Cautare

2743 de rezultate pentru "andrei alexandru" (2.73 secunde)
In cursa pentru fotoliul de primar general mai candideaza Constantin Ionescu (Partidul Social Democrat al Muncitorilor), Petrica Dima (Partidul Socialist Roman), Alexandru Vladu - Alianta Partidul Popular European (Crestin Democrati) si Democrati Europeni (PPE-DE), Constantin Cojocaru - Partidul Poporului (PP-LC), Nicolae Roman (Partidul ProDemo), Florin Dobrescu (Partidul "Totul pentru Tara"), Adrian Grigoriu (Partidul National Democrat Crestin).
O condamnare de sase luni de inchisoare a primit si Alexandru Crisan senior • In ciuda unui prejudiciu de peste sase miliarde de lei, cei doi Crisan ar putea scapa de executarea pedepsei, intrucit perioada in care au stat in arest coincide cu lunile de condamnare • Alexandru Crisan junior a fost trimis in judecata si de Parchetul de pe linga Inalta Curte de Casatie si Justitie • Uzina de Reparatii din Rovinari la care Crisan a fost patron nu reuseste nici in prezent sa isi revina Alexandru Crisan junior, fostul patron al UREX Rovinari, societate pe care a falimentat-o, a fost condamnat de o instanta din Bistrita la opt luni de inchisoare, pentru infractiunea de inselaciune.
Calin Popescu Tariceanu deplange moartea lui Andrei Alexandru Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, anunta ca in dimineata zilei de 4 ianuarie s-a stins din viata fostul sau purtator de cuvant, Andrei Alexandru.
ANDREI ALEXANDRU, in care deplange moartea consilierului presedintelui Senatului. ... - A incetat din viata, dupa o suferinta prelungita, ANDREI ALEXANDRU, consilier al presedintelui Senatului Romaniei.
Chiar si dupa ce PDL-istii s-au plictisit sa mai sustina aberatii Andrei Chiliman continua atacurile la adresa lui Antonescu si a conducerii PNL in media portocalie.
Intre timp, adica pana se vor lamuri proprietarii cu acte in regula si cei pricopsiti cu pamant in baza unor falsuri, prefectul Liviu Brailoiu a anuntat deja ca il va da pe fostul subprefect Cosmin Andrei (foto) pe mana Parchetului, intrucat il considera vinovat de ascunderea unui document vital in lamurirea situatiei din Grind.
Fostul prim-vicepresedinte al PD-L Gorj, Liviu Andrei, a fost instalat ieri in functia de subprefect al judetului, in prezenta a peste o suta de persoane.
Astfel, nu doar a nemultumiti ci si patrunsi de dreapta credinta, 43 de parlamentari PDL, printre care se numara si presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, au depus la Parlament un proiect de lege care prevede declararea zilei de 30 noiembrie, in care se sarbatoreste Sfantul Andrei, ca zi libera, anunta Agerpres, cu cateva zile in urma.
Andrei Galut, solistul trupei care concerta in clubul Colectiv, este la terapie intensiva la spitalul Elias si se zbate intre viata si moarte, scrie Adevarul.
Andrei Condurateanu, implicat in accidentul rutier de pe autostrada A2, transferat la Bucuresti Andrei Razvan Condurateanu, candidatul PP-DD la Camera Deputatilor, implicat in accidentul rutier de pe A2, a fost transferat la Bucuresti, potrivit unor apropiati.
Alexandru spune ca Traian Basescu submineaza autoritatea lui Emil Boc. ... Alexandru, un intelectual de marca.
' Vi-l mai amintiti pe Ilie Alexandru din Campia Romana? ... Vreau doar sa-i spun ca este nedrept fata de memoria lui Ilie Alexandru.
Bogdan Andrei Scarlat (Romania) 15:23,63 2. ... Robert Andrei Glinta (Romania) 02:00,57 2. ... Alexandru Costel Badeata (CSU Pitesti) 02:05,46 50 m fluture 1. ... Alexandru Coci (Romania) 00:24,81 3. ... Andrei Cristian Roman (CS Universitatea Cluj) 02:21,16 2.
De altfel, la aceasta prima intrunire a fost prezent si Andrei Iucinu, liderului Miscarii Studentesti Romania Mare (MSRM), care a tinut sa-i povatuiasca si sa le prezinte faptele altor organizatii similare din tara.
Candidatul Partidului Democrat Liberal, Andrei Lisinschi, a prezentat ieri "Harta Solutiilor Urgente", care cuprinde primele si cele mai urgente probleme cu care se confrunta galatenii, printre care:
Agentia Nationala de Integritate a sesizat Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie in vederea efectuarii de cercetari cu privire la savarsirea de catre Andrei Valentin Sava, deputat in Parlamentul Romaniei (legislatura 2008-2012), a infractiunii de fals un declaratii.
Andrei Burtea sculpteaza in lemn, iar in cadrul targului de Craciun de la Sala Dalles puteti sa achizitionati sculpturile sale in lemn, dar si obiecte vechi pe care le-a mostenit de la strabunicul sau. ... Mai gasiti si candele, potcoave si ingerasi sculptati in lemn de Andrei Burtea.
Vor fi prezenti pe scena, alaturi de Ioana Sandu, invitati speciali precum Alexandru Jula si Stela Enache (amandoi au lansat tot la Eurostar si tot la Magazinul Muzica, exact acum un an albumele Stela Enache - Cantecele mele - dublu album si Alexandru Jula - Ultimul Romantic), Polina Manoila - interpreta de muzica populara si romante, Saveta Bogdan - interpreta de muzica populara, Petrica Pana - muzician, dirijor, realizator TV, Victoria Dutu - artist plastic, scriitoare, Alexandru Vilmanyi si Ionel Bratu - Voicescu - compozitori, Rares Dragomir - interpret de muzica pop, Camelia Florescu - interpreta si textiera, Titus Andrei - realizator si prezentator emisiuni muzicale la Radio Romania Actualitati.
4 iulie 1519, Ferrara, Statele Papale) a fost fiica lui Rodrigo Borgia, un potentat din Valencia renascentista care a devenit mai tarziu Papa Alexandru al VI-lea, si a Vannozzei dei Cattanei.
In 24 Ianuarie 1859 a avut loc Mica Unire - Unirea Principatelor Romane sub conducerea lui Alexandru Ioan Cuza.
google-analytics.com