Cautare

297 de rezultate pentru "world" (3.16 secunde)
World Wide Web Termenul World Wide Web, abreviat WWW sau si www, numit scurt si web, care in engleza inseamna panza (de paianjen); ... au format Consortiul World Wide Web, care are drept obiectiv dezvoltarea webului, standardizarea protocoalelor si incurajarea legaturilor dintre site-uri.
TOTUL DESPRE MAME, Asociatia ProMAMA - Institut si Centru pentru Alaptare si fundatia World Vision Romania celebreaza Saptamana Mondiala a Alaptarii - sarbatorita in fiecare an in perioada 1-7 august - printr-o dezbatere pe tema propusa de World Alliance for Breastfeeding Action - WABA - "Alaptarea:
TOTUL DESPRE MAME, Asociatia ProMAMA - Institut si Centru pentru Alaptare si fundatia World Vision Romania celebreaza Saptamana Mondiala a Alaptarii - sarbatorita in fiecare an in perioada 1-7 august - printr-o dezbatere pe tema propusa de World Alliance for Breastfeeding Action - WABA - "Alaptarea:
In luna octombrie, KFC si Pizza Hut sustin organizatia World Vision Romania prin cea de-a saptea editie a campaniei "Vreau in clasa a noua". ... Din fondurile colectate, organizatia World Vision Romania va oferi burse pentru 70 de copii cu dificultati materiale din judetele Iasi, Dolj, Valcea si Ialomita.
Fenomenul World of Tanks : ... Cel putin asa arata harta celui mai popular joc video de pe planeta, din acest moment - World of Tanks (WoT): ... Peste 21 de mii, daca am lua in considerare doar "like"-urile date paginii de pe Facebook a World of Tanks Romania.
Muzeul "Antipa" si Digi Animal World, televiziune de documentar a RCS & RDS, au demarat un proiect care ofera ocazia iubitorilor de documentare despre animale sa urmareasca o serie de productii, in aer liber, in gradina Muzeului "Antipa" (intrare din Str.
World Vision Romania organizeaza o incursiune in judetul Valcea pentru a descoperi evolutia si transformarile comunitatilor din localitatile Stoilesti-sat Ursu, Scundu si Francesti de-a lungul timpului.
Miss World 2016 are doar 19 ani (Autoare: Carmen Stefan) Stephanie del Valle din Puerto Rico a fost incoronata Miss World 2016 . ... Noua Miss World are doar 19 ani si este de o frumusete rapitoare.
Prima participare romaneasca la Mobile World Congress de la Barcelona:
Cel putin 15.000 de carti, reprezentand literatura beletristica, enciclopedii si lucrari de specialitate, isi propune World Vision Romania sa stranga prin campania "Cu o carte schimba o viata";
La cursele adultilor au fost oferite premii primilor 5 clasați ai fiecarei curse.La cursa 21 km OMV Petrom s-au acordat premii in bani, vouchere World Class si minute Blinkee.city Romania.
Însa acum Dell are o editie de XPS M1730 dedicata RPG-ului de succes World of Warcraft. ... HDD-ul este împanat de background-uri si screen saver-uri din joc si, bineînteles, de joc în sine (atât World of Worcraft, cât si The Burning Crusade).
Marti, 23 aprilie, cu ocazia Zilei Internationale a Cartii, intre orele 10.30 - 11.30 fundatia World Vision Romania organizeaza un flash mob pentru a promova lectura.
Faimosul saxofonist american Kenny Garrett revine la Bucuresti, pentru a sustine un concert la Sala Radio, in data de 21 aprilie, de la ora 20.00 Cel mai recent album al artistului, care se va auzi si la concertul de la Bucuresti, poarta numele de Pushing de World Away si pe langa nenumarate recenzii pozitive, are la activ si o nominalizare la Premiile Grammy, pentru cel mai bun album de jazz instrumental.
Marea schimbare a inceput in 1989, cand Tim Berners Lee de la Centrul European pentru Fizica Nucleara din Geneva (CERN) a pus bazele dezvoltarii primului prototip al World Wide Web (WWW sau web).
Pe langa victoria in clasamentul final, BMW seria 3 s-a aflat si printre cele trei modele de pe podium la categoria "World Car Design of the Year".
Hotelul Rex din Mamaia se va afilia la una dintre cele mai luxoase organizatii hoteliere din lume, The Leading Hotels of the World, fiind prima unitate hoteliera din Romania care intra in acest sistem, potrivit proprietarei Carmen Adamescu.
Cu toate ca este cunoscuta pentru sprijinul acordat copiilor defavorizati si pentru programele de interventie umanitara în situatii de urgenta, un rol central în activitatea World Vision România îl au programele de dezvoltare comunitara.
Emiratul, lovit din plin de criza financiara dupa ani de boom economic, a anuntat marti ca vrea sa ceara creditorilor grupului Dubai World, cel mai mare si cel mai indatorat, ce controleaza grupul imobiliar Nakheel, sa amane cu sase luni plata datoriei ajunsa la scadenta.
Ziarele din intreaga lume fac inovatii in ceea ce priveste modul de a vinde publicitate, pe fondul crizei economice, care a determinat reducerea investitiilor in advertising, potrivit concluziilor conferintei World Newspaper Advertising, care a avut loc la Copenhaga, Danemarca.
google-analytics.com