Cautare

582 de rezultate pentru "ziare" (3.45 secunde)
Va continua sa publice in ziare cea mai mare parte a vietii. ... Alte doua ziare la care a publicat foarte mult au fost Household Words si All the Year Round.
Totusi, acest lucru nu i-a oprit pe Google sa ruleze o campanie de publicitate in doua ziare tiparite canadiene — prima de acest fel din istoria companiei.
Dupa "Revolutie" am publicat in Baricada, Zig Zag Magazin, Infractorul, Expres, Expres Magazin, Infractoarea, Romania Mare si multe, multe alte ziare si reviste.
• Dupa Revolutie, a condus mai multe reviste si ziare, insa de la carma cotidianul "Evenimentul zilei" impune un stil diferit de a face presa, care-l consacra.
- Dremel 8200 - Mandrina universala Dremel 4486, piatra polizoare Dremel 8175, peria din otel carbon 428 - Ziare - Hartie adeziva - Material de umplutura - Grund - Vopsea spray de aceeasi culoare cu cea din fabricatie a masinii - Bloc de slefuire Gradul de dificultate:
Nu va mai luati dupa ziare. ... Ii vedeti in ziare, in fiecare zi. Salvati-va! Salvati-ne! Este o singura cale! Lupta cunoasterii!!
Apare un tesut fibros, ciroza in sine, care acapareaza treptat celulele normale si duce la distrugerea organului, scrie ziare.com. ... Si bila este produsa de ficat, fara aceasta neputandu-se realiza corect digestia si nici eliberearea substantelor toxice, dupa cum declara pentru Ziare.com dr.
ziare.com informeaza: ... ziare.com
ZIARE.COM: ... ziare.com
Astfel, pe la 1868, liberalii aveau vreo sapte ziare principale, iar conservatorii - vreo zece. In afara de acestea, mai apareau si alte ziare, fara o orientare politica precisa, si in care se publicau multe lucruri interesante.
Orice om cu discernamint poate sa-si dea lesne seama ca asa-zisele stenograme sint o noua forma de campanie electorala murdara a lui Traian Basescu si a Aliantei, sustinuta din facaturi de presa si taieturi cu foarfeca din ziare, mai cu seama ca dezbaterile Delegatiei Permanente pesediste nu sint niciodata inregistrate.
Iar cei care o accepta sint la fel de vinovati ca si cei care o cultiva cu toate ca aceasta relatie este strict biunivoca, tipariturile care o practica nu ajung si la al treilea si cel mai important element, anume cititorul de ziare pentru ca nu sint cumparate, lucru firesc pentru cineva care doreste sa se informeze corect.
Adica o multime de ziare de cartier si alte foi volante vor disparea si nu vor mai trai din pomana statului.
In aceiasi zece ani am tiparit, folosind cam 1000 de tone de hirtie, pentru a relata fapte petrecute la Botosani, in tara si in lume, circa 15 milioane de ziare avind grija ca in fiecare din cele peste 3000 de dimineti sa fim, prin produsul facut de noi, Monitorul, prezenti la prima ora pe chiscurile de presa, sau in tolbele postasilor, pentru cititori.
Doua ziare de mare autoritate mondiala exprima, prin titluri mari, o afirmatie grava: ... Ambele ziare sunt, de obicei, bine informate, iar in anii razboiului au fost stegarii celor doua tabere in confruntare, Washingtonul si Moscova.
De aici aerul de manie proletara, care razbate din toate reportajele si anchetele publicate in ultimul timp in ziare sau difuzate la televiziuni.
Asta si pentru ca ma interesa subiectul, dar si pentru ca eram curioasa cum vor trata principalele ziare de sport mai noi "europene" o astfel de poveste delicata.
Dar sa va spun povestea unui cotidian constantean, ce duce lipsa de toate cele enumerate mai sus si crede ca le poate obtine, furand de pe la alte ziare, mai capatuite din acest punct de vedere.
Ministrul nostru crede ca o imagine cu Poarta Sarutului a lui Brancusi, publicata in presa italiana, poate sterge o alta imagine din ziare, cea a romanului acuzat de viol, talharie si asasinat.
Iliescu a adaugat ca, in ceea ce il priveste, in ziare apar “bazaconii“ si “fleacuri“, dar ca, totusi, in prezent nu mai sunt la moda lozincile primitive de la inceputul anilor ’90, cum ar fi “Iliescu - nomenclaturist“, desi mai sunt ziaristi care exerseaza aceste teme, gen “Iliescu - KGB“.
google-analytics.com