Cautare

15821 de rezultate pentru "balaurul cu multe capete" (3.64 secunde)
Au fost mai multe variante ale acestui proiect si vom vedea cum va fi stabilit. ... Chiar daca in prezent asigurarea locuintelor este facultativa, reintroducerea obligativitatii asigurarii locuintei incepuse sa capete tot mai multi adepti.
Uniunea Europeana a cerut de multe ori, imperativ, renuntarea la acest obicei al guvernantilor romani, amenintand chiar cu amanarea aderarii Romaniei daca aceasta politica falimentara continua.
Si, cu toate acestea, de multe ori, odata ce compania investeste intr-un proiect al comunitatii, aceasta nu are posibilitatea sa urmareasca proiectul sprijinit, administratia nerespectand adeseori parteneriatul. ... Merita aceste cauze ale comunitatii sa capete atentia companiilor?
Liviu Naste, directorul executiv al OJCA Bihor, le-a adus la cunostinta celor prezenti ca fiecare dintre ei trebuie sa indeplineasca anumite conditii, comparative cu cele din UE, pentru construirea de grajduri si achizitionarea si montarea de aparatura pentru muls.
Doljenii se imbolnavesc pe capete in perioada vacantei de vara. ... "De regula, cele mai multe concedii medicale sunt acordate in sezonul rece, iar bolile considerate raspunzatoare sunt afectiunile respiratorii (gripe si viroze respiratorii, bronsite, pneumonii etc.)", a declarat prof.
Aceasta in timp ce multe mine din tara au fost inchise, iar lucratorii acestora au ramas pe drumuri.
Suma exacta pe care o va primi Galatiul nu a fost inca stabilita, dar se stie cu siguranta ca datoriile din 2005 ale Spitalului de Urgenta si cele catre farmacii, in valoare de 6 milioane de lei, vor fi platite cu bani din aceasta rectificare.
Daca inainte de 1989 Romania se putea lauda cu efective impresionante de animale, dupa distrugerea CAP-urilor, IAS-urilor si fermelor zootehnice, in numele libertatii si a proprietatii private, am ramas cu o agricultura subreda si cu mii de hectare de parloaga.
In perioada scursa de la cattigarea alegerilor ti pana acum, conducerea Aeroportului Oradea a avut intalniri cu primarul Ilie Bolojan ti cu pretedintele Consiliului Judetean, Radu Ţirle, pentru a gasi solutiile viabile de dezvoltare.
Matei Rosca) Publicitatea, vanzarile directe, pornografia, prostitutia si politica sunt activitati cu tulburator de multe caracteristici in comun.
Senatorul Alexandru Cordos a sustinut o declaratie politica cu titlul: ... Daca firmele mijlocii si mari au angajati specializati si resurse pentru a apela la consultanti, firmele mici si microintreprinderile se bazeaza, de cele mai multe ori, pe contabili sau avocati platiti la ora sau doar pe priceperea asociatilor.
Pana la urma, ne intereseaza sa joace toti, sa capete experienta si sa acumuleze si la nivel de pregatire fizica", a comentat Liviu Andries. ... "Ne dorim sa castigam cat mai multe meciuri, incepand cu cel cu Steaua.
Mucenici cu miere de albine Pacat ca mucenicii cu miere de albine se fac doar pe 9 martie! ... Multe regiuni ale tarii isi disputa originalitatea retetei de mucenici. ... Iti prezentam mai jos o reteta cu origini in Bucovina. ... Asa ca framanta bine si cu drag, ca sa creasca.
Lucram cu migala, suntem atenti la fiecare detaliu pentru ca vrem foarte mult ca toti copiii care vad spectacolele noastre sa se bucure sa sa capete un soi de dependenta de teatrul de papusi, de povesti, de citit. ... Pentru realizarea unui astfel de spectacol se parcurg mai multe etape:
Dupa Picture Perfect si Burning Process, single-uri care s-au bucurat de un succes incontestabil, cantautoarea NAVI a semnat un contract pentru albumul sau de debut, Songbird, cu prestigioasa casa de discuri Electrecord.
Tudor are astfel prilejul sa faca mai multe calatorii in Transilvania, unde Glogoveanu exporta pana la 2.000 de capete de vite si sa-si constituie un capital cu care a facut apoi comert pe cont propriu.
Sunt foarte cautate, mai ales cu pandemia asta. Am si bratari din piele cu cranii si cu lanturi argintii sau negre, dar si bratari din piele la care am folosit lanturi de motor.
Nesperatul farmec al impartialitatii Desi Laura Codruta Kovesi are mai degraba gratia calului de lemn decit bizdicul Elenei din Troia, ciolanosul sau trup justitiar a bagat rica intre doi barbati de stat care, aburcati pe cocoase ideologice diferite, calareau cu seninatate, in desertul economiei de piata, aceeasi deselata camila a puterii.
In urma cu trei ani si jumatate, barbatul cu orientari controversate s-a aflat in mijlocul unui scandal sexual, dupa ce s-a spus despre el ca participa la petreceri private cu baietei minori.
Celulele de la Jilava si de pe la alte puscarii au inceput sa fie populate cu personaje cu notorietate - premieri, ministri, generali, milionari si miliardari si, nu in ultimul rand, magistrati.
google-analytics.com