Cautare

13 de rezultate pentru "aliman" (3.00 secunde)
Primarul comunei Aliman a fost tarat in instanta de Agentia Domeniului Statului (ADS) pentru un teren din ograda primariei.
lacul Tatlageac (comuna 23 August), lacul Agigea (Agigea), lacul Vederoasa (Aliman), Balta Vederoasa (Aliman), lacul Conacu-Negresti (Cobadin), lacul Tabacariei (Constanta), lacul Corbu (Corbu), lacul Techirghiol (Eforie), lacul Dunareni (Limanu), lacurile Hagieni si Limanu (Limanu), balta Mangalia (Mangalia), lacul Mangalia (Mangalia), lacurile Iortmac si Oltina (Oltina), lacul Bugeac (Ostrov), lacul Baciu (Rasova), lacul Domneasca (Seimeni).
Nina Aliman, 58 de ani, pensionar, Bucuresti: "Am venit impreuna cu sotul si nepotelul si suntem cazati la Hotel "Hora" din Saturn.
si primarul localitatii Aliman, Gheorghe Topalu, se pare ca detine impozanta functie datorita acelorasi nevoi, si anume necesitatea unui loc de munca, pentru ca ramanand fara postul sau de sef ferma dupa desfiintarea CAP-ului din zona, a trebuit sa-si gaseasca ceva interesant de facut, iar postul de primar era la indemana.
Lucrarile de reabilitare drum si retele la strazile Targoviste, Aliman, Piatra Olt, Campeanu Ilie si Dragomiresti abia au inceput, se vor finaliza pana la sfarsitul lui august .
De asemenea, Primaria Oltina va fi condusa de Gheorghe Chirciu (PNL), care a primit 858 voturi, Primaria Nicolae Balcescu de Viorel Balan (PDL), care a primit 1.320 voturi, Primaria Aliman de Gheorghe Topalu (PSD), cu 957 voturi, Primaria Pecineaga de Nicolae Stan, care a obtinut 851 de voturi, Primaria Cobadin de Cristian Telehoi (PSD), care a primit 2.378 voturi, Primaria Ciobanu de Ion Buciu (PSD), cu 1.172 voturi, Primaria Baneasa de Gelu Iordache (PSD) - fostul primar - care a obtinut 1.428 voturi, in vreme ce contracandidatul sau, Ion Marin (PNL) a primit 1.402 voturi.
Secretarul de stat in cadrul Ministerului Agriculturii, Gheorghe Albu, a optat pentru colegiul cu numarul 3, care cuprinde orasul Cernavoda, Oltina, Rasova, Aliman, Ostrov, Lipnita, Baneasa, Ion Corvin, Adamclisi, Deleni, Dobromir, Mircea Voda, Cobadin, Independenta, Ciocarlia.
Colegiul pentru Senat din sud cuprinde 3 colegii pentru Camera Deputatilor, care inglobeaza localitati precum Mangalia, Tuzla, Limanu, 23 August, Pecineaga, Tuzla, dar si Cernavoda, Oltina, Rasova, Aliman, Ostrov, Lipnita, Baneasa, Ion Corvin, Adamclisi, Deleni, Dobromir, Mircea Voda, Cobadin, Independenta, Ciocarlia, Ovidiu, Murfatlar, Negru Voda, Poarta Alba, Dumbraveni, Amzacea, Mereni.
Nicolae Balcescu, Aliman, Rasova, Topalu, Albesti, Pestera, Deleni, Independenta, Gradina, Limanu, Crucea, Adamclisi, Ciocarlia, Cobadin, Fantanele, Mihai Viteazu, Baneasa, Silistea si Pantelimon.
Ca o paranteza, in cadrul evenimentului organizatorii au spus ca in urma cu putin timp fiica viceprimarului din Aliman, George Nicola, a fost diagnosticata cu tuberculoza.
Colac peste pupaza, mai nou, liderul PDL local, Ion Aliman, se afla in negocieri avansate cu PNL, potrivit unor surse din partid, ceea ce ar crea democrat-liberalilor o problema suplimentara.
Livia Graur, Adina Halas Hugeanu, Camelia Baltoi, Simona Elena Taranu, Cristina Stanciulescu, Monica Colceriu, Catalin si Cristina Soloc, Horia Ghibutiu, Ovidiu Muresanu, Ilie Nastase, Petre Roman si Silvia Chifiriuc, Ramona Badescu, Tiberiu Capudean, Andrew Le Poidevin, Raluca Hagiu, Diana Tofan, Alina Aliman, Elena Perseil, Laura Lazar si Vicentiu Oktavianus, Andrei Nourescu.
Intre localitatile Aliman si Dunareni, mai multe masini au ramas blocate in zapada si au fost eliberate tot de drumari.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
In urma cu doua seri, candidatul Aliantei D.A. la functia suprema in stat, Traian Basescu, a fost prezent in Constanta pentru a-si sustine colegii care vor deveni, in numar mai mic sau mai mare, parlamentari.
l Adrian Nastase a ridiculizat ieri Alianta D.A., careia i-a spus Alianta P.A.
Ieri, la Prefectura Judetului Constanta, a avut loc o sedinta a Comandamentului impotriva dezastrelor. Reprezentantul Guvernului in teritoriu, Gheorghe Martin, a declarat ca a convocat sedinta in vederea stabilirii prioritatilor in ceea ce priveste siguranta cetateanului inainte de inceperea sezonului rece.
google-analytics.com