Cautare

10332 de rezultate pentru "arcas declaratie politica" (3.12 secunde)
"Caderea lui SOV - marea sansa politica a lui Dan Voiculescu". ... Eliminarea acestui mare pilon de presa politica de pe piata va avea, insa, mult mai multe consecinte decat simpla trimitere in somaj a unor jurnalisti, cel mai adesea talentati si muncitori.
In cadrul vizitei oficiale pe care o desfasoara la Paris, presedintele Traian Basescu le-a vorbit romanilor care traiesc la Paris, la intalnirea de la Ambasada, in principal despre cooperarea Romaniei cu Franta, dar si despre semnele care atesta depasirea crizei si revenirea la normalitate, la stabilitate economica, financiara, sociala si politica.
Sa se lase de politica Presedintele Senatului, Mircea Geoana si-a urcat din nou in cap colegii de partid.
Senatoarea Doina Silistru a sustinut o DECLARATIE POLITICA, intitulata 'Inca un ,,cine zice, ala e’’!', pe care o puteti citi in continuare.
Senatorul Ovidiu Liviu DONÈšU a sustinut o declaratie politica intitulata:
Senatorul Alexandru-Petru Fratean a sustinut o declaratie politica intitulata: Cod de conduita politica in interes national. ... Propunerea Partidului Social Democrat de a practica o politica a dialogului nu e un cadou pe care vrem sa-l facem cuiva, ci vine din dorinta noastra de a practica o politica a dezvoltarii.
Primul pas spre normalitate in politica romaneasca - momentul cand guvernul vine catre un primar din opozitie.
Senatorul NECULAI BEREANU a sustinut o declaratie politica cu titlul: ... El este initiatorul a numeroase actiuni si sufletul unor structuri organizate asa cum este ,, CONSILIUL NATIONAL AL MUNTELUI ", sub girul stiintific al Academiei Romane, organism care incearca sa coaguleze factorul stiintific, societatea civila, cu cel de decizie politica.
Presedintele Germaniei a demisionat acum cateva luni pentru o declaratie mult mai nevinovata, care a fost interpretata destul de tendentios, in sensul ca implicarea militara a Germaniei in Afganistan ar fi motivata mai degraba de interese economice, decat de garantarea securitatii in zona.
Senatorul Florin Constantinescu a sustinut o declaratie politica intitulata "Importanta semnarii Acordului de Asociere si a celui de Liber Schimb intre Republica Moldova si Uniunea Europeana" pe care o puteti citi in continuare. ... Impreuna cu parlamentarii din Republica Moldova, am semnat o declaratie comuna care sa continue colaborarea noastra.
Senatorul Valer Marian a sustinut in urma cu un an o declaratie cu titlul: ... In data de 27.02.2012 am prezentat in Senatul Romaniei o declaratie politica intitulata "Cateii lui Basescu de la ANI", care avea urmatorul continut:
Este misiunea social-democratiei romanesti sa se afirme ca principala forta politica interesata sa contribuie la conturarea si promovarea unei strategii de perspectiva pentru realizarea acestui obiectiv istoric - de reducere a acestor decalaje - in interesul tuturor romanilor si nu doar al unei minoritati profitoare.
Mai mult decat un simplu spectator A intrat in politica pentru ca avea un proiect pe care dorea sa-l puna in practica, dar si pentru ca a crezut in valori etice si morale, pe care sa le foloseasca in favoarea binelui public si al oamenilor.
Mai mult decat un simplu spectator A intrat in politica pentru ca avea un proiect pe care dorea sa-l puna in practica, dar si pentru ca a crezut in valori etice si morale, pe care sa le foloseasca in favoarea binelui public si al oamenilor.
BNR a scazut dobanda de politica monetara de la 9% la 8,5%.
"Eu cred ca un trust de presa care-si asuma o pozitie politica intr-o tara ca Romania este un grup de presa care va ateriza fortat. Nu cred ca ar trebui sa existe moneda de schimb intre presa si politica.
De ce biserica este cea mai apreciata institutie de catre romani, desi unii intelectuali o acuza de subordonare politica si de lipsa de verticalitate morala?
Apropierea datei dupa care alesii locali nu vor mai putea sa migreze de la un partid la altul fara sa-si piarda mandatul produce o oarecare fierbere pe scena politica romaneasca. ... Conteaza doar trocul politic, avantajele pe care le obtin prin trecerea de la o formatiune politica la alta.
Relatia presedintelui cu Parlamentul nu poate fi inteleasa decat din perspectiva politica.
Senatorul ADRIAN TUTUIANU a sustinut o declaratie politica cu titlul: ... politica pe care o duce acest grup fața de partidul la putere".
google-analytics.com