Cautare

943 de rezultate pentru "antena" (3.06 secunde)
Filmat de Antena 3 cu camera ascunsa, Mircea Basescu afirma, intr-un material publicat, joi seara, pe site-ul postului, ca nu este asociat cu niciun general si ca nu se pricepe la armata.
"De cand a inceput scandalul, Elena Udrea a trecut de la roz la negru, nu se mai fardeaza, probabil ca cei din Comisie se apropie de niste adevaruri", a declarat, vineri, Viorel Hrebenciuc, in cadrul emisiunii Antena 3 Special.
Cei care sunt deranjati de Parlament sunt deranjati, de fapt, de democratie", a afirmat fostul presedinte Ion Iliescu, la Antena 3.
Invitat la emisiunea Q&A, difuzata de Antena 3 si moderata de Alessandra Stoicescu, Klaus Johannis nu a vrut sa comenteze pe aceasta tema.
Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat miercuri seara, la Antena 3, ca nu ar avea probleme sa il propuna pe Dinu Patriciu in fruntea guvernului, chiar daca nu in acest moment, pentru ca acesta e un personaj important in economia romaneasca si cu relatii internationale.
Pamfletul poarta semnatura Bogdan Daradan, dar este scris in stilul lui Mircea Badea, celebrul realizator al emisiunii "In gura presei", de la Antena 3.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a afirmat, vineri seara, la Antena 3, ca Traian Basescu si Sorin Oprescu au un stil "bascalios", el explicand astfel afirmatia primarului Capitalei despre faptul ca 88% din simpatizantii lui l-ar vota pe Basescu.
Priviti-l pe realizatorul TV Mircea Badea, la emisiunea In gura presei, de la Antena 3. Dintr-un sceptic, Mircea Badea a devenit nu un militant, ci un om constient.
Rosca Stanescu a anuntat, la Antena 3, ca Basescu, "cel care se erijeaza in marele revolutionar", pregateste un spectacol mediatic de proportii, pe final de campanie, prin anchetarea, incepand de maine, a unui numar de 12 generali de armata, pentru prezumtive crime comise in perioada revolutiei, acestia figurand pe o lista intocmita chiar de presedintele Basescu si transmisa anchetatorilor.
in 8 iunie 2008 de Adunarea Generala a International Humanist and Ethical Union - cea mai importanta organizatie umanista mondiala. Recent, in cadrul emisiunii Sinteza zilei de la Antena 3, Mircea Badea s-a decis sa-l voteze pe Remus Cernea.
Mircea Geoana a repetat ceea ce-i mai spusese lui Crin Antonescu in diferite ocazii recente, inclusiv la intalnirea lor de la Antena 3 - si anume ca PSD prefera o alianta cu liberalii.
Daca iese Basescu, il va inchide si pe Diaconescu si postul Antena 3", a mai zis Mizil referitor la optiunile sale politice.
Si, pentru a pune capat acestui traseism infinit din politica romaneasca, am spus si spun acest lucru si ma voi tine de cuvant si in aceasta privinta", a afirmat Antonescu, intr-o interventie la Antena 3.
Presedintele de onoare al Partidului Social Democrat, Ion Iliescu, a declarat, joi seara, la Antena 3, ca "tot comportamentul domnului Basescu este deplorabil pentru un om politic, in conditiile unor confruntari democratice pentru un om de stat si cu atat mai grav pentru un sef de stat".
Primarul Sibiului, Klaus Iohannis, sustinut pentru functia de prim-ministru de PNL si PSD+PC, a declarat, miercuri seara, la Antena 3, ca portofoliile din viitorul Guvern vor fi negociate pe baza unui protocol politic.
Ataca obsesiv mogulii de presa de la Realitatea TV si Antena, dar nu spune nimic despre mogulul George Paunescu, patronul postului B1TV.
Mirea Geoana este castigatorul alegerilor prezidentiale cu 51,2% din voturi la scrutinul de duminica, cu 2,4 procente in fata contracandidatului sau, Traian Basescu, potrivit exit-poll-ului realizat de Compania de Cercetare Sociologica si (CCSB), pentru Antena 3, pe baza datelor centralizate pana la ora 19:00.
e jegos si in spiritul propagandei pe care o fac baietii astia de cand se stiu", a spus Mircea Badea indignat, in emisiunea pe care o realizeaza la Antena 3, "In gura presei".
Spune cu nerusinare in emisiune la Antena 3 ca presedintele in exercitiu ar trebui sa dea dovada de corectitudine si daca nu se teme, sa vina sa spuna:
Strategul PSD a marturisit atunci, la Antena 3, ca a acceptat sa puna dezbaterea Geoana-Basescu intr-o joi, desi in aceasta zi a saptamanii presedintele este in forta.
google-analytics.com