Cautare

3757 de rezultate pentru "arhiva 2006" (3.51 secunde)
Cu acest prilej, Printul Paul al Romaniei ne-a acordat un interviu despre arhiva regala pe care o detine. Aceasta arhiva este evaluata la 1.000.000 de euro, dar valoarea ei istorica este inestimabila.
ION ILIESCU pentru ARHIVA DE AUR A OLTENITEI ! ... SORIN DANCIU PENTRU ARHIVA DE AUR (Continuare) DE CE S-A DISTRUS ECONOMIC, OLTENITA?
ION ILIESCU pentru ARHIVA DE AUR A OLTENITEI ! ... SORIN DANCIU PENTRU ARHIVA DE AUR (Continuare) AMINTIRI, AMINTIRI SORIN DANCIU: Care este cea mai frumoasa amintire despre Oltenita?
De trei ori mai bogat Ministrul Economiei si Comertului, Varujan Vosganian, si-a marit, in anul 2006, de trei ori contul din banca, detinind suma de 356.000 de lei la Alpha Bank, potrivit declaratiei de avere completate la sfirsitul lunii decembrie.
In prezent, liberalii raporteaza trei primari in plus pe liste, toti fiind primiti in partid in 2006.
Desi pentru anul 2006 previziunile sunt preponderent optimiste in ceea ce priveste cifra de afaceri, vanzarile, numarul de angajati, nivelul de investitii si climatul de afaceri, procentual increderea companiilor romanesti a scazut fata de anul 2004.
Judecatorii Înaltei Curti de Casatie si Justitie au închis ieri dosarul lui Dan Ioan Popescu, fost ministru al industriilor în guvernul PSD, si al sotiei sale, Elena Popescu, privind cercetarea averii lor si au ridicat sechestrul asigurator, decizia fiind atacabila cu recurs.Procesul averii lui Dan Ioan Popescu s-a reluat pe 17 septembrie dupa o amânare de aproape un an.Înalta Curte de Casatie si Justitie a suspendat, pe 19 septembrie 2006, procesul averii lui Dan Ioan Popescu si a trimis la Curtea Constitutionala solicitarea de analizare a 13 articole din Legea nr.
Romania se numara in 2006 printre tarile europene cu cele mai mici cheltuieli pentru protectia sociala.
Fruntasi De acum inainte arhiva ORC nu va mai ocupa spatii intregi, ea fiind depozitataa electronic. ... "Toate inmatriculaarile pe 2006 si mentiunile pe anul in curs sint arhivate optic, la zi.
Astfel, in perioada 2005 - iunie 2006, CJ Dolj a achizitionat 1.350 de topuri de hartie copiator A4, 181 de topuri de hartie copiator A3 si 290 de topuri de hartie de scris in valoare de peste 188 de milioane de lei.
Rata dobânzii aferente acestor credite în sold, în februarie 2006, a fost de 18,83%, cu putin peste un punct procentual mai scazuta decât în februarie 2007, când a atins nivelul de 20,01%.
Rata dobânzii aferente acestor credite în sold, în februarie 2006, a fost de 18,83%, cu putin peste un punct procentual mai scazuta decât în februarie 2007, când a atins nivelul de 20,01%.
Comparativ cu 2006, acestea au înregistrat în plus un procent de 0,4, care nu este foarte mare, dar nici de neglijat, cresterii numarului de locuinte fata de 2006 corespunzându-i o marire a suprafetei locuibile cu peste 60.000 de metri patrati.
BEC va putea pune la dispozitia partidelor si a opiniei publice, in termen de cel mult zece zile de la incheierea operatiunilor de votare, o arhiva optica ce va contine imagini scanate ale tuturor proceselor-verbale intocmite in cele 17.564 de sectii de votare in urma scrutinului din 28 noiembrie.
CNSAS a confirmat primirea de la SRI a 393 metri liniari de arhiva, din care 210 metri sunt dosare de informatori, din categoria celor clasificate anterior la categoria sigurantei nationale, precum si aproximativ 125.000 de fise de cartoteca.
Tudor a cerut CNSAS sa se pronunte daca informatiile tehnice corespund sau nu corespund cu originalul existent in Arhiva CNSAS.
Presedintelui Senatului a precizat ca nu a vazut locul cu pricina, dar si-a exprimat convingerea ca, daca se va acoperi piscina cu o podea, va deveni un spatiu foarte bun pentru arhiva.
In urmatoarele saptamani, CNSAS va primi cei 12 kilometri de arhiva, care reprezinta doua treimi, iar pana la sfirsitul anului, restul de sase kilometri, dupa ce comisiile mixte CNSAS - SRI vor verifica documentele care vizeaza siguranta nationala, a afirmat Onisoru.
Intreaga arhiva fusese mutata la Targu Jiu in urma cu ceva timp, iar acum s-a luat decizia ca punctul de lucru care functiona in cel de-al doilea municipiu al judetului Gorj sa isi inceteze definitiv activitatea, incepand cu data de 2 iulie.
Dupa acordare, banca iti opreste 2% din valoarea creditului si mai platesti o taxa de inregistrare la arhiva electronica de 66 de lei.
google-analytics.com