Cautare

295 de rezultate pentru "b1" (1.86 secunde)
In cadrul sedintei ordinare a Consiliului Local al orasului Simleu Silvaniei, desfasurata, joia trecuta, proiectul cel mai cu bucluc a fost cel privind darea in folosinta a unor terenuri din domeniul public al orasului Agentiei Nationale pentru Locuinte, in vederea amplasarii unui bloc de locuinte.
Posturile TV monitorizate au fost TVR 1, TVR 2, Antena 1, Antena 3, Pro TV, Realitatea TV, B1 TV, National TV si OTV, iar cele de radio:
Basescu a declarat miercuri seara, la B1 Tv, ca ministrul Transporturilor, Ludovic Orban, "s-ar putea sa aiba surprize" de la justitie, fara a preciza la ce se refera.
Monitorizarea a vizat perioada 1-29 februarie si s-a facut la posturile de televiziune TVR1, TVR2, Antena 1, Antena 3, Prima TV, Pro TV, Realitatea TV, B1 TV, National TV, OTV, si de radio - Radio Romania Actualitati, Europa FM si Radio Guerrilla.
Presedintele Traian Basescu a declarat luni seara, la B1 TV, ca obiectivul sau este ca, dupa alegeri, sa propuna Parlamentului un premier in care sa aiba incredere si care sa fie capabil sa negocieze impreuna cu partidele o majoritate.
Presedintele Traian Basescu a declarat luni seara, la B1Tv, ca Hrebenciuc, Voiculescu, Tariceanu si Geoana pregatesc o noua "lovitura de stat" dupa alegeri, referindu-se la o eventuala noua suspendare din functie a presedintelui, daca acesta nu va desemna, dupa alegeri, premierul stabilit de ei.
Presedintele Traian Basescu a declarat, luni seara, la B1 TV, referindu-se la procedura de numire a premierului, ca sunt zone ale Constitutiei in care seful statului decide si Parlamentul trebuie sa tina cont de hotarare, in caz contrar, Legislativul putand fi dizolvat.
Presedintele Traian Basescu a declarat, luni seara, la B1 TV, ca obiectivul sau este ca, dupa alegeri, sa propuna Parlamentului un premier in care sa aiba incredere si care sa fie capabil sa negocieze impreuna cu partidele o majoritate, aratand ca nu are incredere in Mircea Geoana si Calin Popescu Tariceanu.
Liderul PDL, Emil Boc, sustine ca alianta PSD-PC vrea sa il suspende din functie pe Traian Basescu, Dan Voiculescu sa fie presedinte al Senatului, iar din postura de pretedinte interimar sa il numeasca pe Mircea Geoana premier, realizand astfel amnistia fiscala a celor care au furat bani publici.
Vreau insa sa-i asigur pe toti ca voi fi un partener corect in relatia cu PSD, in actul de guvernare si in tot ceea ce inseamna activitatea politica", a spus Boc, intr-o emisiune a postului B1 TV.
'Vedeti, au incercat cei de la Parchet, am castigat in instanta, pot sa dau lectii tuturor, sa candidez unde doresc, pentru ca sunt nevinovat'“, a declarat Emil Boc pe b1 TV.Premierul l-a acuzat pe Nastase ca foloseste „subterfugii judiciare“ pentru a nu ajunge in fata justitiei si ca se ascunde dupa voturile colegilor sai de partid.
"Cei care pana acum isi puneau mintea cu un Basescu, acum trebuie sa si-o puna cu doi", a declarat Elena Basescu, marti seara, in cadrul emisiunii "Nasul" de la postul B1 TV.
Acum ca m-a obosit sistemul, ca pe mine inca nu m-a infrant, dupa cinci ani plec sa ma odihnesc?", a spus seful statului la B1 Tv, joi seara.
Octavian Stireanu decripteaza mesajul ofertelor otravite transmise de Traian Basescu: este, de fapt, un mesaj al dramaticei sale izolari. Presedintele actual se afla precum intr-un tarc, fata de care, practic, intreaga societate a instituit o blocada.
Parlamentul, impulsionat de presedintele Senatului Mircea Geoana, a modificat cu rapiditate Legea raspunderii ministeriale pentru a da dreptul guvernului interimar sa poata trimite bugetul pe 2010 la Parlament, spre dezbatere si adoptare.
Diferenta intre Basescu (33,4%) si Geoana (30,1%) a crescut usor in ultimele 2 ore de vot Traian Basescu si Mircea Geoana intra in turul doi al alegerilor prezidentiale, cu 33,4%, respectiv 30,1% din voturi, in timp ce Crin Antonescu a obtinut 22,5% din optiunile votantilor, arata exit poll-ul CSOP si IRES comandat de B1 TV si de Vox News, cu datele de la inchiderea urnelor.
In campania electorala pentru Primaria Capitalei, in cea pentru prezidentiale din 2004, in campania actuala si intre campanii, Traian Basescu si-a acuzat in mod obsesiv adversarii politici de minciuna.
Candidatul PSD Mircea Geoana a castigat alegerile prezidentiale, potrivit rezultatelor a 3 dintre exit-poll-urile realizate de 3 institute de sondare a opiniei public:
Presedintele Traian Basescu a declarat, in 16 octombrie, la B1 TV, ca afirmatiile lui Marian Vanghelie despre arhiva DGIPI pot fi reale, deoarece fostul ministru Dan Nica a pus acest serviciu secret la dispozitia presedintelui PSD Bucuresti, a lui Mitica Iliescu si Catalin Voicu.
In ceea ce priveste rezultatele exit-pollurilor, Vasile Dancu, care a contribuit prin Institutul pe care il conduce la realizarea unui astfel de sondaj pentru postul de televiziune B1 Tv, a spus ca, daca liderul PSD l-ar fi intrebat in ziua alegerilor despre scorul pe care l-ar obtine, "ar fi facut o exceptie" si i-ar fi comunicat "prezumtia legata de pierderea alegerilor".
google-analytics.com