Cautare

11402 de rezultate pentru "viata altfel" (4.06 secunde)
Incearca sa mai lasi se la tine in cuplu, altfel s-ar putea sa ramai singura pana la sfarsitul lunii. Nu iti mai trata partenerul de viata cu superioritate.
Iar asta nu din vina lui, ci din cauza fostului sau profesor, care s-a aratat deranjat de tupeul tanarului, fara sa inteleaga faptul ca in spatele unui elev aparent rebel se ascundea un baiat curios si interesat mai degraba de o altfel de fizica decat cea predata in manuale, intr-o forma atat de rigida.
De altfel, una dintre cladirile aflate in pericol este chiar sediul MTCT, celebrul Palat CFR, al carui proiect de reabilitare ar dura in jur de un an.
In plina greva a profesorilor, care-si deplang neajunsurile, un post de televiziune cu audienta nationala ne-a delectat zilele trecute cu aspecte din viata unui mare cantaret.
Nu se punea problema de mai mult decat atat, pentru ca altfel ar fi lasat urme adanci in cultura si traditia noastra. ... De altfel, romanii nu au facut nici un efort similar de cultivare a limbii lor in nici o regiune pe care au cucerit-o.
- Tu ai fost si esti viata mea, cu tine s-a inceput si s-a incheiat si, daca nu traiesc pentru a gandi macar la tine, nu am la ce trai.
E bine sa fii atat de optimist si de increzator in ceea ce-ti ofera viata, dar nu glumi! ... Nimeni nu-i intelege mai bine ca tine pe cei care sufera, care nu au nimic, care nu-si gasesc drumul in viata.
Pline de frumusete, de mister, foarte romantice de altfel, emotionante pana la lacrimi, iubirile virtuale sunt de cele mai multe ori sortite esecului.
"Frigiditatea dobandita" este starea de inhibare, repulsie si angoasa fata de iubirea fizica, pe care au capatat-o femeile care si-au inceput viata erotica in conditii ciudate, au suferit vreo trauma sau au fost silite sa faca dragoste cu forta (chiar daca nu violate, uneori "datoria conjugala" pe care o revendica sotii brutali poate fi denumita, pe drept cuvant, violul casnic).
Rac Racii sunt usor descumpaniti si nemultumiti de ei insisi sau de viata, in general, in acest weekend.
A fost complicat de gestionat si atentia primita de la familie si prietenii din viata reala.
piata si viata! Ce stranie apropiere (aproape contopire, as spune) intre aceste doua vorbe, in universul nostru cotidian, in care tot speram la o alta piata si la o alta viata! ... iata, mi-am zis, cum vine economia de piata peste noi si ne transforma viata in...
a ajuns la 52 de kilograme datorita unui stil de viata sanatos, dar si a sportului sustinut de un antrenor, Stelian, datorita caruia si alte vedete din show-biz au invins in lupta cu kilogramele. ... Mi-am schimbat stilul de viata, mananc numai fibrio in fiecare zi.
Piesa care da titlul albumului, alaturi de "Tatal meu bun m-a lasat" sunt inspirate din viata tinerei care a fost crescuta de tata vitreg si a fost nevoita sa isi gaseasca linistea cantand.
Fata era putin altfel, avea ochii verzi si doua cozi la spate; ... DB specula ulterior ca probabil nu era vorba de devorat ci de o altfel de asimilare;
N-am lucrat ca ofiter in comertul exterior de altfel, nu eram singurul in aceasta situatie. ... Adu-ti amine de perioada cea mai pura din viata unui baiat si a unei fete. ... Sau, daca vreti mai altfel spus, daca nu exista o piata interna romaneasca pentru a-l tenta.
Tot ceea ce vor romanii de la noi, de la USL, este o altfel de politica si altfel de rezultate. Ei vor ca noi sa guvernam mai bine pentru ca viata lor sa fie mai buna decat pe vremea PDL.
Intre 30 IULIE - 2 AUGUST, are loc la Cinema Muzeul Taranului Roman FESTIVALUL KINOdiseea ALTFEL. ... KINOdiseea Altfel este un eveniment organizat de Asociatia Culturala Metropolis, cu sprijinul Centrului National al Cinematografiei, in parteneriat cu Muzeul Taranului Roman, Cinema Muzeul Taranului si Bad Unicorn.
TOTUL DESPRE VIATA : ... motivare pe care viata si-o da ei insasi. ... - definitie de James Feibleman Fericirea este viata activa. - definitie de George Calinescu Fericirea este scanteia spiritului care ne lumineaza viata.
Sunt intrebari la care 24life.ro si invitatii sai au incercat sa raspunda in seara de 12 noiembrie, dedicata Stilului de viata sanatos, o alegere personala”.
google-analytics.com