Cautare

15821 de rezultate pentru "balaurul cu multe capete" (4.37 secunde)
Femeile au fost uitate undeva "intr-un colt", insa barbatii care candideaza, fie ei cu experienta sau nu, spera sa faca fata unui vot 100% uninominal. ... un manager, iar majoritatea candidatilor au fel de fel de ocupatii care uneori nu au nimic in comun cu studiile sau profesia.
Presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, a declarat ieri ca va cere parlamentului sa ii „trimita dosarele in instanta“, dupa ce miercuri Comisia juridica a Camerei Deputatilor a hotarat sa faca raport negativ la cererea procurorilor de incepere a urmaririi penale in doua dosare.Adrian Nastase a explicat de mai multe ori, inclusiv in cadrul Biroului Permanent al Camerei Deputatilor, ca solicitarea Parchetului General adresata parlamentului, insotita de documente, nu contine nici un act nou.Premierul Emil Boc a declarat joi ca ar face orice ca sa ajunga in fata justitiei daca ar fi in locul lui Adrian Nastase si a precizat ca, daca fostul premier si-ar demonstra nevinovatia in justitie, acest lucru ar fi atat in folosul lui, cat si al PSD.„Nu inteleg de ce se incapataneaza cu obstinatie sa nu ajunga in fata justitiei.
In perioada urmatoare, absolut toti angajatii din Prefectura judetului Constanta vor da explicatii cu privire la activitatea lor din ultimii patru ani.
Primarul municipiului Mangalia, Claudiu Tusac, anunta, la inceputul acestui an, ca "razboiul" sau cu fosta administratie locala - reprezentata pana in 2008 de pedelistul Zanfir Iorgus - ia o alta turnura.
In aceste zile, m-am uitat cu mai multa atentie si la unii dintre colegii cu care am lucrat de-a lungul timpului. Jucatori la mai multe capete, "decisi" sa sara dintr-o barca in alta daca este nevoie.
Senatorul Viorel Arcas a sustinut o declaratie politica in Senat, in data de 19 aprilie 2010, cu titlul :
'Primele informatii, la cald, despre intrevederea de la Snagov, intre presedinte si parlamentarii partidului, sunt destul de sarace, alesii ferindu-se sa scape prea multe presei.
Luarile de pozitie vituperante impotriva Israelului coroborate cu spijinul pentru miscarea de eliberare palestiniana si incapatanarea cu care s-a opus aplicarii de sanctiuni Iranului pentru programul sau nuclear ii dau Vestului motive de ingrijorare ca ar putea pierde un aliat.
Unii s-ar putea sa ma contrazica si sa spuna ca aceste atacuri la adresa celor pe care nu Boc i-a pus pe lista de europarlamentari sau de parlamentari, luandu-i de la Palatul Cotroceni, face parte tot dintr-un scenariu care are acelasi regizor care joaca la mai multe capete..
Orice formula de remaniere cu care se vine nu are relevanta, atata timp cat se pastreaza actuala directie de guvernare. ... In ceea ce priveste tripleta BVB, liderul social-democrat apreciaza ca nu poate fi data cu totul la o parte, "dar se poate sparge bucata cu bucata".
Totul s-a intamplat prin intermediul aceluiasi, etern politician neastamparat, invinsul de serviciu al oricaror confruntari electorale, cu exceptia celor care nu sunt dinainte aranjate prin jocuri de culise. Asa este, asa este, stim cu totii despre cine e vorba, doamnelor si domnilor:
Mai multe surse politice sustin ca PDL se va rupe dupa alegerile interne, iar o mare parte dintre democrat-liberali vor emigra catre un nou partid pe care il vor mosi Traian Basescu si Sebastian Lazaroiu.
Pentru PD-L, diferenta dintre diavol si Dumnezeu nu exista Partidul Democrat Liberal se conduce dupa un percept cu care eu, unul, nu pot fi de acord. ... Apoi Baconschi a fost rasplatit cu functia de ministru de Externe.
De ce o afacere, fie ea si cu aur, a incins spiritele atat de mult incat a provocat trei fenomene rarisime?
Ca sa-si mentina si sa-si inmulteasca avantajele si dupa momentul 2012 care a inceput sa le dea fiori seriosi pe sira spinarii aleia inclinate pana la nivelul condurului pupat cu regularitate.
Am luat, slava Domnului, si noi primari, a luat si PNL, dar acum, in care ai dosar penal daca nu treci la UNPR, iar daca treci iti rezolva imediat, nu ai bani nici pentru salarii in primarie, dar daca treci la UNPR iti vin miliardele de nici nu stii ce sa faci cu ele, nu a existat niciodata.
Astazi - datoriile partidului Nu e nimic mai descalificant pentru un presedinte de partid decat sa incerce sa-si capete autoritatea aruncand cu noroi in predecesorul sau. ... Nu conteaza cat sunt de fanteziste sau de ireale, conteaza sa fie cat mai multe.
Astazi - datoriile partidului Nu e nimic mai descalificant pentru un presedinte de partid decat sa incerce sa-si capete autoritatea aruncand cu noroi in predecesorul sau. ... Nu conteaza cat sunt de fanteziste sau de ireale, conteaza sa fie cat mai multe.
Intelegem ca si-a facut damblaua prin desantul impardonabil la sedinta de Guvern, dar prin alura pe care incep s-o capete reactiile magistratilor, ca si prin scandarile trupelor de asalt din strada, lucrurile risca sa degenereze spre o confruntare civila.
Cu totii il acuza pe Ciocan de dictatura si incultura, de primitivism si analfabetism, de baronie si mirlanie.
google-analytics.com