Cautare

3757 de rezultate pentru "arhiva 2006" (4.27 secunde)
In plus, arhiva Dunarea, cu peste 680 de dosare, a fost transferata integral de la SIE catre arhivele statului, iar arhiva CAER si a fostului Pact de la Varsovia, de la Ministerul Afacerilor Externe si de la Ministerul Apararii Nationale au inceput deja sa fie predate arhivelor statului.
Dar cert era ca la Roswell au fost distruse, in mod nemotivat, arhivele administrative ale bazei militare, ca si arhiva cu mesajele trimise de la baza, intre anii 1946 si 1949, si, intr-un mod total neobisnuit, borderourile de distrugere nu indica nici organizatia nici persoana care a distrus aceste arhive, nici data, nici identitatea autoritatii care a dat ordin sa se procedeze la aceasta distrugere.
Documentele le puteti consulta si dumneavoastra, daca accesati Arhiva Nationala a Marii Britanii.
Senatorul a declarat ca, in afara de dosarele si microfilmele arse imediat dupa decembrie 1989, restul dosarelor se afla in arhiva Serviciilor Secrete, fiind convins ca aceasta arhiva va fi folosita pentru a se face curatenie in viata politica romaneasca.
Presedintele PNL Dolj, senatorul Mario Ovidiu Oprea, l-a acuzat pe Buzatu ca a votat cot la cot cu PSD-ul in motiunea de cenzura contra ministrului sanatatii, ca a devenit presedinte de filiala fara vechimea necesara in partid si chiar ca ar fi furat arhiva de adeziuni a organizatiei in iunie 2005.
Dinspre social-democrati, Ilie Sarbu, vicepresedinte al PSD, vorbeste si el despre "manipularea" prin "sondaje de arhiva". ... Nu cred ca este cinstit ca, pe langa manipularile de tot felul care se fac, sa ajungem sa apelam si la arhiva.
Lipsa spatiului nu ne permite sa lucram cu publicul si sa avem o arhiva bine structurata", a subliniat Daniela Dragomir. ... 000 de dosare din arhiva, pe care suntem nevoiti sa le depozitam in sediul vechi al cladiri.
Nu exista un compartiment in domeniul achizitiilor publice, in managementul situatiilor de urgenta, in cel al calitatii serviciilor, nu exista o structura organizatorica strict pe domeniul monitorizarii si asistentei in gestionarea si atragerea de fonduri europene, pe relatii internationale, pe monitorizarea serviciilor comunitare de utilitati publice, nu exista nici macar un compartiment strict pe arhiva sau arhiva funciara, ci doar persoane cu atributii", a declarat prefectul de Dolj.
Pai, va imaginati ca nu se poate face o arhiva comuna, dupa cum nu se poate face o arhiva comuna SRI-SIE.
Dosarul e primit cu aplauze in arhiva Securitatii, cu adresa de insotire numarul 0043467. ... Se simte bine si in arhiva Directiei Siguranta Militara de la Pitesti, in registrul-jurnal pentru evidenta retelei informative a Comandamentului Marinei Militare Constanta.
Nimeni nu-si aminteste ce s-a intimplat cu arhiva contabila Dar cine era ASFC? ... La documente eu nu am avut acces, dar stiu ca atunci cind a plecat de la club Gigi Netoiu a luat cu el si arhiva.
În functie de banca la care ai ales sa faci credit, trebuie sa achiti în anumite cazuri si alte sume reprezentând, spre exemplu, asigurari obligatorii ale locuintelor în cazul creditelor ipotecare - imobiliare, asigurari de viata, ori taxe de înregistrare la arhiva electronica, acestea fiind cheltuieli aditionale contractarii unui credit.
comisionul de analiza dosar (suma fixa), de risc lunar (procent din sold), de retragere numerar (procent din sold), de administrare cont curent (suma fixa), de rescadentare/reesalonare, de deschidere cont, taxa de înregistrare arhiva electronica (de obicei, suma fixa), taxa de stergere din arhiva electronica (suma fixa) si/sau taxa de evaluare.
Emisiunea cuprinde si imagini din Arhiva Televiziunii Romane si din Arhiva Nationala de Filme, secvente in care o regasim pe marea artista - chipul sau macar vocea ei inconfundabila, precum si fragmente din emisiuni ale TVR de dans contemporan si de balet, inspirate din repertoriul Mariei Tanase.
· https://www.sensotv.ro/sanatate/Publicitate-7203/paul-georgescu-campion-la-canalul-manecii- · https://www.sensotv.ro/stiri/Arhiva-stiri-7245/paul-georgescu-romanul-care-a-traversat-canalul-manecii-intr-un-timp-record · https://www.sensotv.ro/stiri/Arhiva-stiri-7254/s-a-intors-in-tara-paul-georgescu-romanul-care-a-traversat-canalul-manecii-intr-un-timp-record · https://www.sensotv.ro/sanatate/Campanii-6984/catena-farmacia-inimii-sustine-campionii- · https://www.sensotv.ro/sanatate/Campanii-7264/campionii-se-intorc-mereu-acasa · https://www.sensotv.ro/lifestyle/Sport-7382/traversarea · https://www.sensotv.ro/sanatate/Campanii-7140/catena-farmacia-inimii-sustine-campionii-campioni-vise-ambitii-partea-1-iunie-2016 · https://www.sensotv.ro/sanatate/Campanii-7141/catena-farmacia-inimii-sustine-campionii-echipa-catena-se-pregateste-de-aventura-partea-a-2-a-iulie-2016
Website-ul www.marginimeasibiului.com este proiectat sa devina, in exclusivitate, o adevarata arhiva online de fotografii si documente istorice provenind din institutii partenere, care va ilustra faptul ca teritoriul Marginenilor, patria lui Octavian Goga si a lui Emil Cioran, tinut al oierilor, care isi duceau turmele pana in Moldova si Crimeea, a pastrat si a conservat traditii unice, ansambluri naturale si monumentale de exceptie.
Fie ca fisierul este pdf, arhiva, fisiere de office, video, audio sau orice alt tip de fisier metoda este aceeasi si o voi prezenta prin imagini.
Volumul inaugureaza seria proiectelor TVR Cluj reunite sub denumirea TVR DE COLECTIE care-si propune sa aduca Arhiva de Aur pe rafturile bibliotecilor.
Desigur, cele mai multe documente din arhiva Stargate nu se refera la OZN-uri, ci la cu totul alte subiecte, cum ar fi: ... Arhiva Stargate contine, de asemenea, o multime de materiale despre cercetarile de clarviziune efectuate in alte tari, in special in URSS.
Intre altele, aceste instrumente includ o arhiva (numita generic Stargate) de 92.010 pagini PDF, desecretizate de CIA prin 2004, privind utilizarile militare ale clarviziunii (proiectele oficiale americane Stargate, Gondola wish, Grill flame, Center Lane, Sun Streak etc.), precum si o versiune cu hyperlink-uri a indexului CIA al acestei imense arhive.
google-analytics.com