Cautare

1013 de rezultate pentru "accident buftea" (3.04 secunde)
• Urmatoarea oprire a caravanei electorale PSD-UNPR-PC a fost orasul Buftea, unde senatoarea Gabriela Firea si candidata pentru functia de deputat in colegiul 4 Ilfov, Gabriela Szabo, au luat pulsul "politic" al alegatorilor.
In 22 mai 2016, ziua in care patronul de la Hexi Pharma intra cu masina intr-un copac de pe soseaua Buftea-Corbeanca si murea pe loc, se implineau practic patru ani de la nunta lor din Republica Moldova, eveniment discret, intim, la care a participat doar familia miresei din raionul Ungheni.
Una dintre cele mai mari trupe britanice, cu peste 9 miliarde de vizualizari, vine pentru prima data in Romania si va canta la Buftea, pe scena festivalului Summer Well, in 14 august.
Un milion de oameni care dorm in Chiajna, Chitila, Mogosoaia, Buftea, Popesti sau Berceni, dar muncesc in capitala. Vin cu sute de mii de masini si aduc zeci de mii de copii sa invete in scolile din Bucuresti.
Procurorii de la Parchetul de pe langa Judecatoria Buftea au emis, astazi, 58 de mandate de aducere intr-un dosar de inselaciune in pandemie.
• - DN1A Brasov - Cheia - Sacele - Valenii de Munte - Ploiesti - Buftea - Bucuresti; • - DN73 Brasov - Bran - Campulung Muscel - Pitesti - Autostrada A1- Bucuresti( sau DN 7 Pitesti - Gaiesti - Bucuresti).
La data de 30.09.2011, politisti din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale - Politia Sectorului 3 au pus in executare un numar de 10 mandate de aducere in Bucuresti, Buftea si Calarasi, ocazie cu care au fost depistati si condusi la sediul Politiei Sectorului 3 H.
Corbeanca - Buftea (DN1 A) - Mogosoaia - sos. Bucuresti - Targoviste; - DN1 - str. Jandarmeriei - bd. Oaspetilor - sos.
Sorin Costreie (Buftea) / Arbitru AVAR: Marius Marchidanu (Braila) / R1: Andrei Moroita (Ploiesti) / Observator: Adrian Comanescu (Ramnicu Valcea) Stadion: Sepsi Arena, Sfantu Gheorghe
Mladinovici Horia Gabriel (Bucuresti) / A1: Artene Ovidiu (Vaslui), A2: Gheorghe Sebastian Eugen (Suceava) / Arbitru VAR: Costreie Sorin (Buftea), Arbitru AVAR: Urzica Vladimir (Piatra Neamt)
Chivulete Andrei Florin (Bucuresti) / A1: Mitruti Daniel (Craiova), A2: Cerei Alexandru (Cluj-Napoca) / Arbitru VAR: Vidican Rares George (Satu Mare), Arbitru AVAR: Iugulescu Petruta (Buftea)
Costreie Sorin (Buftea) / A1: Grigoriu Mircea Mihail (Bucuresti), A2: Necula Mihaita (Bucuresti) / Arbitru VAR: Vidican Rares George (Satu Mare), Arbitru AVAR:
‘Mihai Viteazul‘ (1970), ‘Cu mainile curate‘ (1972), ‘Chemarea aurului‘ (1973), ‘Nemuritorii‘ (1974), ‘Un comisar acuza‘ (1974), ‘Accident‘ (1976), ‘Osanda‘ (1976), ‘Nea Marin Miliardar‘ (1978), ‘Revansa‘ (1978), ‘Ultima noapte de dragoste‘ (1979), ‘Capcana mercenarilor‘ (1981), ‘Wilhelm Cuceritorul‘ (serial TV, 1981), ‘Ringul‘ (1983), ‘Ciuleandra‘ (1984), ‘Francois Villon - poetul vagabond‘ (1987), ‘Mircea‘ (1988), ‘Coroana de foc‘ (1990), ‘Oglinda - Inceputul adevarului‘ (1993), ‘Punctul zero‘ (1995), ‘Triunghiul mortii‘ (1999), ‘Orient Expres‘ (2004), ‘15‘ (2005), ‘Supravietuitorul‘ (2008), ‘Carol I‘ (2009), ‘Poker‘ (2010, cea de-a doua comedie din cariera sa regizorala, dupa ‘Nea Marin Miliardar‘).
Sotia sa, Natasha Richardson, a fost victima unui accident de schi la 16 martie 2009 intr-o statiune de schi din Quebec, Canada.
Andreea Denes (28 de ani), prezentatoare la postul TvH, se afla in stare grava dupa un accident cu ATV-ul petrecut sambata la Azuga.
Un accident aviatic groaznic a avut loc in dimineata zilei de joi, 20 august in apropiere de Bratislava, capitala Slovaciei.
Pe scurt, Operatiunea Mincemeat presupunea lasarea in apele Mediteranei, in apropiere de coastele Spaniei, a unui cadavru - un presupus ofiter britanic mort in urma unui accident aviatic - impreuna cu o servieta cu documente false din care sa reiasa ca Aliatii urmau sa invadeze Grecia si Sardinia si ca nu au planuri privind Sicilia.
Pe 23 martie 1987 seara, in orasul Concord din Carolina de Nord, o femeie a auzit un zgomot, ca al unui accident auto, venind din afara casei sale, si s-a dus la fereastra ca sa vada ce s-a intamplat.
In acest accident naval si-a pierdut viata timonierul Ion Medeleanu. La 5 luni de la tragicul accident, echipajul nu a intrat in posesia asigurarii pentru efectele personale (asa-numitul sac al marinarului).
Un accident sau drumul catre anticipate Senatorul PRM Valentin Dinescu a declarat, la finalul sedintei, ca "sustinerea de care se bucura PNL in acest moment da prematur semne de subrezenie".
google-analytics.com