Cautare

10332 de rezultate pentru "arcas declaratie politica" (3.34 secunde)
Este o obligatie morala si politica a Romaniei si a romanilor sa lupte pentru ca familiile noastre de la est de Prut sa revina acasa in Europa", spune Basescu.
Potrivit comunicatului, pe agenda discutiilor s-au aflat teme legate de aderarea Romaniei la Spatiul Schengen, relatiile bilaterale romano-franceze, guvernanta economica europeana, politica Agricola Comuna si de Coeziune Europeana, gasirea unei cai comune la nivel national si european pentru integrarea cetatenilor de etnie roma.
Deputatul Liviu Codarla a semnat ultima declaratie de avere acum doua saptamani.
nu au depus nicio declaratie la doua termene de declarare consecutive; ... formularul 100 "Declaratie privind obligatiile de plata la bugetul de stat"; formularul 102 - "Declaratie privind obligatiile de plata la bugetele asigurarilor sociale si fondurilor speciale"; formularul 103 "Declaratie privind accizele";
Am sa te fut Am sa te fut, Nu este o amenintare, este o promisiune E o declaratie de dragoste pe romaneste Care la inceput te revolta, apoi te incita, Nici macar faptul de a iti spune ca te iubesc Nu iti provoaca asemenea stari Cand te ia cu frig, cand iti e cald si iti tremura genunchii.
Pe agenda discutiilor s-au aflat teme legate de aderarea Romaniei la spatiul Schengen, relatiile bilaterale romano-franceze, guvernanta economica europeana, Politica Agricola Comuna si de Coeziune Europeana, gasirea unei cai comune la nivel national si european pentru integrarea cetatenilor de etnie rroma.
Tin totusi sa va spun ca modalitatea de protectie pe care am descris-o nu va protejeaza total de atacurile de corectitudine politica din ultima vreme. ... Degeaba bietul nostru arcas e dibaci, el nu-l va vedea niciodata pe ucigasul aflat la sute sau mii de kilometri departare.
Senatorul Sorin-Constantin Lazar a sustinut o declaratie politica intitulata: ... Aceasta nu este nici o declaratie interpretata. Nu este nici o declaratie facuta de catre Opozitie pentru a pune bete in rotile Puterii. Nu este nici o declaratie facuta de un neica nimeni.
Senatorul Laurentiu Florian Coca a sustinut o declaratie politica intitulata " Politica ramaneasca:
Viorel Arcas (PSD) si-a suspendat, la inceputul acestui an, contractul de munca de la SC Automecanica SA Medias, unde detinea functia de director general adjunct.
La dezbaterea organizata la Azuga au fost prezenti senatorii Ilie Sarbu, Alexandru Cordos, Nicolae Moga , Laurentiu Coca, Viorel Arcas, Georgica Severin, Ecaterina Andronescu, Gabriela Firea, Darius Bogdan Valcov , Cosmin Nicula, Damian Draghici , Cristian Sorin Dumitrescu, Alexandru Petru Fratean, Stefan Radu Oprea, Daniel Savu, Dan Tataru, Alexandru Mazare, Ion Rotaru, Timotei Stuparu, Octavian Liviu Bumbu, Serban Nicolae, Gheorghe Pop, Liviu Marian Pop, Florian Popa, Sorin Lazar, Niculae Badalau, Neculai Bereanu, Matei Suciu ,Toni Grebla, Ionel Daniel Butunoi, Gabriela Cretu, Aurel Durut, Marian Pavel, Florin Constantinescu.
Intalnirea a fost prezidata de catre Mircea Geoana, Presedintele Senatului, Adrian Nastase - Presedintele Consiliului National al PSD, Ion Toma, liderul Grupului PSD+PC din Senat, impreuna cu senatorii de la comisiile de specialitate, Comisia pentru buget, finante, activitate bancara si piata de capital si Comisia economica, industrii si servicii Marcu Gheorghe, Florin Constantinescu, dar si senatorii Viorel Arcas, Cosmin Nicula, Laurentiu Coca, Ioan Mang, Nicolae Moga, Gheorghe Pop si Elena Mitrea.
Astfel, au fost reconfirmati in functia de vicelider senatorii Viorel Arcas si Cosmin Necula, iar senatorii Ioan Mang si Alexandru Cordos au fost alesi intr-un prim mandat de vicelideri.
-Viorel Arcas, Alexandru Cordos, Ioan Mang, Cosmin Nicula - vicelideri; - Constantin Lazar - secretar; - Florin Constantinescu - purtator de cuvant.
Oare de ce se fereste Guvernul sa taie raul de la radacina?, se intreaba senatorul Viorel Arcas, vicelider al Grupului PSD din Senat.
COLEGIUL 1 - ILIESIU SORIN PNL COLEGIUL 2 -ARCAS VIOREL PSD COLEGIUL 3 - NEAGU NICOLAE PNL
Nicolae Neagu, Sorin Iliesiu, Viorel Arcas, pentru Senat si Ion Tamaian, Mircea Cazan, Florin Orlatan, Gheorghe Roman, Ioan Axente si Gheorghe Fraticiu, candidati pentru Camera Deputatilor.
Vicelider - Arcas Viorel • 3. Vicelider - Coca Laurentiu Florian • 4. Vicelider - Cordos Alexandru • 5. Vicelider - Lazar Sorin Constantin • 6.
Laurentiu Coca, Viorel Arcas, Haralambie Voichitoiu. De asemenea, prin votul senatorilor PSD si UNPR, au devenit vicelideri ai grupului, senatorii:
Senatorul Viorel Arcas i-a adresar o intrebare ministrului Finantelor Publice, Gheorghe Ialomiteanu.Subiect:
google-analytics.com