Cautare

802 de rezultate pentru "becali" (2.85 secunde)
Veste cumplita pentru Becali inainte de sarbatori Gigi Becali a primit o veste trista in prag de sarbatori. Latifundiarul din Pipera nu va fi eliberat temporar de Craciun.
Liberalii si conservatorii au lansat un atac dur la adresa presedintelui Traian Basescu, criticand fara menajamente intalnirea de la restaurantul Golden Blitz, dintre seful statului si Gigi Becali.
Gigi Becali a fost oprit de politisti, ieri noapte, pe aeropotul Henri Coanda, si a fost dus la Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie a Romaniei (ICCJ), fiind cercetat pentru inselaciune si abuz in serviciu intr-un nou dosar, informeaza sursele de presa.
Partidul Noua Generatie, condus de sponsorul echipei de fotbal Steaua si bun amic al presedintelui Basescu, Gigi Becali, a depasit pentru prima data UDMR in preferintele alegatorilor, situandu-se deasupra formatiunii etnicilor maghiari intr-un sondaj de opinie realizat de IMAS.
Ultimul sondaj INSOMAR confirma increderea crescanda a romanilor in Gigi Becali. ... ßeful Partidului Noua Generatie, Gigi Becali, se bucura de increderea a 33 la suta dintre romani, fiind urmat de premierul Tariceanu cu 30 la suta.
PNG-CD, condus de Gigi Becali, a reusit sa surclaseze formatiuni politice parlamentare precum PRM, UDMR si PC. ... Pe locul trei in sondaj se situeaza formatiunea politica condusa de Gigi Becali, PNG, cu 10,6%, devansand PRM, care intruneste doar 10,0% din optiuni, UDMR cu 5,7%.
Pe locul trei se claseaza PNG, partidul lui Gigi Becali fiind creditat cu 18%. ... El este urmat de George Becali si Theodor Stolojan. Comparativ cu luna februarie, Traian Basescu a pierdut 10 procente, iar George Becali - unul singur.
Presedintele PNG-CD, George Becali, a declarat ieri ca il va sustine pe presedintele Traian Basescu si a aratat ca nu a avut nicio intalnire cu presedintele suspendat in ultima perioada.
Topul politicienilor frumosi este deschis de Cristian Boureanu, urmat de Calin Popescu-Tariceanu, Elena Udrea si Gigi Becali. Traian Basescu s-ar situa pe primul loc in optiunile electoratului roman, daca luna viitoare ar avea loc alegeri prezidentiale anticipate, urmat de Gigi Becali.
Petru Lificiu, presedintele Partidului Ecologist din Romania (PER), a anuntat ieri ca fuziunea cu PNG-CD, condus de Gigi Becali, s-ar putea realiza pana la sfarsitul lui octombrie.
Potrivit sondajului, PD este cotat cu 42% din optiunile electoratului, fiind urmat la mare distanta de PSD, care aduna doar 17% si PNG-ul lui Gigi Becali, care ajunge la un neverosimil 13%.
Reprezentantii PIN au depus luni la BEC o contestatie referitoare la prezenta pe listele partidelor a lui Cristian Anghel (PNL), Petru Filip (PD), George Becali (PNG), politicieni despre care afirma ca au dosare la DNA, Parchetul General, respectiv la instante, pentru infractiuni de coruptie.
Presedintele PNG George Becali a declarat, miercuri, ca reprezentantii Consiliului National al partidului i-au cerut sa candideze pentru functia de primar general al Capitalei.
Presedintele PNG George Becali a declarat, miercuri, ca reprezentantii Consiliului National al partidului i-au cerut sa candideze pentru functia de primar general al Capitalei.
Presedintele PSD Mircea Geoana a insinuat, vineri, la Sibiu, ca arestarea patronului Stelei Gigi Becali a fost dictata politic, in dorinta de a deturna atentia de la "lucrurile importante" ale tarii. ... Acesta a adaugat ca, in opinia sa, scandalul in care este implicat Gigi Becali este unul comandat.
Fiica cea mica a presedintelui, Elena Basescu (foto), liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, dar si Gigi Becali ar obtine mandate de europarlamentar, potrivit unui sondaj INSOMAR realizat in perioada 26 martie- 5 aprilie.
Becali l-a sfatuit pe Viorel Hrebenciuc sa foloseasca apa sfintita si mir impotriva magiei PD-L. - Domnule Becali, ce sanse ar fi fost ca sa fiti etichetat o data in plus nebun de legat, daca ati fi lansat pe piata un subiect gen "flacara violet"?
Din randul eurodeputatilor romani, cei mai "constiinciosi" la plenarele PE au fost, in aceeasi perioada, Oana Antonescu, Sabin Cutas, Iosif Matula, Cristian Preda si Csaba Sogor (100%), iar prezenta cea mai redusa la plenare a avut-o George Becali (27,03%), precedat de Corneliu Vadim-Tudor (40,54%), Traian Ungureanu (62,16%), Cristian Busoi si Adina Valean (fiecare cu cate 64,86%).
"Boc, Udrea si Anastase ar putea distruge imaginea viitoarei Miscari Populare" Miscarea Populara reprezinta o strategie politica de camuflare a portocaliului si care, doar prin cooptarea lui Victor Ciorbea, Gigi Becali sau Dan Diaconescu, castiga la redistribuire 4 sau 5 procente in plus, afirma analistul politic Bogdan Teodorescu, pentru Inpolitics.
Conform intelegerii dintre cele doua parti, Steaua isi va disputa meciurile in Ghencea, in vreme ce partidele importante vor fi sustinute pe Arena Nationala, ultima conditie fiind dorinta lui Gigi Becali. ... Avem o datorie, dar nu e atat de mare cat spun ei", a declarat Gigi Becali.
google-analytics.com