Cautare

943 de rezultate pentru "antena" (3.39 secunde)
Si primul-ministru, ca si cum aceasta Curte Constitutionala n-ar exista, persista in neconstitutionalitate, motiv suficient pentru a genera o motiune de cenzura", a afirmat Crin Antonescu la Antena 3, potrivit Agerpres.
Mai ales ca a incalcat preceptul sfant al necolaborarii cu inamicul si s-a dus la o emisiune Antena 3 in plin embargo.
Antena 3 a obtinut, in exclusivitate, discutiile dintre Traian Basescu si parlamentarii PD-L. Seful statului i-a cam tras de urechi pe ministrii lui Emil Boc.
"Nu putem decat sa luam cunostinta de aceasta declaratie (a lui Teo Trandafir, ca va vota motiunea de cenzura - n.r.), iar in perioada urmatoare sa vedem daca va actiona maine asa cum a declarat, pe urma vom analiza pozitia doamnei Teo Trandafir", a spus Traian Igas, intr-o emisiune pe Antena 3.
Si, sigur ca de indata ce se vor putea organiza alegeri anticipate si daca se vor putea organiza alegeri anticipate, sunt cu totul de acord", a spus Antonescu, la Antena 3.
Antonescu a prezentat intr-o emisiune Antena 3 un plan politic posibil in situatia in care PSD si PNL ar colabora pentru a forma o noua majoritate parlamentara care sa-i prezinte sefului statului un premier spre a fi desemnat.
Am vorbit cu informaticieni din domeniu si mi-au spus ca accesul la blog a fost distrus cu premeditare. In prezent se incearca repararea sa. E de neinteles ce se intampla" a explicat europarlamentarul PDL, potrivit Antena 3.
Sunt lideri noi, oameni care au trecut cumva in planul doi - pentru ca eu nu vreau sa arunc pe nimeni peste bord, eu cred ca fiecare este util, dar nu neaparat in prima linie, poate sa fie in a doua, in a treia", a spus Ponta la Antena 3.
Intrebat intr-o emisiune la Antena 3 daca suspendarea presedintelui este o varianta, Nastase a precizat:
• 1 ianuarie 2010 - Se aplica Legea salarizarii unitare, ceea ce inseamna pierderea unor salarii de merit, sporuri de antena, tichete cadou si ore suplimentare.
Intrebat, joi seara, intr-o emisiune la Antena 3 daca PSD ar putea face demersuri alaturi de PNL pentru suspendarea presedintelui, Ponta a declarat:
"Eu am vorbit despre redesenarea regiunilor de dezvoltare, am vorbit despre posibile scenarii in care Tinutul Secuiesc ar fi impartit in mai multe regiuni de dezvoltare", a declarat Toro Tiberiu, presedintele executiv al Consiliului National al Maghiarilor din Transilvania, sambata seara la Antena 3.
Invitat la "Vorbe grele", la Antena 2, aseara, Marian Vanghelie a raspuns negativ intrebarii daca ar fi mai indicat pentru PSD sa astepte alegerile la termen, din 2012, pentru a intra la guvernare:
Senatorul PSD Dan Coman Sova (foto) a afirmat la Antena 3, ca PDL in fruntea coalitiei de guvernare este o prezenta politica ilegitima.
Am fost candidat de prim-ministru si in 2008, deci, intotdeauna cand a existat din partea partidului o solicitare pentru lucruri importante, cum sunt aceste candidaturi, sau pentru lucruri mai putin placute - ‘mai lasa de la tine domnule Geoana, cred ca e bine ca partidul sa fie unit‘ - nu am ezitat sa raspund favorabil", a afirmat presedintele Senatului, intr-o emisiune la Antena 3.
Purtatorul de cuvant al Administratiei Prezidentiale, Valeriu Turcan, a infirmat insa marti, la Antena 3, ca presedintele ar fi bolnav.
Potrivit Antena 3, critici dure la adresa premierului vin din partea fostului ministru de Finante, Sebastian Vladescu. Acesta sustine ca Emil Boc are "o intelegere limitata a economiei".
din partea domnului ministru Funeriu", a povestit Campanu, intr-o interventie la Antena 3, in cursul careia a explicat in ce conditii i s-ar fi oferit, marti, postul de sef al Inspectoratului scolar general in judetul Botosani.
Prima actiune trebuie sa fie suspendarea presedintelui Traian Basescu pentru ca acolo este raul cel mai rau al Romaniei, urmata de schimbarea Guvernului", a spus Voiculescu la Antena 3.
Astfel, potrivit sondajului CCSB, prezentat de Antena 3, situatia sta astfel: 1. PSD - 37% din voturi 2. PNL - 27% din voturi 3.
google-analytics.com