Cautare

582 de rezultate pentru "ziare" (2.59 secunde)
Joc in 6 Tarabele de ziare au devenit extrem de zgarcite in titluri, cititorii avand de ales intre sase cotidiene generaliste nationale. ... Adevarul-44.802 ziare vindute, in medie, in fiecare zi de aparitie, Evenimentul Zilei-17.046, Curierul National-3.196, Jurnalul National-40.193, Romania Libera-41.346.
Ziarul pe care il cititi este al saselea in topul celor mai citite ziare locale din Romania. ... Poti sa incerci sa faci jurnalism, in ciuda tuturor piedicilor sau poti sa incerci sa faci bani din ziare, fara sa te intreseze prea mult ce scrii si cine le citeste.
Ziare.com publica rezultatele unui sondaj national, sub titlul: ... • Taierea salariilor bugetarilor cu 25% si a ajutoarelor sociale cu 15% este, potrivit unui sondaj ZIARE.COM, cea mai proasta decizie economica luata in Romania in ultimii zece ani.
Concret, s-a apreciat ca promovarea respectivelor ziare pe posturile TV "se face in afara regulilor de publicitate” ba chiar se ajunge la situatia in care publicatii cu tiraj redus sunt prezentate "pe picior de egalitate cu marile ziare”.
20 de ani de ziare - intre idealismul dat de libertate si afacere, in capitalism (Autoare:
Ziare.com informeaza :
Dupa ani buni de haiducie, si prin eforturile organizatiei patronale APEL a editorilor de presa locala din care Monitorul face parte, a aparut un act normativ care reglementeaza modul de acordare a publicitatii platite din bani publici catre ziare, radiouri si televiziuni, incepind de la guvern si terminind cu consilii judetene, primarii sau institutii ale statului.
"20 de ani de ziare - intre idealismul dat de libertate si afacere, in capitalism" este titlul unui material realizat de Alexandra Buzas (Mediafax), pe care il puteti citi in continuare.
www.ziare.com informeaza: ... Ziare.com a demarat in urma cu cativa ani, impreuna cu BGS, o campanie de constientizare a populatiei asupra riscurilor de efractie, in contextul in care se inregistreaza o tendinta de accelerare a infractiunilor.
Presedintele Traian Basescu este cel mai apreciat politician roman din ultimii zece ani, pe locurile urmatoare fiind fostul sef de stat Ion Iliescu, respectiv fostul premier Adrian Nastase, potrivit unui sondaj Ziare.com, dat publicitatii duminica si citat de Agerpres.
Ziare.com informeaza :
Ziare.com informeaza : ... Atunci era un angajament politic mai clar, mai limpede, era procesul de constituire de partide, acest proces a influentat angajarea politica si civica a oamenilor, acum interesul meschin, material, e cel care domina totul", s-a aratat de parere Iliescu, intr-o declaratie pentru Ziare.com.
Ziare.com informeaza:
Ziare.com - Toni Grebla (PSD): ... Deocamdata este prematur sa ne gandim la asa ceva", a declarat Toni Grebla pentru Ziare.com. ... "Voi propune in Comisia de revizuire a Constitutiei reducerea varstei de vot la 16 ani", a declarat Gorghiu pentru Ziare.com.
Avem numai ziare care isi asuma diverse "drepte". ... Ringier a mai inchis ziare de mare traditie (Magyar Hirlap, in Ungaria), si nu era criza.
Pana in 2008, veniturile din online au avansat constant Vanzarile de publicitate online au reprezentat pentru ziare o sursa importanta de venituri, mai ales ca din 2004, pana la inceperea crizei, acestea au crescut, constant, cu aproximativ 30 de procente pe an, in timp ce veniturile din print nu au avut o evolutie echilibrata.
Asta e o vorba a unui mare facator de gazete, designer de ziare care, la un congres mondial al asociatiei ziarelor, a spus: ... Atunci sigur ca asteptarea de a vedea oamenii citind ziare in metrou ori in cafenea, cand isi servesc espreso-ul de dimineata, e usor iluzorie.
"Nu mai tine minte cand vindea ziare in piata". ... "'Ea nu mai tine minte vremurile cand vindea ziare-n piata, ca stie naibii toata lumea, degeaba-si da acuma aere de doamna de Montparnasse!'.
Ziare.com: ... In plus, in oua raportul dintre colesterolul rau si cel bun este perfect echilibrat, explica pentru Ziare.com nutritionistul Camelia Olteanu. ... ziare.com
S-a povestit despre campania electorala, cu implicarea cunoscuta a ziaristilor, incercarile grosolane de manipulare cu ziare, posturi de radio si TV. Nu doar nationale, ci si locale, ziare locale la care nu trece acum un numar in care respectivii sa nu scrie ca sint independenti si obiectivi.
google-analytics.com