Cautare

1231 de rezultate pentru "andrei" (3.62 secunde)
Andrei Burtea sculpteaza in lemn.
Andrei Paunescu a scris o poezie impotriva presedintelui Klaus Iohannis, pe care il considera cel mai mare pericol pentru tara. Andrei, fiul marelui poet Adrian Paunescu, incearca sa scrie si el poezie cu mesaj social-politic, la fel cum a facut si tatal sau.
ANDREI ALEXANDRU, in care deplange moartea consilierului presedintelui Senatului. ... - A incetat din viata, dupa o suferinta prelungita, ANDREI ALEXANDRU, consilier al presedintelui Senatului Romaniei.
Dupa ce s-a pensionat, la inceputul anului 2017, Andrei Alexandru a postat un mesaj pe Facebook. ... Andrei Alexandru: ... Puteti citi in continuarea ultimul articol al lui Andrei Alexandru, aparut pe estiri.ro.
Astanoapte, la Bamboo, au stat pana dimineata sa vada daca nu cumva ma duc la Andrei. ... Dar stii bine ca nu mai am treaba cu Andrei. ... Stateam cu Andrei la un Campari, in Office, si mi-a venit deodata ideea: ... Si - n-o sa ma crezi - Andrei m-a sustinut.
Presa a speculat dragoastea celor dor eroi ai dramei lui Shakespeare doar pentru ca Elena Basescu si Andrei Hrebenciuc apartin (sau apartineau) unor clanuri care se dusmaneau de moarte, pana mai ieri - adica pana la formarea noului guvern.
Candidatii la primariile de sector In Sectorul 1, lista pentru primaria de sector este deschisa de candidatul Uniunii Social Liberale, Andrei Ioan Chiliman, acesta fiind urmat de candidatul UDMR, Denes Aron, de candidatul Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei, Gheorghita Liviu Goncea, si de candidatul Partidul Democrat Liberal, Theodor Paleologu.
Andrei Chiliman a fost exclus din PNL Cu 130 de voturi "pentru" si 8 "impotriva", delegatia Permanenta a PNL a decis, luni, excluderea din partid a primarului Sectorului 1, Andrei Chiliman. ... Andrei Chiliman a anuntat o conferinta de presa la ora 17:00.
O suta optzeci de intelectuali, intre care cunoscuti reprezentanti ai societatii civile, au adresat un apel Parlamentului prin care cer readucerea in fruntea Radioului public a lui Andrei Dimitriu. ... Morar, Horia Patapievici, Andrei Plesu, Petre Mihai-Bacanu, Brandusa Armanca, Doina Cornea, Alex.
Andrei Gheorghe revine in difuzoare. Andrei Gheorghe va fi din nou la Pro FM, din 15 septembrie, intre orele 6:30 si 10:00, anunta postul de radio.
Lumea schiului romanesc este in doliu dupa ce multiplul campion national de juniori Andrei Tantos a murit azi-noapte intr-un accident de masina. ... Andrei Tantos a fost transportat la spital, dar medicii nu l-au mai putut salva.
Geologul Andrei Costin Victor a participat recent la targul organizat in curtea Muzeului Taranului Roman. ... Urmatorul targ la care va fi prezent Andrei Costin Victor va fi de Florii, la Muzeul National de Geologie.
Sotii Carmen Andrei si Andrei Costin Victor participa la targul de cristale din curtea Muzeului Taranului Roman.
Pe 30 noiembrie credinciosii il praznuiesc pe Sfantul Apostol Andrei, crestinatorul neamului romanesc, numit si CEL DINTAI CHEMAT intrucat a raspuns primul chemarii lui Christos la apostolat.
La ora 13.00, racla cu Cinstita Mana a Sfantului Apostol Andrei, Ocrotitorul Romaniei si racla cu moastele Sfintei Mari Mucenite Ecaterina vor fi asezate la iesirea din Sfantul Altar al Catedralei Nationale pentru a fi cinstite de catre credinciosi, dupa ce acestia s-au inchinat in Sfantul Altar.
Andrei Iucinu s-a inscris joi in Organizatia PSD Sector 2, condusa de vicepresedintele PSD Rodica Nassar. Andrei Iucinu a fost lider al studentilor PRM, insa a fost exclus din acest partid.
Dupa ce Organizatia Judeteana a PD-L a anuntat ca a contestat candidatura lui Andrei Lisinschi la functia de primar al municipiului Galati pe motiv ca ar avea doua condamnari si nu a depus la dosar reabilitarea judecatoreasca, democrat-liberalii par mai linistiti ca niciodata.
Secretarul de stat in Ministerul Internelor si Reformei Administrative, Paul Victor Dobre si prefectul judetului, Danut Culetu l-au investit, ieri, in functie pe noul subprefect al Constantei, ex-liberalul Cosmin Andrei.
Recrutat pentru a furniza informatii despre elevi In ceea ce-l priveste pe Andrei Lisinschi, acesta ar fi fost recrutat, potrivit CNSAS, pe data de 11 iunie 1983, cand ar fi semnat un angajament olograf cu numele real, preluand apoi numele conspirativ "George".
Este promisiunea care se concretizeaza in urma spuselor primarului Dumitru Nicolae care spune ca, daca anul acesta de Sfantul Andrei vom avea doar o sarbatoare religioasa, cel mai sigur distractia de Sarbatorile Galatiului se va tine anul viitor in iunie.
google-analytics.com