situatia actuala, aceasta fiind o solutie pentru imbunatatirea actului de conducere a acestor companii.
Adevarul despre investitiile Guvernului Boc Saptamana trecuta premierul Emil Boc ne prezenta bugetul Romaniei pentru anul 2012, un buget pe care il caracteriza drept "responsabil" si de "consolidare a cresterii economice".
Calin Popescu Tariceanu (decembrie 2004 - decembrie 2008) si Emil Boc (din decembrie 2008). ... Emil Boc s-a aflat in fruntea Guvernului din decembrie 2008 pana in decembrie 2009.
Emil Boc, deja cu mandatul de presedinte plin al PD, a anuntat raspicat ca o astfel de manevra politica nu este posibila.
Presedintele PD, Emil Boc, a declarat ieri ca PD va propune un guvern minoritar al Aliantei D.A. ... Cei care au urechi sa auda“, a explicat Boc. ... Potrivit lui Boc, indiferent de dezbaterile care au loc in Alianta D.A.
google-analytics.com