Cautare

1164 de rezultate pentru "vlad oprea" (4.38 secunde)
Octavian STIREANU) Gabriel Oprea este un pacatos. ... Peste toate, Oprea e deja condamnat la ceva care poate fi la fel de cumplit ca privarea de libertate, si anume condamnarea la ignoranta. ... Acolo unde Oprea vede:
Functionarii care au executat ordinul primarului Solomon au aratat ca SC Reparatii Vlad Serv SNC nu mai avea contract de inchiriere cu municipalitatea de aproape un an si ca patronul firmei, Ion Vlad, a fost somat in mai multe randuri sa-si dezafecteze constructia provizorie.
Biroul Electoral Central (BEC) a transmis Tribunalului Bucuresti o scrisoare in care semnaleaza nereguli in activitatea Biroului Electoral al Municipiului Bucuresti (BEM) si in care cere "intr-o formulare eleganta" inlocuirea magistratilor de la BEM, a anuntat reprezentantul PC in BEC, Vlad Hogea.
RTV.net - Deputatul Vlad Cosma s-a intalnit marti cu Ollie Rehn, vicepresedintele Comisiei Europene Parlamentarul USL de Prahova, Vlad Cosma, membru al Comisiei de Buget, Finante, Banci din cadrul Camerei Deputatilor a reprezentat Romania la intalnirea presedintilor comisiilor de finante care a avut loc marti la Dublin, Irlanda, tara ce detine in prezent, presedintia Consiliului European.
Daca in sezonul trecut doar Alexandre Cardoso valora 1.000.000 de euro, in decembrie 2011, alti trei panduri, Vlad Chiriches, Mihai Pintilii si Ousmane Viera, au atins sau depasit aceasta cifra.
Fundasul Stelei este la un pas de un transfer la AC Milan, Pandurii Targu Jiu urmand sa primeasca 20 la suta din suma pe care o va incasa gruparea din Ghencea Transferul lui Vlad Chiriches la Steaua, realizat in iarna trecuta, ii poate aduce si acum bani echipei Pandurii Targu Jiu, fundasul central fiind foarte aproape de o mutare la AC Milan.
Cu toate ca societatea, al carei administrator este un oarecare Emil Oprea, era cu totul necunoscuta din punctul de vedere al marilor actori ai economiei constantene, Stefan Mihu, directorul AFP Constanta, Stefan Branza, adjunctul acestuia, si sefii de servicii din cadrul aceleiasi institutii - Marian Manta si Gheorghe Nicut Tanasescu- au semnat fara sa clipeasca fisele de risc pe baza carora patronul Price Steel a reusit sa incaseze de la casieria Fiscului constantean aproape 5 milioane de dolari, bazandu-se si pe o prevedere legislativa extrem de dubioasa care permitea rambursarea TVA-ului aferent exporturilor doar pe baza simplei solicitari scrise si a unor acte doveditoare destul de "subtiri" depuse de exportator, controlul fiscal al veridicitatii acestor exporturi urmand a se realiza ulterior incasarii banilor.
Buzatu a inlocuit in scrisoare numele lui Nicolae Ceausescu cu Mario Oprea, actualul presedinte al PNL Dolj, si numele Elenei Ceausescu cu Dan Mogos, un apropiat al lui Oprea. "S-a instituit un dezgustator si foarte nociv cult al personalitatii", se afirma in scrisoarea catre Mario Oprea.
La dezbateri au participat reprezentantii Guvernului, consilierii Marius Oprea si Stejarel Olaru. ... Imi este teama ca Securitatea a mai castigat o batalie", a declarat, parasind dezbaterile, consilierul guvernamental Marius Oprea. ... Oprea nu a exclus posibilitatea ca Guvernul sa vina cu un nou act normativ in acest domeniu.
Presedintele PNL Vrancea, deputatul Nini Sapunaru (foto), a anuntat ca astazi Delegatia Permanenta Teritoriala a PNL ar putea decide ruperea Aliantei PNL-PD la nivelul judetului Vrancea pe motiv ca repunerea in functie a pesedistului Marian Oprisan este sustinuta de prefectul PD, Ion Oprea.
La randul sau, consilierul personal al premierului, Marius Oprea, a declarat in exclusivitate pentru Mediafax ca acest caz este o diversiune a Serviciilor secrete, cu acordul sefului statului. ... Il voi sfatui pe premier sa ceara o expertiza grafologica autorizata, in situatia in care el va aparea", a spus Oprea.
Liderul PNL Calin Popescu-Tariceanu s-a declarat convins duminica, la Chitila, ca, la 1 iunie, liberalii vor castiga alegerile, anuntandu-si sustinerea pentru actualul primar, Emilian Oprea, si pentru proiectele acestuia privind soseaua de centura, parcul dendrologic si piscina olimpica.
Deputatul PSD Gabriel Oprea a vandut in 2007 doua terenuri in Pipera - Voluntari, avand o suprafata totala de 5000 mp, contra sumei de 2,5 milioane euro, bani cu care si-a achitat creditele bancare si si-a cumparat un autoturism Mercedes-Benz, fabricat in 2007.
Oprea Nita, presedintele fondator al acestui partid regreta enorm ziua cand a acceptat ca Anghel sa aiba mana libera in pregatirea alegerilor locale. ... Oprea Nita, presedintele fondator al PNDC spune insa ca ar fi de acord cu o alianta, dar orice fuziune iese din discutie.
Vicepresedintele PSD Ion Stan a declarat luni ca BPN al PSD nu va da nicio sanctiune impotriva ministrului Oprea, el apreciind ca acesta si-a respectat prerogativele de ministru in ceea ce priveste numirile in functie a secretarilor de stat, premierul Boc fiind cel care nu trebuia sa semneze HG.
UNPR va juca si el pe cartea nationalismului desuet, mai ales gratie figurilor de militari in rezerva din prima linie, in frunte cu deputatul general cu patru stele, Gabriel Oprea si cu generalul care n-a facut armata Ontanu. Intr-un comunicat dat presei, Oprea afirma:
Liderul deputatilor independenti, Eugen Nicolicea, a declarat, vineri, ca Gabriel Oprea este initiatorul infiintarii unui nou partid, al carui nume ar putea fi Uniunea Nationala pentru Progres sau Uniunea Nationala Romana.
Liderul grupului deputatilor PSD, Viorel Hrebenciuc, i-a atras atentia liderului independentilor, Gabriel Oprea, ca racolarea de parlamentari ai PSD se va intoarce impotriva lui.
'Partidul de stanga creat de independentii lui Gabriel Oprea pregateste o dubla lovitura de imagine, prin organizarea primul congres al formatiunii exact in ziua de 1 Mai, ziua internationala a celor ce muncesc, intr-un oras transilvan cu rezonanta istorica, precum Alba Iulia sau Blaj.
Bogdan Tiberiu Iacob anunta pe Inpolitics o bomba jurnalistica sub titlul "Deputata Carmen Moldovan renunta la partidul lui Oprea". ... Prin plecarea deputatei de Buzau, partidul lui Gabriel Oprea ramane cu doar doi parlamentari femei, functia de purtator de cuvant devenind, de asemenea, vacanta.
google-analytics.com