Cautare

1163 de rezultate pentru "vlad oprea" (3.78 secunde)
Ministrul Apararii Nationale, Gabriel Oprea, a declarat ieri ca, prin recalculare, cea mai mare parte a pensiilor militare nu va scadea, iar unele chiar vor creste. ... Dimpotriva, unele dintre ele vor creste", a spus ministrul Gabriel Oprea.
Presedintele UNPR, Sebastian Oprea, sustine ca PSD si PNL au ales calea "casatoriei din interes" care a dus la formarea Uniunii Social Liberale. Presedintele executiv al UNPR, Gabriel Oprea, a declarat sambata ca prin formarea Aliantei Social-Liberale "PSD si PNL au ales calea ipocrita a casatoriei din interes".
Chiar daca ar fi sa presupunem ca infiintarea UNPR ar fi avut cele mai "nobile idealuri" si ca demersul politic al oastei de stransura a generalului Oprea chiar ar fi fost unul corect, realitatea increderii populatiei spune alta.
UNPR vrea sa construiasca o platforma civica si merge separat in alegeri Presedintele executiv al UNPR, Gabriel Oprea, a declarat marti ca Uniunea intentioneaza formarea unei platforme civice de centru-stanga, impreuna cu ONG-uri, asociatii de pensionari, sindicate si patronate.
Ministrul Oprea are planuri mari cu viitoarea uniune de centru-stanga Liderii UNPR au lansat Platforma de centru-stanga, baza doctrinara pentru Uniunea Social Progresista, al carei "botez" e preconizat pentru sfarsitul lunii decembrie.
Senatorul de Dolj, Mario Ovidiu Oprea, si vicepresedintele CJ Dolj, Dan Mogos, i-au prezentat ieri, intr-o conferinta de presa, pe primarul din Scaiesti, Anton Bonoiu, si pe primarul din Leu, Antonie Draghici.
Mihai Razvan Ungureanu, sfidat de Gabriel Oprea. ... Prima frana i-a venit de la UNPR unde, aparent amabil, Gabriel Oprea l-a anuntat ca propunerile formatiunii pentru Aparare si Externe sunt Gabi Oprea si Gabriel Oprea, respectiv Cristi Diaconescu si Cristi Diaconescu.
Senatorul de Dolj, Mario Ovidiu Oprea, si vicepresedintele CJ Dolj, Dan Mogos, i-au prezentat ieri, intr-o conferinta de presa, pe primarul din Scaiesti, Anton Bonoiu, si pe primarul din Leu, Antonie Draghici.
Fuziunea cu UNPR incinge spiritele in PSD Intentia lui Victor Ponta de a-i aseza pe progresistii lui Gabriel Oprea la masa deciziilor in PSD ii irita la culme pe pesedisti.
Ce posturi de conducere va primi partidul lui Oprea. ... "Cel mai probabil, UNPR va primi un post de vicepresedinte la nivel national pentru Gabriel Oprea", a declarat un pesedist. ... Liderul social-democratilor a afirmat ca si presedintele UNPR, Gabriel Oprea, are aceeasi opinie.
Juristii explica de ce nu poate fi dezbatuta, in Senat, motiunea simpla a PNL impotriva vicepremierului Gabriel Oprea I.
Ministrul Apararii, Gabriel Oprea, a declarat ieri ca pensionarii militari care nu vor depune solicitari de recalculare a pensiei la centrele militare zonale vor fi dezavantajati, deoarece pensiile lor oricum se vor recalcula, dar doar in functie de salariul mediu brut pe economie.
Ministrul Apararii, Gabriel Oprea, a declarat ieri ca pensionarii militari care nu vor depune solicitari de recalculare a pensiei la centrele militare zonale vor fi dezavantajati, deoarece pensiile lor oricum se vor recalcula, dar doar in functie de salariul mediu brut pe economie.
NENEA FELIX, MULTIPLICATI, BRE, CARTEA LUI MARIUS OPREA! ... Adica, tragem 15 milioane de exemplare din cartea lui Marius Oprea despre Basescu si o dam la popor. ... Deci, domnule Dan Voiculescu, nici o casa din Romania fara cartea lui Marius Oprea despre Basescu!
Vicepremierul Gabriel Oprea: ... Vicepremierul Gabriel Oprea, sosit de urgenta la fata locului, joi dupa-amiaza, a anuntat ca structura de rezistenta a blocului nu a fost afectata de explozie.
PSD, UNPR si PC au format alianta electorala Uniunea Social Democrata Presedintele PSD, Victor Ponta, cel al UNPR, Gabriel Oprea, si liderul PC, Daniel Constantin, au semnat luni, 10 februarie 2014, protocolul aliantei electorale Uniunea Social Democrată
Dr.Vlad Bedros, Universitatea Nationala de Arta din Bucuresti; ... Gheorghe Vlad Nistor, Departamentul de Istorie Antica, Arheologie si Istoria Artei, Facultatea de Istorie, Universitatea din Bucuresti; ... Marius Oprea, directorul Departamentului de Investigatii Speciale, Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului si Memoriei Exilului Romanesc;
Dupa acest episod, conservatorii au mai dat de inteles ca ar fi gasit o alta persoana dispusa sa candideze pentru fotoliul de primar - omul de afaceri Dorel Vlad.
Europarlamentarul PDL Nicolae Vlad Popa a declarat, joi, ca decizia Comisiei juridice a Camerei in cazul lui Adrian Nastase a produs consternare in randul politicienilor de la Strasbourg si ar putea activa clauza de salvgardare pe justitie.
Adi Despot, Tudor Chirila, Moise Guran, Lucian Mandruta, Laura Stefan, Andi Moisescu, Vlad Craioveanu, Erwin Albu, Marian Munteanu, politistul Godina, Alin Dinca, Vlad Petreanu, Nicusor Dan, Florin Chilian intr-un articol de astazi dimineata (n.a.
google-analytics.com