Cautare

945 de rezultate pentru "antena" (5.70 secunde)
La alegerile pentru Primaria Capitalei, primele doua pozitii au fost obtinute de candidatul PDL Vasile Blaga si de candidatul independent Sorin Oprescu, conform rezultatelor unor exit-poll-uri difuzate de Realitatea TV si Antena 3.
Jurnalist agresat la Brahasesti In dimineata alegerilor un cameraman acreditat de Antena 1 a fost agresat de un cetatean in comuna Brahasesti, in vecinatatea unei sectii de votare.
Acreditarile, din nou pe tapet Intre atatea scandaluri privind fraude electorale si contestatii, Biroul Electoral Judetean s-a vazut nevoit sa reia ieri discutiile pe marginea celor 378 de cereri de acreditare depuse de "Ziarul de Galati" si Antena 1.
Presedintele PDL Emil Boc a declarat, luni seara, la Antena 3, ca Vasile Blaga si-a "lasat" demisia, in cursul diminetii, pe biroul sau, mentionand ca acesta va asigura conducerea interimara a organizatiei de Bucuresti pana la o decizie a partidului in acest sens.
Presedintele Consiliului National al Partidului Social Democrat, Adrian Nastase, a afirmat marti seara la Antena 3 ca sistemul votului uninominal implica o serie de riscuri, intre care acela ca votul sa fie transformat in marfa.
Deputatul PSD Adrian Nastase a declarat luni la Antena 3 ca nu demisioneaza din Parlament si ca nu renunta la imunitate pentru ca dosarele sale sunt instrumentate politic si ca Traian Basescu ar trebui sa faca un asemenea gest pentru a fi continuate anchetele din dosarele "Flota" si Mihaileanu.
Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a anuntat, marti, ca va elabora pana la 1 octombrie o decizie privind desfasurarea campaniei electorale in audiovizual si va stabili un termen pentru inaintarea solicitarilor pentru timpi de antena catre posturile private.
Intrebat intr-o emisiune a postului Antena 3 daca, intr-o eventuala coalitie cu alte partide, va pune ca o conditie peste care nu se poate sari ca tot el sa fie prim-ministru in viitorul Guvern, Tariceanu a raspuns afirmativ.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat, duminica seara, la Antena 3, ca va cere un mandat din partea Biroului Permanent al formatiunii, in noaptea de 30 noiembrie, pentru negocierile privind guvernarea, precizand ca, daca PSD va castiga alegerile, functia de premier este nenegociabila.
Mircea Geoana, presedintele PSD, a declarat duminica, la Antena 3, ca liderii partidului l-au rugat pe presedintele de onoare, Ion Iliescu, pe ultima parte a campaniei, sa vina public cu un mesaj mai puternic despre criza, precizand ca mesajul acestuia va fi foarte puternic si dupa 30 noiembrie.
Presedintele de onoare al PSD Ion Iliescu a declarat marti seara, la Antena 3, referindu-se la viitoarea formula de guvernare, ca varianta cea mai convenabila ar fi aceea a unui Cabinet monocolor PSD, iar daca aceasta nu va fi posibila, este luat in calcul PNL, insa a exclus "combinatia" cu PD-L.
Presedintele PNL, Calin Popescu Tariceanu, a declarat joi seara la Antena 3 ca seful statului nu mai este un candidat invincibil la viitoarele alegeri prezidentiale, el apreciind totodata ca Traian Basescu va incerca sa-l cucereasca pe liderul PSD Mircea Geoana, care apoi o sa "ia plase".
Cea mai recenta inovatie lingvistica a Elenei Basescu este cea din emisiunea lui Ion Cristoiu, Zig Zag, de la Antena 3, difuzata duminica:
Conform estimarilor CCSB, realizate pentru postul de televiziune Antena 3, Alianta PSD-PC a obtinut 30, 7% din numarul total de voturi exprimate.
Duminica seara, la ora 20.05, Principele Radu a fost invitatul lui Ion Cristoiu la emisiunea "Zig-zag", de la Antena 3.
Trebuie sa stii clar ca ai increderea oamenilor, ca oamenii vad in tine o speranta, sa nu ii pacalesti, sa nu ii minti", a declarat Oprescu la Antena 3.
Presedintele Traian Basescu a declarat ieri ca exista trusturi de presa care vor "sa decida politici si sa decida asupra politicienilor", nominalizand Realitatea-Catavencu si Antena 3, si ca sunt oameni politici, inclusiv din guvern, care isi cumpara linistea dand bani presei.
El a fost supus si detectorului de minciuni in emisiunea "Un Show Pacatos", a lui Capatos de la Antena 2, pentru a afla daca Meir a apelat la serviciile unui transexual.
Mazare a precizat ca aceste stiri se difuzeaza nu numai de catre TV Neptun, televiziunea unde a fost actionar, ci si de catre posturile locale Antena de Constanta, Pro TV de Constanta si vor fi difuzate si de Realitatea TV Constanta (care nu emite inca).
Faptul ca Jurnalul National a facut aceasta interpretare, ne-a facut sa cerem de la ei o clarificare" a spus Udrea la Antena 3.
google-analytics.com