Cautare

1163 de rezultate pentru "vlad oprea" (2.81 secunde)
ITUC Motru apartine omului de afaceri Cristinel Ducu, un apropiat al fostului prefect de Gorj, Toni Grebla • In timp ce salariatii isi cer lefurile restante, sefii din minerit incaseaza lunar peste 20.000.000 de lei, pentru o Dacie inchiriata la ITUC Motru • Fostul lider de sindicat Mihai Vlad a declarat ca protestele vor inceta numai cind muncitorii isi vor incasa drepturile salariale Angajatii SC ITUC INDUSTRII Motru au intrat in greva pentru ca de aproape cinci luni nu si-au mai primit salariile.
Europarlamentarul PD-L Nicolae Vlad Popa a adresat Comisiei Europene o serie de intrebari scrise privind competentele institutiilor UE in materie penala si conditiile ce ar trebui intrunite, din punctul de vedere al Comisiei, pentru ca elaborarea normelor juridice europene de drept penal material si procedural sa se justifice, se precizeaza intr-un comunicat de presa al acestui europarlamentar roman.
Alexandre Cardoso va fi folosit aparator central in retur, chiar daca in prima parte a campionatului brazilianul a impresionat ca atacant, fiind si golgheterul la zi al pandurilor Omul ales sa suplineasca plecarea lui Vlad Chiriches este Alexandre Cardoso si nu Ionut Rada, cum s-ar fi asteptat seful pandurilor, Marin Condescu.
ProSport va prezinta in detaliu de ce a picat transferul Oferta locului 5 din Premier League a venit prin intermediul unui impresar englez, cu care Chiriches a semnat un contract de reprezentare pentru Marea Britanie Pentru ca jucatorul sa ajunga sub comanda lui Villas-Boas, Becali ar fi trebuit sa mai scada din pretentiile financiare Vestea ultimelor doua zile - Vlad Chiriches va pleca la Tottenham pentru 8 milioane de euro - s-a desumflat aseara, cand managerul Stelei a anuntat la DigiSport ca patronul Becali nu mai este de acord cu mutarea!
Giulia si Vlad Huidu sarbatoresc astazi trei ani de casnicie. ... Ea s-a trezit cu noaptea in cap, asa cum fac de altfel toate mamele de bebelusi, iar primul ei gand s-a indreptat catre sotul ei, Vlad Huidu alaturi de care sarbatoreste trei ani de casnicie.
Karmen - Minte-ma (Videoclip Oficial) https://www.youtube.com/watch?v=xD96cYLjEjI Piesa a fost compusa de Irina Rimes, Achi si Vlad Lucan si produsa de Vlad Lucan.
Inca de la inceput, Nelu Vlad si-a dorit special aceasta data, tocmai pentru a oferi la zi de mare si sfanta sarbatoare o alta aniversare. Nelu Vlad are si un mesaj pentru romani, inainte de spectacolul Petrecere la Palat - 40 de ani AZUR:
Luni, 28 septembrie 2020, ora 20:30 - spectacolul All Inclusive, regia Vlad Zamfirescu. ... Medeea Marinescu, Mirela Oprisor, Diana Roman, Vlad Zamfirescu, Marius Manole; Marti, 29 septembrie 2020, ora 20:30 - spectacolul Pe o panza de paianjen, regia Vlad Zamfirescu.
Dan-Vlad Filimon si pe Constantin Budeanu, presedintele Companiei Eden Line. ... Dan-Vlad Filimon, Institutul National pentru Medicina Complementara si Integrativa, Vice-Presedinte al Societatii Romane de Acupunctura: ... Dan-Vlad Filimon, Vice-Presedinte al Societatii Romane de Acupunctura.
Ioan Rus o compara pe Kovesi cu Vlad Tepes Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, o vede pe sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, precum Vlad Tepes, pentru ca lupta impotriva coruptiei si pentru ca isi face bine treaba. ... A mai fost unul in istorie - Vlad Tepes.
Acum, fosta groapa insalubra a devenit o zona de refugiu pentru orasenii dornici sa petreaca o zi in natura, sa guste mancaruri traditionale, sa cunoasca tainele Deltei Neajlovului sau chiar sa ascute povesti spuse de insusi Vlad Tepes.
Serialul e cea mai buna varianta a vietii lui Vlad Tepes. Daniel Nuta si Radu Micu au facut acelasi casting pentru personajul lui Vlad Tepes.
Jurnalul National radiografiaza oastea de stransura a generalului Oprea, intr-un articol intitulat "Independentii, dependenti de dosare si de slabiciuni personale", pe care il puteti citi in continuare. ... 'Fostii pesedisti constituie nucleul dur pe baza caruia Cotroceniul construieste "alternativa" de stanga la PSD, condusa de generalul Oprea.
Concret, am exemplificat cu ministrul Apararii Nationale, Gabriel Oprea, care mi-a raspuns dupa 4 saptamani si o zi la o interpelare privind pensiile militare, cu ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, care mi-a raspuns dupa 4 saptamani si 2 zile la o interpelare privind respectarea statutului si a dreptului la aparare al arestatilor preventiv, si cu secretarul de stat pentru problemele revolutionarilor din Decembrie 1989, care mi-a raspuns dupa 3 saptamani la o interpelare privind refuzul eliberarii unui certificat de revolutionar obtinut prin hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila.
Mai violent a reactionat Marius Oprea, consilierul pe probleme de securitate al primului ministru, supranumit si "vanatorul de securisti". ... Oprea se bazeaza pe CV-ul lui Turianu, magistrat de cariera, intre 1979 si 1990, functie in care era imposibil sa nu fi fost complice la practicile politiei politice.
Senatorul Mario Oprea: "Acuzatii grosolane" Contactat telefonic, presedintele PNL Dolj, senatorul Mario Ovidiu Oprea, a declarat ca reactia premierului Tariceanu i se pare fireasca in conditiile in care Ticu Dumitrescu reprezinta garantia deconspirarii fostei Securitati.
Surse demne de incredere din interiorul partidului acrediteaza ideea ca pentru sefia organizatiei se bat trei tabere conduse din umbra de senatorul Mario Ovidiu Oprea, actualul presedinte al PNL Dolj, de deputatul Horatiu Buzatu, fost presedinte al organizatiei judetene, si de proaspatul demisionar din functia de subprefect, Ion Groza, fost presedinte al PNL Craiova.
Senatorul Mario Ovidiu Oprea, presedintele PNL Dolj, a avut doar o zi libera de Paste pe care si-a petrecut-o in familie.
Consilierul pentru probleme de securitate al prim-ministrului Calin Popescu- Tariceanu, istoricul Marius Oprea, l-a acuzat la sfarsitul saptamanii trecute pe Ion Iliescu de implicare in racolarea de colaboratori ai fostei Securitati.
Pe 17 iulie 2007 la orele 18:40, Liviu Oprea de 47 ani, fost ofiter de aviatie si controlor de trafic aerian militar, in prezent sef de tura la Obsevatorul seismic Muntele Rosu, a facut deasupra localitatii Cheia, cu un aparat digital FUJI A345 de 4,1M, o fotografie cu un peisaj montan, pe directia 270 (vest).
google-analytics.com