Cautare

945 de rezultate pentru "antena" (3.32 secunde)
In situatia in care senatorii nu pot participa la emisiunile radio sau TV, se vor putea inregistra mesajele lor si se vor transmite casetele respective pentru timpii de antena aferenti.
USL s-a format cu Antena 1, 2 si 3 si nu cu Voiculescu si cu partidul pe care nimeni nu-si aduce aminte cum il cheama.
Antena 1 informeaza: Ion Iliescu: Domnul Basescu nu respecta nimic Aflat, miercuri, la Targoviste, presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat ca Traian Basescu nu isi respecta statutul de presedinte al tarii.
o "Trebuie pus capat acestor discutii prelungite care macina energiile PSD, PNL si PC, trebuie mutate aceste discutii de la functii la solutiile pentru problemele oamenilor", a declarat la Antena 3 fostul presedinte al PSD.
Liviu Dragnea, Secretarul general al PSD, a declarat la Sinteza zilei (Antena 3), din 25 aprilie 2012 ca USL isi va asuma guvernarea Liviu Dragnea:
BASESCU L-A FACUT PROST PE RAJOY Disperatul de la Cotroceni a facut la B1, preluata de Antena 3, declaratia ca trebuie sa fii prost ca sa anunti ca vei uza de dreptul de veto intr-o chestiune la UE.
Aveti decenta de a nu ii jigni nici pe jurnalistii de la Antena 3 (din randurile carora reformatoarea #FIREA a facut parte), nici pe jurnalistii de la Romania TV, nici pe jurnalistii de la Luju.ro, nici pe toti ceilalti jurnalisti care au riscat si risca in continuare enorm luptand impotriva abuzurilor!
Alina Petrescu va reveni la Antena 3, iar Andrei Zaharescu va prezenta in continuare Observatorul de la ora 23.00.
Iulian Iancu, presedintele Comisiei de Industrii din Camera Deputatilor, a declarat pentru Antena 3 ca intretinerea se va scumpi in acest an cu 300%.
DeCeNews.ro informeaza: Plecari din Antene catre RTV Ionela Nastase, reporter la Antena3, si Gabriela Mirica, producator la Observatorul Antenei 1, pleaca la postul de televiziune RTV al lui Sebastian Ghita.
Dupa multi ani, Mona Nicolici a revenit pe micul ecran. Dar doar pentru o seara! Era in platoul Antenei 3, unde Mihai Gadea inĀ­vitase cativa dintre jurnalistii din vechea garda sa rememoreze ziĀ­lele de inceput ale Antenei 1, aflata acum la majorat.
Ce audienta a facut Antena 3 cu Adrian Nastase in platou Fostul premier Adrian Nastase a acordat primul interviu televizat, dupa eliberarea conditionata din inchisoare.
Este vorba despre avocatul Gheorghe Piperea, a anuntat Mihai Gadea, marti, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3. Gheorghe Piperea este cunoscut pentru articolele sale de opinie, dar este si unul dintre sustinatorii Legii darii in plata.
Florian Popa Micsan si-a facut publica pe pagina sa de Facebook impresia pe care i-au lasat-o, in seara de 13 aprilie 2019, cele trei personaje ale emisiunii Adevaruri ascunse, de la Antena 3, mai precis vestimentatia acestora:
Din pacate, la noi in tara in modul terestru putem receptiona un numar redus de posturi si doar in orasele mari, in principal Bucuresti, iar semnalul depinde foarte mult de zona in care te afli si de tipul de antena folosit.
Varujan Vosganian, fost ministru al economiei si finantelor, a declarat in 18 iulie 2012, la Antena 3, ca serviciile secrete detin aceasta structura importanta numita blogosfera.
- Acces printr-un controler de comunicatii dedicat - Acces prin retele de telefonie celulara, mobila (GSM) Legatura prin radio, de la un telefon celular de tip smartphone, de la un calculator portabil sau, mai general, de la un dispozitiv Internet mobil la antena celulara terestra, utilizand tehnicile GSM sau UMTS.
Premiul de excelenta pentru cea mai buna cota de audienta inregistrata de o televiziune romaneasca in USA si pentru promovarea imaginii Romaniei se acorda postului Antena International.
"Cand m-am facut eu blonda peste noapte si mi-am taiat breton, mi-am luat amenda", a dezvaluit Simona Gherghe la Antena 1.
wowbiz informeaza: Pentru ca faceau reclama unei emisiuni estivale, Loredana si Ana Maria, asistenta roscata, au fost nevoite sa intre intr-o cabina fixa unde apa a fost turnata peste ele.
google-analytics.com