Cautare

10330 de rezultate pentru "arcas declaratie politica" (4.40 secunde)
Propunerea senatorului PSD Viorel Arcas poate parea inedita pentru lumea noastra politica, ce nu rateaza niciun eveniment - de la cele religioase, pana la cele patriotice - pentru a-si face propaganda.
La jumatatea campaniei electorale, candidatul Uniunii Social Liberale Medias in Colegiul 2 pentru Senatul Romaniei, Viorel Arcas, spune ca a avut numeroase intalniri inlocalitatile din colegiu, iar una dintre promisiunile pentru urmatorii 4 ani se refera la infiintarea unor cabinete parlamentare in orasele din colegiu.
Printre cei incriminati se afla si senatorul Viorel Arcas, al carui prenume este scris gresit Ion. ... Puteti citi in continuare dreptul la replica transmis publicatiei sibiene de senatorul Viorel Arcas. ... Cu stima, Viorel Arcas Senator colegiul 2, circumscriptia nr.34 - Sibiu
Viorel Arcas: Si in politica este ca si in comert Viorel Arcas candideaza, la alegerile parlamentare din 9 decembrie, pentru a treia oara la functia de senator a judetului Sibiu, propunandu-si pentru urmatorii patru ani masuri care sa ajute la dezvoltarea judetului.
Un avantaj (prin ralierea lui Stoica la PSD, n.red.) poate fi daca vorbim despre votul pe legile organice", spune viceliderul grupului PSD, Viorel Arcas, contactat de gandul.
Daca am trai intr-o tara saraca, nu ar trebui sa dam declaratie de avere, ci declaratie de saracie. ... Sa-i treceti in declaratie (n.r.
Senatorul PSD de Sibiu, Viorel Arcas (foto) a adresat o interpelare Primului-ministru, Emil Boc, cu urmatorul subiect:
cei trei vicelideri - Ion Arcas, Vasile-Cosmin Nicula si Dan Coman Sova, secretarul Sorin-Constantin Lazar si purtatorul de cuvant Florin Constantinescu. ... Viceliderul Viorel Arcas a spus ca se vor face inlocuiri in comisiile permanente.
Liderul si viceliderii Grupului PSD+PC din Senat, Ion Toma, respectiv Viorel Arcas si Cosmin Nicula, au sustinut o conferinta de presa prin care au anuntat depunerea la Senat a unei motiuni simple, pe tema Legii pensiilor, intitulata:
Potrivit surselor citate, nici siabianul Viorel Arcas, vicelider al grupului si nici Ioan Chelaru, chestor al Senatului nu mai au sanse sa fie reconfirmati in functii.
Senatorul de Sibiu Viorel Arcas l-a interpelat pe Ministrul Finantelor Publice, Gheorghe Ialomiteanu. Subiectul interpelarii: Cum a fost amanetat viitorul Romaniei.
Senatorul Viorel Arcas (foto) i-a adresat Prim-Ministrului Romaniei, Emil Boc, o intrebare. Subiectul intrebarii: Cata paine pe masa pune... stadionul Cluj Arena?
Senatorul Viorel Arcas l-a interpelat in Senat pe Ministrul Afacerilor Interne, Radu Stroe. Subiectul interpelarii: "Pledoarie pentru o Scoala de Politie exemplara...cat de greu este sa schimbam ceea ce trebuie schimbat?
Senatorul Viorel Arcas a sustinut o declaratie politica intitulata: ... Guvernul Boc nu face nimic pentru toti acestia, mai taie salarii, mai reduce indemnizatii, in schimb face totul pentru camarila politica.
Senatorul Laurentiu Florian Coca a sustinut o DECLARATIE POLITICA intitulata "O mai buna coordonare pe obiectivele de politica externa.Afirmarea statului roman printr-o politica externa proactiva.", pe care o puteti citi in continuare.
Senatorul Haralambie Vochitoiu a sustinut o declaratie politica intitulata:
D 220 "Declaratie privind venitul estimat", care trebuia depusa de persoanele fizice care la sfarsitul anului 2007 au realizat venituri din cedarea folosintei bunurilor, din derularea unui numar mai mare de cinci contracte de inchiriere sau subinchiriere, venituri care in conformitate cu prevederile OMEF 2371/2007 vor fi incluse in categoria veniturilor din activitati independente;
Senatorul Viorel Arcas a sustinut o declaratie politica in Senat, in data de 19 aprilie 2010, cu titlul : "Bolnavul, noul pericol public pentru societate", pe care o puteti citi in continuare.
Senatorul PSD de Sibiu Viorel Arcas a sustinut in Senat o declaratie politica intitulata "Bonul fiscal pentru legatura de ceapa, chintesenta politicii anti-criza a PD-L", pe care o puteti citi in continuare.
Parlamentul a adoptat miercuri, cu majoritate de voturi, intr-o sedinta comuna a celor doua Camere, o DECLARATIE prin care Legislativul se angajeaza cu fermitate sa serveasca exclusiv natiunea pe care o reprezinta, opinia structurata si legala a societatii romanesti fiind exprimata in mod legitim si cu exclusivitate de Parlament.
google-analytics.com