Cautare

802 de rezultate pentru "becali" (3.32 secunde)
La mustata se duse pe Apa Sambetei sansa lui Becali de a debita ineptii si in cadrul organizat al Parlamentului European! Dupa o infrangere usturatoare in plan politic, Becali a judecat ca-si poate drege problemele schimbandu-si look-ul.
Din el au cazut "picaturile" Dica si Goian, cele doua lacrimi varsate de Gigi Becali dupa surprinzatorul esec de la Iasi. ... "Declaratiile lui Becali destabilizeaza echipa", zise Dica, dupa ce s-a plans ca mereu e scos tap ispasitor la infrangeri.
Nicolae Dica (42 de ani) a anuntat ca nu ia in calcul sa urmeze "sfatul" lui Gigi Becali (64 de ani) si sa mareasca durata antrenamentelor.
Toata lumea, chiar si politicienii, stau cu ochii pe ancheta privind "valiza cu bani", pe care Becali o pregatise, se spune, pentru a o da jucatorilor Universitatii Cluj in cazul in care ar fi rupt macar un egal in meciul cu CFR Cluj.
Unde Gigi Becali este Dumnezeu pe pamant, unde Gigi Becali va ajunge in Parlamentul Romaniei, tara unde Gigi Becali porunceste si ceilalti, toti, il asculta. ... Unde, cu repetitie, Gigi Becali este model de urmat si formator de opinie, cu sanse reale de a ajunge in Parlamentul European.
Gigi Becali are o vara fierbinte, in care vedeta Dica a plecat, alti jucatori vor sa plece, iar unii sunt dati afara.
Fara indoiala, Gigi Becali este unul dintre personajele cele mai pitoresti din fotbalul romanesc. ... Ambitia lui Becali este de a se compara cu Silvio Berlusconi, fara sa-si dea seama ca poate aduce Steaua mai aproape de Inter decat de Milan.
Durul diagnostic a fost pus chiar de Gigi Becali care isi descrie cu cuvinte tandre echipa pe care o patroneaza: ... Dupa ce a mai lasat supararea deoparte, Becali a gasit buba: ... Pe Kapetanos l-am luat gratis, zero face", a spus Becali.
Cum misca, pac-pac, vine Gigi Becali si face ordine. ... Apoi Becali s-a apucat sa caute antrenor si cel gasit este Dorinel Munteanu, omul chemat sa salveze un sezon care pare compromis, din moment ce patronul a decretat ca Steaua nu mai prinde nici locul doi.
Mai mult, Gigi Becali i-a reziliat si contractul lui Andrei Miron, titularul pe care nu l-a mai dorit la echipa.
La fel si patronul Gigi Becali, care i-a transmis ca Dica are misiune dubla in acest sezon. ... Gigi Becali mi-s spus ca a adus jucatori pe bani si trebuie sa ii fac sa joace bine la FCSB.
Fostul selectioner al Romaniei, care s-a certat rau cu Becali dupa al doilea sau mandat pe banca echipei ros-albastre, a punctat ca patronul are si functia de antrenor al echipei sale.
Managerul general FCSB a vorbit despre finantatorul Gigi becali, dar si despre dorintele sale ca unii jucatori sa evolueze cat mai mult. ... face referire la Gigi Becali) Stii foarte bine ca atunci cand cineva nu are rabdare asta se intampla...
Gigi Becali a anuntat ca isi doreste sa vanda clubul, fiind nemultumit de arbitrajele de care a avut parte FCSB in play-off. ... Becali a dezvaluit ca a fost abordat deja de mai multe persoane interesate sa o cumpere pe FCSB.
Comisia de Disciplina si Etica a Federatiei Romane de Fotbal s-a intrunit in cursul zilei de luni, 26 iunie, si s-a decis sanctionarea finantatorilor de la FCSB si CFR Cluj, Gigi Becali si Ioan Varga, cat si a lui Mihai Stoica, presedintele Consiliului de Administratie de la FCSB.
Partidul Noua Generatie, condus de patronul clubului de fotbal Steaua, Gigi Becali, incearca sa atraga voturile oamenilor promitindu-le vile la preturi cu care nu poti sa cumperi nici macar o garsoniera. ... "Banca se face pe averea domnului Becali.
"Nu m-am intalnit cu nimeni la Marriott si nici nu-i cunosc pe Becali sau pe Chicheanu” In alta ordine de idei, directorul CN APMC a asigurat mass-media de transparenta in activitatea sa de coordonare a Portului Constanta, adaugand ca in perioada urmatoare va verifica toate contractele de privatizare si externalizare, precum si licitatiile organizate de vechea conducere.
De asemenea, potrivit datelor de la ora 21, George Becali obtinuse 1,81% din voturi.
Becali arunca BOMBA: ... Gigi Becali a anuntat ca e gata sa intre chiar el pe teren la jocul din Olanda.
Gigi Becali ciocneste oua rosii cu fetele lui. Imagini din casa patronului Stelei Chiar daca e un tip slobod la gura, Gigi Becali se considera un bun crestin, care pune mai presus de orice familia.
google-analytics.com