Cautare

945 de rezultate pentru "antena" (2.74 secunde)
Fostul secretar de stat in Ministerul de Interne, Dan Valentin Fatuloiu, a declarat, intr-un interviu acordat in exclusivitate Danei Grecu, la Antena 3, ca suspecteaza existenta unor legaturi intre ofiteri si mafie, dar ca, pana la proba contrarie, trebuie acordata prezumtia de nevinovatie.
Anuntul a fost facut de presedintele PNL Crin Antonescu, la emisiunea Subiectiv de la Antena 3. Antonescu a vorbit si despre relatia cu democrat-liberalii, pe care-i considera vinovati pentru dezastrul economiei romanesti.
Imaginile arata cum elicopterul a aterizat la marginea DN1, iar ofiterii SPP l-au imbarcat pe seful statului in siguranta pentru a-l transportat la resedinta sa din Bucuresti. Un transport de acest gen costa 1.500 de euro, informeaza Antena 3.
'Un sondaj de opinie realizat de institutul CCSB, al lui Dan Voiculescu, si dat publicitatii la Antena 3 ascunde unele mici o surprize si ar putea deschide drum unor speculatii de toata frumusetea, in perioada urmatoare.
Mass-media, inclusiv Antena 3, a ajutat intr-o mare masura transmitrea mesajului PNL si cresterea partidului are legatura cu asta. In aceasta alianta, pierderile PNL nu pot fi decat mai mici decat castigurile", concluzioneaza Cristian Parvulescu.
Despre construirea unui mit politic a vorbit, in premiera absoluta, fostul presedinte Emil Constantinescu, intr-un interviu televizat dat acum 5 ani lui Ion Cristoiu, la Antena 3.
Simtind ca este momentul sa pluseze, chestorul Fatuloiu acorda un interviu pentru Antena 3 in care povesteste cu verva despre asasinate la comanda si morti in conditii suspecte.
Ulterior, intr-o interventie la Antena 3, senatorul Ion Vasile a declarat ca a decis sa se inscrie in PC, deoarece a regasit un "curent social-liberal".
Presedintele PNL, Crin Antonescu, a avut o replica dura, marti seara, la atacul plin de venin lansat de Traian Basescu, cu ocazia aparitiei lunare la televiziunea publica, la adresa co-presedintilor Uniunii Social Liberale, Victor Ponta si Crin Antonescu.Solicitat telefonic, de realizatorul emisiunii "Sinteza zilei" de la Antena 3, sa comenteze cele spuse de seful statului, Crin Antonescu a facut o radiografie demna de luat in seama a personajului Basescu.
Presedintele PNL, Crin Antonescu, a avut o replica dura, marti seara, la atacul plin de venin lansat de Traian Basescu, cu ocazia aparitiei lunare la televiziunea publica, la adresa co-presedintilor Uniunii Social Liberale, Victor Ponta si Crin Antonescu.Solicitat telefonic, de realizatorul emisiunii "Sinteza zilei" de la Antena 3, sa comenteze cele spuse de seful statului, Crin Antonescu a facut o radiografie demna de luat in seama a personajului Basescu.
Antena 1.ro informeaza: Ilie Sarbu:
Liderul PDL, premierul Emil Boc a cerut, duminica, prefectilor sa discute cu electoratul pentru a explica masurile pozitive adoptate de Guvern pentru relansarea economiei si a incerca pe cat posibil sa combata "diversiunile" lansate de USL si televiziunile Realitatea si Antena 3.
daca nu te toaca Realitatea si Antena, ori nu contezi, ori esti blat cu ei". Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului a afirmat ca, in ultimele zece luni, a umblat mult prin tara, intr-o perioada in care efectele masurilor luate de Guvernul Boc au fost puternic resimtite de cetateni.
• Geoana confirma ca mai multi pesedisti i-au cerut sa faca alt partid Invitat in seara zilei de 9 martie 2011 la Antena 3, Geoana a dezmintit ca ar vrea sa faca alt partid, dar a sustinut, totusi, ca exista in PSD si in afara sa un grup de oameni care i-au cerut acest lucru:
Senatorul PSD Mircea Geoana a declarat, la Antena 3, scrie impactnews.ro ca nu intentioneaza sa infiinteze o noua formatiune politica, insa a admis ca este contactat de persoane care ii spun:
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, joi seara, la Antena 3, ca, din punctul sau de vedere, o suspendare a presedintelui Traian Basescu de catre actualul Parlament reprezinta un deziderat greu de atins, insa nu exclude posibilitatea aparitiei "unor surprize" din partea unor parlamentari din arcul puterii, fapt care poate conduce la alegeri anticipate.
Va garantez ca mai apare un partid pe centru-dreapta dupa alegerile de la PDL", a spus presedintele Senatului, la Antena 3.
"Mai trebuie sa vrea si Boc ca sa fie schimbat" Liderul deputatilor PDL, Mircea Toader, a lasat sa se scurga un mesaj interesant, in direct la Antena 3, in timp ce se discuta problema plecarii sau nu a lui Emil Boc din fruntea guvernului, ca urmare a vointei presedintelui Basescu.
Nici nu am semnalat bine, la Realitatea TV si la Antena 3, acest fapt revoltator si iata ca presa a descoperit ceva si mai grav.
Potrivit Antena 3, peste 200 de oameni vor fi dati afara din Structura Centrala a Ministerului de Afaceri Interne, iar din fiecare institutie subordonata vor pleca alti 2.000 de politisti, jandarmi si pompieri.
google-analytics.com