Cautare

15821 de rezultate pentru "balaurul cu multe capete" (6.31 secunde)
Cand azi, ca si saptamana trecuta, am intuit decizia Curtii Constitutionale de neconstitutionalitate a legii comasarii alegerilor, am avut in vedere mai multe considerente.
Convorbirea telefonica dintre Traian Basescu si cancelarul german, Angela Merkel, a ridicat multe semne de intrebare in mediul politic din Romania. Jurnalistul Eugen Zainea realizeaza o analiza a ultimelor reactiiavute de Merkel cu privire la aceasta zona a Europei si incearca sa descifreze implicatiile acestor miscari la nivel geopolitic.
Nu cred ca exagerez spunand ca, fata de listele initiale, validate in Parlament, cel putin 80 de parlamentari s-au mutat de colo-colo, de la un partid la altul, ba chiar, uneori, cu dus-intors", scrie Varujan Vosganian pe blogul personal.
Cu toate ca au obtinut dreptul de a vinde laptele produs în gospodarie prin obtinerea cotei de lapte, unor fermieri doljeni le este teama sa spuna cât vând.
Cu toate ca au obtinut dreptul de a vinde laptele produs în gospodarie prin obtinerea cotei de lapte, unor fermieri doljeni le este teama sa spuna cât vând.
"In Olt sunt in jur de 85.000 de miei cu varste pana la patru luni, insa numai jumatate dintre ei sunt identificati. Oile crotaliate sunt ceva mai multe, 90.000 de capete", a spus directorul OARZ Olt, Petre Barbu.
In ciuda faptului ca multe companii devin renumite pe piata romaneasca, datorita produselor de marca pe care le comercializeaza, acest lucru nu inseamna ca sunt si cei mai buni angajatori.
UNPR, spaguirea seicilor arabi si afacerile cu urmaritii FBI (Autor :
Cum a fost preluata in Romania Halloween, sarbatoare de origine celtica, preluata astazi de multe tari, se celebreaza in noaptea de 31 octombrie, inaintea sarbatorii catolice si protestante a tuturor sfintilor de pe 1 noiembrie.
Directia Sanitar-Veterinara a fost anuntata ca mai multe cadavre de animale sunt aruncate la marginea lacului. ... Copite, capete, sute de oase de cal toate gasite pe un camp de langa lacul Brates.
News media complicity in the UFO cover-up, aparuta in 2001 si cu o a doua editie, electronica, in 2012, Hansen arata ca unele dintre cele mai influente organizatii americane de stiri au mentinut legaturi stranse cu structurile de informatii ale SUA si au suprimat voit prezentarea completa si corecta a fenomenului OZN, invocand ratiuni de securitate nationala.
Aceasta teorie se bazeaza pe observarea faptului ca, pe Pamant, exista specii care nu sunt inrudite decat foarte de departe si care au evoluat in mod independent, dar care au dezvoltat trasaturi, caracteristici si atribute fizice similare pentru a rezolva probleme similare cu care s-au confruntat in mediul lor.
la inmultirea painilor, dincolo de Marea Galileii, cand el a instiintat pe Mantuitorul ca acolo, in multime, era un baiat care avea cinci paini de orz si doi pesti, iar a doua oara, dupa invierea lui Lazar, cand, impreuna cu Filip, l-a instiintat pe Iisus ca niste elini, veniti in Ierusalim cu prilejul sarbatoririi Pastelui iudaic, voiau sa-l vada.
Sint vreo zece zile de cind noul prefect a sfatuit directorii institutiilor guvernamentale sa inchida usa dupa ei si sa-i mai lase si pe altii sa se lafaie prin cabinetele cu secretare si aer conditionat. ... debandada, incertitudine, intrigi si multe, multe zvonuri.
“E ca un ratoi cu capul taiat, care inca se mai zbate“, a proclamat, cu umor distant, Philippe de Villiers, presedintele Miscarii pentru Franta.
In mod normal, toata suflarea functionareasca - de la secretarul de primarie comunala la ministru, de la grefier de sedinta la presedinte de tribunal, procuror general ori sef de PNA sau de la agent de strada la chestor-sef etcetera - ar trebui sa-si evalueze munca din aceasta perioada si sa priveasca spre Cotroceni cu mai mica sau mai mare tremuratura de genunchi.
Cu ochii iesiti din orbite, fostul fruntas PRM-ist implora cu un glas apocaliptic, dar si usor gatuit de emotia fireasca a declaratiilor menite sa ramana in istorie, ca poporul sa "nu mai manance puii lui Flutur".
Doresc sa raspund catorva, fara sa le mentionez numele, fiindca ei privesc realitatile cu multa responsabilitate. Doresc in mod sincer ca lucrurile sa mearga ceva mai bine si de aceea merita recompensati macar cu un raspuns. ... Oamenii politici incearca sa ne anestezieze cu miracolul european;
Daca avea si un aer de savant nebun si neinteles, cu atat mai bine. ... Cutremurele alea anuntate in prime time nu au venit, dar destui smecheri au facut multe parale. ... Cumpara ziare in zori, iar seara se aseza in fata televizorului sa vada ce mai e nou cu cutremurul...
Sunt, in traditia crestina, multe situatii cand orice om bate din usa in usa si imparte o strachina plina cu diverse bunatati. Impartitul nu este totdeauna acelasi lucru cu pomana.
google-analytics.com