Cautare

582 de rezultate pentru "ziare" (7.54 secunde)
In caz contrar, Mircea Geoana este amenintat ca va citi de prin ziare despre actiunile din timpul Revolutiei ale soacrei sale Margareta Costea si ale tatalui sau, generalul Geoana.
Un comentator inteligent si subtil de la Ziare.com, care semneaza Ioana Ene, sugereaza ca Traian Basescu a ajuns cumva intr-o fundatura, infrant si fara optiuni.
Explozia mediului virtual va inchide multe ziare si studiouri de talk-show. Vom vedea bloguri mai influente decat marile titluri consacrate pe hartie.
In schimb, galateanul de rand nu a ramas cu nimic in afara imaginilor de la televizor si a stirilor din ziare In aceeasi zi in care premierul Tariceanu ajungea in Galati, ambasadorul Turciei realiza o vizita oficiala la sediul Centrului Cultural "Dunarea de Jos" (CCDJ).
La primarie era un radio tot timpul pornit, dar va pot spune ca pe biroul meu se afla un computer, iar de pe siteul Ziare.com accesez BBC-ul ori de cate ori vreau sa vad exact ce-am spus“, a declarat Basescu.
364 pentru numirea membrilor Prezidiumului Republicii Populare Romane, ambele pretins votate in sedinta din 30 decembrie 1947. Surse: ziaruldevrancea.ro, ziare.com
In 24 iulie a.c., deci aum o luna, intrun interviu postat pe site-ul de propaganda ziare.com, intrebat In ce stadiu suntei acum cu partidul politic, insusi Dacian Ciolos declara:
Astfel, cea mai mare majorare va fi operata in cadrul categoriei "imprimate", care cuprinde distributia de ziare si periodice, carti, cataloage, publicitar si partituri muzicale, care se vor scumpi cu 100%.
Pina la sfirsitul anului, dupa Raportul de tara, vom avea un soc, pentru ca vom constata ca Romania nu si-a putut indeplini obligatiile. Consider ca aceste jocuri politicianiste purtate pe la televizor si in ziare nu au nici o justificare“.
Astfel, acelasi comunicat al CRP mentioneaza ca doua ziare satmarene "s-au raliat protestului", considerand ca "legea dreptului la replica ameninta sa devina un instrument politic, prin care partidul de guvernamant vrea sa controleze si sa manipuleze opinia publica si institutiile statului", iar initiatorul legii, nici mai mult, nici mai putin, "comite din eroare un grav atentat impotriva democratiei, a imaginii tarii, a procesului de integrare "(l).
Traian Basescu a atacat si a jignit cu sarg jurnalistii si trusturile de presa timp de cinci ani, dar a continuat sa se declare un aparator al libertatii presei, ajungand ca, in 2009, ziarele, televiziunile si mogulii sa fie principalul subiect de campanie pentru un nou mandat la Cotroceni.
Sesizarea sa are drept fundament, pe langa marturia senatorilor prezenti in sedintele respective in sala, si articole si poze aparute in ziare, pe tema votului multiplu, precum si stenogramele lucrarilor de plen.
Marile televiziuni, dar si micile ziare au pus botoxul la milioanele de euro din bugetul de stat si au cosmetizat prin impachetari jurnalistice diversi vampiri politici ai banului public", au precizat reprezentantii AMP.
Totusi, Geoana a incercat sa convinga un vanzator de ziare, doi taximetristi si o studenta cat este de necesar votul uninominal pentru schimbarea si responsabilizarea clasei politice.
Au ramas in urma lor filme, ziare, documente, o periuta de dinti, schite. Parca suntem intr-un film de Hollywood in care specia umana a disparut.
Ziare.com publica rezultatele unui sondaj desfasurat in perioada 18 decembrie 2010 - 31 decembrie 2010, la care au participat 6.589 de persoane.
Ziare.com publica rezultatele unui sondaj desfasurat in perioada 18 decembrie 2010 - 31 decembrie 2010, la care au participat 6.589 de persoane.
Acesta este planul de rezerva al inculpatilor, care au formulat o solicitare in acest sens, invocand un viciu de procedura, anunta ziare.com, intr-o analiza a acestui caz.
A disputat 12 partide in nationala Uruguayului, marcand 4 goluri, scrie ziare.com. In 1957, a primit cetatenie italiana si a jucat 5 meciuri si in Squadra Azzura.
www.ziare.com informeaza: Noul iPhone va fi dotat cu o functie revolutionara - recunoastere faciala. Apple a dezvaluit accidental si felul in care va arata ecranul noului iPhone, a 8-a generatie.
google-analytics.com