Cautare

39 de rezultate pentru "vizionare" (3.01 secunde)
Programul de vizionare N-am crezut niciodata ca o sa ajung sa scriu despre Remus Cernea. ... programul de vizionare. ... Asa ca aduna teme de mai mare sau mai mic interes ( judece fiecare!), dar cu mare potential de tambalau si le foloseste pentru a-si aglomera programul de vizionare.
Design-ul modern, spatiul intim, materialele de calitate si personalul amabil sunt ingredientele care transforma Grand VIP Studios in locul perfect pentru o vizionare de film cu adevarat unica.
De multe ori, chiar si calitatea de vizionare este foarte buna. Exact asa se intampla si cu cartile in format digital.
Fideli misiunii pe care si-au asumat-o de a promova calaraseni, va propunem spre vizionare si achizitie lucrarile Andreei Badragan (Stoica) - studenta anul III, la Universitatea Nationala de Arte Bucuresti, sectia ceramica, profesor Liana Svintiu.
Un spectacol la a carui montare am invins cu greu dificultatea de a izbucni in ras continuu. Vizionare placuta! (Florin Zamfirescu) de Andreas Petrescu Regie: Florin Zamfirescu Distributie: Gabriel Fatu, Cosmin Vijeu, Calina Epuran, Florin Zamfirescu.
Indiscutabil, Goddard a deschis era zborurilor spatiale si, chiar daca nu mai traia, recunoasterea muncii lui vizionare a venit pe 17 iulie 1969, ziua in care misiunea Apollo 11 a ajuns pe Luna.
Imagini educative In memoriul intern in care solicita Pentagonului ca videoclipurile sa fie facute disponibile pentru vizionare publica, Elizondo a sustinut ca imaginile ar putea ajuta la educarea pilotilor si la imbunatatirea sigurantei aviatiei.
Ar putea exista eventual un interes de a aplica in practica anumite aspecte ale diferitelor fenomene, asa cum a fost, de pilda, programul de vizionare de la distanta al CIA si DIA.
Infiintat de Agentia Centrala de Informatii (CIA) sub o alta denumire si ulterior adoptata de Agentia de Informatii a Apararii (DIA), scopul Stargate a fost acela de a forma spioni psihici, avand capacitati de vizionare la distanta, pe cai care nici azi nu sunt bine intelese, pentru a culege informatii de la adversarii nostri.
Kiviat a amintit ca o anumita fractiune a celor din Pentagon considera ca acest subiect este demonic si ar trebui evitat. Ceva similar s-a petrecut, mai demult, si cu programul militar de vizionare la distanta.
Dupa vizionare, instanta va aprecia daca CD-ul poate fi considerat proba. Procesul a fost amanat, ieri, din cauza absentei a 37 de persoane constituite ca parti civile.
Daca la Curtea Constitutionala nu ar fi servitori ai Puterii, oricare ar fi aceasta, ci judecatori, verdictul ar putea fi dat chiar inaintea unei solicitari a Parlamentului, la simpla vizionare a emisiunilor de la B1, respectiv TVR.
In opinia sa, votul trebuie sa ia in calcul sustinerea unor proiecte viabile care sa poata fi continuate indiferent de natura schimbarilor politice, "proiecte vizionare care sa se adreseze bunastarii cetatenilor, si nu satisfacerii intereselor personale".
De asemenea, seful diplomatiei romane si-a exprimat increderea in capacitatea Organizatiei Internationale a Francofoniei de a oferi "solutii pertinente si vizionare la multiplele probleme globale ale lumii contemporane, alaturi de alte organizatii internationale majore".
Orice suma pe care o pun în plus, cu intentia de a renunta la ea în timpul unei eventuale negocieri, poate exclude posibilitatea de vizionare a respectivului imobil“, a explicat Carmen Radulescu.
Orice suma pe care o pun în plus, cu intentia de a renunta la ea în timpul unei eventuale negocieri, poate exclude posibilitatea de vizionare a respectivului imobil“, a explicat Carmen Radulescu.
S-au bucurat de o vizionare high - definition a transmisiilor celor mai importante meciuri de fotbal din competitiile interne si internationale, pe un ecran LED de 16 metri patrati.
Multe dintre lucrurile enuntate si receptate in varianta lor anecdotica s-au dovedit a fi initiative vizionare, incununate de succes.
In timp ce jucatorii erau alaturi de restul echipei in sala de vizionare, doua laptopuri, doua telefoane mobile si un iPod au disparut din camera lor.
32 de echipe isi vor disputa marele trofeu in 64 de partide, ceea ce inseamna aproape 100 de ore de vizionare de meciuri la cel mai inalt nivel.
google-analytics.com