Cautare

2739 de rezultate pentru "andrei alexandru" (4.29 secunde)
Andrei Marga si Horia Răzvan Garbea, propusi presedinte, respectiv vicepresedinte ICR, audiati marti Andrei Marga si Horia Răzvan Garbea vor fi audiati marti de membrii comisiilor de cultura si de politica externa ale Senatului, cei doi fiind propusi sa ocupe functia de presedinte, respectiv vicepresedinte al Institutului Cultural Roman (ICR).
Siderurgistii nu-l mai vor primar pe Dumitru Nicolae Acesta a fost raspunsul dat de Ilinca Diaconu atunci cand a fost intrebata de reprezentantii mass-media daca sustinerea pe care liderii SSS au anuntat-o pentru Andrei Lisinschi nu este una politica.
Adrian Mandoiu, Robert Bacliu - Eduard Piculeasa, Sergiu Dumitru, Catalin Tobos, Octavian Radulescu, Alex Niculescu, Adrian Ionascu, Alex Trandafir, Razvan Gavrilescu, Robert Trasca, Andrei Ghincea, Vladut Flori si Stefan Pacionel.
Andrei (24 de ani), fiul Marianei Bitang, traieste o frumoasa poveste de dragoste cu Sandra Izbasa, dubla medaliata la Europenele de la Bruxelles (Belgia), aur cu echipa si aur la sarituri. Andrei si Sandra sunt impreuna de aproape doi ani.
Andrei Burtea este un tanar artist care sculpteaza in lemn. ... Andrei a fost prezent cu sculpturile sale si la expozitia organizata de Valentine’s Day, de la Sala Dalles, cand cele mai cautate au fost inimioarele pictate si crucifixurile.
Geologul Andrei Costin Victor a participat recent la targul Piata Taraneasca si Mester(Esti!) organizat in curtea Muzeului Taranului Roman.
Senatoarea Gabriela Firea a sustinut o declaratie politica intitulata " Morala d-lui Andrei Plesu a atins un minim istoric", pe care o puteti citi in continuare.
Piesa a fost compusa de Andrei Prodan impreuna cu Daniel Eakins, Georgiana Eakins si Radu Farcane, iar in ceea ce priveste productia, Claudiu Ursache si Tomas Tonea.
In cadrul parteneriatului cu Mosfilm, sunt programate in fiecare sambata seara, de la ora 20.00, cele mai importante filme de Andrei Tarkovski, Serghei Bondarciuk, Vladimir Mensov, Karen Sahnazarov. TVR 3 va difuza patru dintre cele mai valoroase productii ale lui Andrei Tarkovski:
In timpul celor trei zile de muzica in aer liber, iubitorii de folk, rock si muzica acustica au parte de un program de cel putin sapte ore de concerte pe seara, sustinute de cele mai bune voci din folk si cele mai bune trupe rock, dar si multe alte nume sonore ale muzicii romanesti, printre care Florin Chilian, Damian Draghici, Andrei Paunescu si Trupa Totusi, Proconsul, Kempes, Celelalte Cuvinte, Ducu Bertzi, Mircea Rusu Band, OCS, Pasarea Rock, Cristi Minculescu, Valter & Boro - Buna seara,prieteni!
Andrei Paunescu a publicat pe pagina sa de Facebook un text emotionant intitulat MARILE IUBIRI ALE LUI ADRIAN PAUNESCU: ... Puteti citi in continuare textul lui Andrei Paunescu, urmat de doua dintre sutele de comentarii: ... Andrei Paunescu - Maria Georgescu Ramane viu! Felicitari Andrei Paunescu!
Ne spunem de zeci de ori pe zi te iubesc Pentru Andrei (28 de ani), fiul Manuelei Harabor, diagnosticat cu autism, timpul curge altfel, iar lumea arata diferit.
Geologul Andrei Costin Victor si sotia lui, Marilena Carmen, sunt prezenti in acest week-end la Targul de Rusalii organizat in curtea MTR.
Andrei Burtea sculpteaza in lemn.
Andrei Paunescu a scris o poezie impotriva presedintelui Klaus Iohannis, pe care il considera cel mai mare pericol pentru tara. Andrei, fiul marelui poet Adrian Paunescu, incearca sa scrie si el poezie cu mesaj social-politic, la fel cum a facut si tatal sau.
Astanoapte, la Bamboo, au stat pana dimineata sa vada daca nu cumva ma duc la Andrei. ... Dar stii bine ca nu mai am treaba cu Andrei. ... Stateam cu Andrei la un Campari, in Office, si mi-a venit deodata ideea: ... Si - n-o sa ma crezi - Andrei m-a sustinut.
Presa a speculat dragoastea celor dor eroi ai dramei lui Shakespeare doar pentru ca Elena Basescu si Andrei Hrebenciuc apartin (sau apartineau) unor clanuri care se dusmaneau de moarte, pana mai ieri - adica pana la formarea noului guvern.
Mihai Neaga, Mihai Segarceanu, Iulian Popescu, Marin Covalschi, Marius Carstea, Vlad Marcu, Bogdan Pitulice, Mirel Ezaru, Ionut Trocan, Razvan Diculescu, Marius Trocan, Lucian Achim, Catalin Ionescu, Claudiu Stefan, Antonio Cruceru, Alex Cioabla, Andrei Pupaza, Alex Campeanu.
In 3 noiembrie 2017, adica la 7 ani de la disparitia poetului Adrian Paunescu (20 iulie 1943 - 5 noiembrie 2010), cel care a infiintat, a condus si prezentat Cenaclul Flacara timp de 37 de ani (1973-2010), numerosi membri ai Cenaclului se reunesc, la invitatia lui Andrei Paunescu, pentru o intalnire cu publicul intr-un eveniment exceptional de muzica, poezie si dialog, plin de confirmari, dar si de surprize.
Lucian Boia, Mircea Cartarescu, Radu Paraschivescu, Varujan Vosganian, Vintila Mihailescu, Augustin Lazar, Andrei Plesu, Tatiana Niculescu si Veronica D. ... Andrei Plesu, fost ministru al Culturii si cel care semneaza Cuvantul de insotire al cartii, va fi, de asemenea, prezent la eveniment pentru a vorbi despre volumul in cauza.
google-analytics.com