Cautare

1301 de rezultate pentru "victoria milescu" (3.68 secunde)
Considerati cuplul de vis al Marii Britanii, David si Victoria Beckham duc vieti separate, iar noua vila pe care si-au cumparat-o este dovada clara.
In opinia lui Plesoianu, totul a pornit de la victoria lui Trump in SUA, in 2016, cand anumite organizatii s-au aratat ingrozite de accederea la Casa Alba a omului de afaceri.
Traian Ungureanu) - Neavand continut, victoria PNL si USR nu poate fi atribuita si nu apartine nimanui. ... Victoria noastra e victoria principiilor! ... Neavand continut, victoria PNL si USR nu poate fi atribuita si nu apartine nimanui.
Din aceste motive, premierul Tony Blair nu a putut decat sa salute victoria lui Bush in alegerile prezidentiale. ... De asemenea, victoria lui Bush a fost salutata si de presedintele Comisiei Europene, Romano Prodi, si de secretarul general al ONU, Kofi Annan.
Predare-primire la Palatul Victoria Calin Popescu-Tariceanu a plecat, imediat dupa depunerea juramantului de credinta si insotit doar de ofiterii SPP, la Palatul Victoria, unde a preluat fotoliul de prim-ministru.
Referendumul prin care romanii au decis sambata, 19 mai a.c., soarta lui Traian Basescu nu reprezinta victoria nici uneia dintre parti si nici incheierea razboiului dintre presedinte si partidele parlamentare, cu exceptia PD si a PLD.
In noaptea alegerilor din noiembrie 2008 au sarbatorit victoria impreuna, la o carciuma din Bucuresti. ... La data de 31 decembrie 2008, tuturor angajatilor Guvernului de la etajele 2 si 3 ale Palatului Victoria li s-a comunicat ca trebuie sa plece din birouri;
In perioada in care sef la Palatul Victoria a fost Tariceanu, seful statului si-a facut un obicei din a-l critica pe premier de cate ori i s-a oferit ocazia.
UPDATE 21.20 Victor Ponta, care se afla inca la Parlament, a declarat ca va merge in aceasta noapte la Palatul Victoria, unde se va intalni cu fostul premier Mihai Razvan Ungureanu, pentru a-si prelua mandatul de premier.
Oficialii chinezi si cei romani au avut o serie de convorbiri la Palatul Victoria, la finalul carora premierul Victor Ponta si Li Keqiang au sustinut declaratii de presa comune, in care au anuntat ca principalele subiecte discutate au vizat cooperarea in domenii precum economic, comercial, financiar-bancar, constructia infrastructurii, energie, agricultura, stiinta si tehnologie, telecomunicatii, tehnologie informatica, protectia mediului, turism.
- pentru victoria establishmentului american si astfel, continuarea politicii de aparare a unei ordini mondiale condamnate de istorie.
Intreruperea de facto a relatiilor dintre Palatul Cotroceni si Palatul Victoria a fost confirmata de Basescu prin anuntul ca a suspendat intalnirile saptamanale cu Tariceanu din cauza indiscretiilor fata de presa ale unor responsabili guvernamentali:
- Victoria lui Trump consacra consolidarea curentului anti-sistem la nivelul democratiilor occidentale, al carui prim semn major a fost victoria taberei Brexit in Marea Britanie, pe 23 iunie a.c., la care se adauga semnale rau prevestitoare din Franta si Germania, dinspre partide nationaliste aflate in ascensiune.
Pantazi) Victoria socialistului Igor Dodon in prezidentialele din Republica Moldova si cea a candidatului sustinut de stanga in prezidentialele din Bulgaria, Rumen Radev, intaresc influenta rusa la nivelul puterii politice in tarile din jurul Romaniei, tara ce gazduieste elemente ale scutului antiracheta american.
Este transmis in tara si in lumea intreaga, primul comunicat privind victoria revolutiei romane. ... Este proclamata victoria Revolutiei. ... da publicitatii, prin Televiziune, o declaratie prin care saluta victoria Revolutiei populare.
Liderul CRN al PLD, Valeriu Stoica, a afirmat ieri ca presedintele suspendat Traian Basescu are nevoie de sustinerea unui partid puternic, cu majoritate parlamentara, pentru ca victoria acestuia la referendumul din 19 mai sa nu ramana fara efect.
Sau, mai degraba, s-au dovedit reale informatiile neoficiale ale vremii, potrivit carora retragerea presedintelui in exercitiu fusese motivata nu de "victoria securistilor", ci de un scor real de numai 5-6% in sondaje?
Unii spun ca Mircea Geoana ar fi castigat, dar ca victoria i-ar fi fost confiscata prin frauda. ... Altii cred ca victoria se defineste prin raportare la tinta propusa si la miza aferenta ei. ... In plan moral, performanta sa este echivalata cu victoria.
"Pleci de la Palatul Victoria si te facem presedinte de partid!" Eu nu cred ca il mai face nimeni presedinte de partid daca pleaca de la Palatul Victoria. Sau, in urma unor evaluari foarte rapide, ar putea sa nu-l mai schimbe de la Palatul Victoria pana la alegeri.
Victoria coalitiei da un imbold suplimentar fortelor de stanga din Europa Presedintele Partidului Social Democrat (PSD), Victor Ponta, i-a adresat o scrisoare oficiala de felicitare doamnei Helle Thorning-Schmidt, lider al social-democratilor danezi, aleasa prim-ministru al guvernului de la Copenhaga, in care subliniaza victoria coalitiei pentru fortele de stanga din Europa si importanta politicilor de stanga pentru dezvoltarea durabila si echitabila a Europei, "politici ce nu eludeaza responsabilitatea statului fata de oameni".
google-analytics.com