Cautare

4410 de rezultate pentru "antena 1 calarasi 05 05 2010" (4.62 secunde)
Despre aeroportul Calarasi (Autor: Nicolae Tiripan) La solicitarea d-lui Stelica Aragea repostez materialul despre aeroportul Calarasi.
PORTUL CALARASI, CAPITANIA PORTULUI, GARA FLUVIALA SI GARA CFR DIN PORT. ... PORTUL CALARASI, CAPITANIA PORTULUI, GARA FLUVIALA SI GARA CFR DIN PORT (Autor:
Lucreaza la gradina zoologica din Calarasi din anul 1986. ... Din 1996 este Director al ZOO Calarasi. Scurt istoric Gradina zoologica din Calarasi a fost infiintata la 1 iunie 1980, de Gheorghe Tatavura, tatal lui Cristian Tatavura.
Episodul de azi este un excelent documentar dedicat de aceasta data celor 190 de ani de activitate spitaliceasca la Calarasi.
Episodul de azi este dedicat celui mai important edificiu din centrul orasului Calarasi - Palatul Administrativ, o cladire emblematica - si Casei Prefectului, un edificiu la fel de frumos din punct de vedere arhitectural, situat in spatele Palatului. 1.
Istoricul Constantin Tudor, partener in proiectul ZIUA de Constanta, numit cetatean de onoare al orasului Calarasi Demarata in urma cu o luna, ampla campanie ZIUA de Constanta dedicata istoricului Adrian V.
Inginerul Titus Cristescu din Calarasi a lucrat timp de 2 ani la un proiect senzational, care reda cu precizie Calarasiul interbelic si chiar mai vechi. Cladiri din Centrul Vechi de acum 100 de ani al Calarasiului prind viata prin macheta la scara 1/100, realizata de ing.
Reproducem in continuare aceste ganduri, care pornesc de fapt de la un articol mai vechi din Adevarul, dar si de la constatarea ca unii oameni din Calarasi merita sa aiba statuie inca din timpul vietii, iar unul dintre acesti oameni este CONSTANTIN TUDOR.
Podul peste Dunare la Calarasi Silistra. ... Iata argumentele obiective pentru un pod peste Dunare la Calarasi- Silistra: 1. Orasele Calarasi si Silistra sunt localitati mijlocii dupa criteriul populatiei (65.000 de locuitori, respectiv 42.000 de locuitori). ... Proiectul construirii podului la Calarasi-Silistra dateza din anul 2007.
PSD Calarasi/Marius Dulce, candidatul la functia de primar al municipiului Calarasi PSD Calarasi si-a anuntat candidatul pentru Primaria Municipiului Calarasi in prezenta Ecaterinei Andronescu si a lui Codrin Stefanescu.
Descarca proiectul cu titlul Proiect Promovarea Gradinii Zoologice Calarasi cu plata prin SMS, Card Bancar sau PayPal pentru suma de 5 Euro + TVA. Extras din proiect 1.
Constantin TUDOR, din Calarasi, explica motivele care l-au determinat sa deviuna blogger si sa creeze blogul intitulat PAGINI DE ISTORIE LOCALA. ... - Voi publica aici, pentru iubitorii de istorie, materiale referitoare la istoria meleagurilor calarasene, a municipiilor Calarasi si Oltenita, insotite de documente si imagini de epoca.
Palatul comunal Calarasi (Primaria Calarasi) Pe teritoriul administrativ al municipiului Calarasi, asa cum este el delimtat astazi, descoperirile arheologice si marturiile documentare atesta faptul ca din neolitic si pana la formarea statului national roman, rezultat al Unirii celei mici de la 24 ianuarie 1859, aici, la cotul Borcei s-au constituit si dezvoltat doua asezari omenesti:
Actualitatea de Calarasi informeaza: Sambata, deschiderea oficiala a evenimentului ZILELE MUNICIPIULUI CALARASI - editia 2017 Calarasenii sunt asteptati, in zilele de 23 si 24 septembrie, sa ia parte la activitatile pregatite de Primaria Municipiului Calarasi pentru sarbatorirea a 422 de ani de atestare documentara a urbei noastre.
dfmone.wordpress.com / CALARASI-O istorie uitata De multe ori m-am intrebat ce ironie a destinului a facut sa ma nasc in Calarasi.
Muzeul Dunarii de Jos se afla in subordinea Consiliul Judetean Calarasi. Activitatea muzeului este finantata din alocatii de la bugetul Consiliului Judetean Calarasi, precum si din venituri proprii care provin din tarifele pentru servicii oferite, din donatii si sponsorizari, din alte activitati specifice.
In cadrul manifestarii Zilele Orasului Calarasi, vineri, 18 septembrie 2015, a avut loc Sedinta solemna a Consiliului Local al Municipiului Calarasi, in care s-a aprobat o hotarare privind acordarea titlurilor de Cetatean de onoare al municipiului Calarasi.
Calarasi.
Iata continutul integral al reclamei sponsorizate de TvFox si care a fost postata prima data in ziua de 1 Decembrie 2017.
Calin Popescu-Tariceanu a fost cel mai mediatizat om politic in emisiunile de stiri, difuzate de Antena 1, Antena 3, Pro TV, Realitatea TV si TVR1, in perioada pre-campaniei, 9 - 21 octombrie, el fiind urmat de Traian Basescu, Gigi Becali si Dumitru Dragomir, potrivit unei monitorizari a CNA.
google-analytics.com