Cautare

2021 de rezultate pentru "accident rutier in oradea" (2.94 secunde)
Federatia Patronala din Industria de Textile-Pielarie organizeaza, in perioada 18-21 septembrie, la Casa de Cultura a Sindicatelor din Oradea cea de a 44-a editie a Expozitiei Nationale "Confintex" de imbracaminte si incaltaminte a producatorilor din Romania.
Federatia Patronala din Industria de Textile-Pielarie organizeaza, in perioada 18-21 septembrie, la Casa de Cultura a Sindicatelor din Oradea cea de a 44-a editie a Expozitiei Nationale "Confintex" de imbracaminte si incaltaminte a producatorilor din Romania.
Primaria Oradea, Federatia Patronilor Bihor, Camera de Comert si Industrie Bihor, ITD Hungary, Körös Trade - Ungaria si Camera de Comert din Croatia, organizeaza, in perioada 25-28 septembrie, la Arena "Antonio Alexe" din Oradea, a XII-a editie a Targului General International de Bunuri de Larg Consum, respectiv a VII-a editie a Targului Gastronomic.
Nu de putine ori, sindicalistii s-au plans si se plang de nivelul scazut al salariilor, de munca deosebita pe care o depun si de pericolul la care sunt supusi atunci cand merg in control la diferite firme ale unor oameni de afaceri potenti.
In timpul sezonului estival 2009, trenurile Rapid 936/936-1 si 935-2/935, anuntate ca vor circula in perioada 19/20 iunie - 13/14 septembrie, pe ruta Cluj Napoca - Mangalia si retur, se vor prelungi pana la Oradea circuland pe ruta Oradea - Cluj Napoca - Mangalia si retur.
Celelalte Cuvinte prezinta concertul acustic Trup si suflet la Oradea, in data de 28 septembrie, la Filarmonica de Stat. Trupa oradeana se afla in fata unei noi provocari - primul concert acustic.
Aflat la a patra editie, Festivalul Opera Copiilor sarbatoreste ziua tuturor copiilor si aduce o multime de activitati si surprize la sediu, inclusiv in curtile exterioare si pe stadionul Rapid!
Taxa pentru localuri majorata cu 100% Edilii vor introduce o reducere de 5% pentru plata integrala a impozitelor locale Municipalitatea ti-a prezentat ieri propunerile in ceea ce privette politica fiscala pentru anul in curs ti pentru urmatorii ani de mandat.
Normele privind utilizarea formularului "Constatare amiabila de accident" vor intra in vigoare incepand cu data de maine, 1 iulie a. ... 2008 al Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor, incepand de miercuri intra in vigoare Normele privind utilizarea formularului "Constatare amiabila de accident". ... din accident au rezultat numai pagube materiale;
Metoda FAST pentru depistarea accidentului vascular, explicata de un medic Cunoscutul medic Tudor Ciuhodaru a atras atentia pe pagina sa de Facebook asupra simptomelor pe care le da un accident vascular cerebral.
Trei microbuze si un autocar cu romani au fost implicate intr-un accident, in Ungaria. Accidentul s-a soldat cu moartea unei persoane in varsta de 60 de ani, ranirea grava a alteia si ranirea usoara a altor noua persoane.
Municipiul Turda - nod rutier de importanta europeana. Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice. ... Varianta finala a Master Planului de Transport prevede construirea a 1.300 de kilometri de autostrada pana in 2030, dublu fata de nivelul stabilit in forma initiala a proiectului.
Codul Rutier mentioneaza strict situatiile in care oamenii legii pot sa incalce regulile de circulatie: atunci cand se deplaseaza in actiuni de interventie sau in misiuni care au caracter de urgenta.
A fost inaugurat pasajul rutier de la Piata Sudului (Autoare: Gabriela Antoniu) Pasajul subteran rutier Piata Sudului a fost inaugurat, duminica, dar lucrarile continua cu refacerea liniei de tramvai si cu largirea Soselei Berceni.
La data de 27.10.2010, mai multe confederatii sindicale vor organiza in Capitala, un miting in Piata Victoriei, intre orele 10.00 - 11.00, urmat de un mars catre Piata Constitutiei, intre orele 11.00 - 14.00 si un miting in Piata Constitutiei, intre orele 14.00 - 22.00.
Depasirile repetate, in zigzag, ori franarea brusca, slalomul printre masini" ar urma, daca parlamentarii sustin initiativa Politiei, sa fie pedepsite de noul Cod Rutier cu suspendarea permisului de conducere, nu doar cu amenda.
REALITATEA.NET - COD RUTIER 2013: Noi prevederi pentru soferi, in vigoare de azi COD RUTIER 2013: Conform noului cod rutier, care intra astazi in vigoare, daca transportati persoane in stare de ebrietate, sunteti pasibili de amenzi drastice. ... COD RUTIER 2013:
Politistii din cadrul Biroului Rutier Craiova au depistat duminica, in municipiul Craiova, un tanar de 18 ani care conducea o masina cu 103 km/h, desi nu avea permis.
Politistii din cadrul Biroului Rutier Craiova au depistat duminica, in municipiul Craiova, un tanar de 18 ani care conducea o masina cu 103 km/h, desi nu avea permis.
Pe majoritatea drumurilor nationale traficul rutier se desfasoara in conditii de iarna, informeaza Centrul Infotrafic. In judetul Arad ninge abundent, iar traficul rutier se desfasoara ingreunat, din cauza carosabilului alunecos.
google-analytics.com