Cautare

11402 de rezultate pentru "viata altfel" (4.49 secunde)
anuntul legat de viata extraterestra! ... In premiera acesta a admis ca pe Marte pot exista forme de viata, exact ca pe Pamant: ... Aceasta a fost locuita de forme de viata extraterestrem si in ziua de astazi inca mai pot exista.
Te-ai obisnuit cu viata de mamica si bebelusul tau creste vazand cu ochii, dar, in curand, el va trebui crestinat si prezentat tuturor rudelor si prietenilor. ... Botezul este prima ceremonie importanta din viata bebelusului, si una dintre cele mai importante.
Cristina Leordeanu a publicat pe pagina sa de Facebook o notita despre viata oamenilor internati in spital. ... - Linisteste-te, tataie, asta e viata. ... Avea cancer la corzile vocale si ca sa vorbeasca trebuia sa apese pe butonul ala, altfel nu iesea nimic din gatul lui.
Pe 3 ar putea exista VIATA (Autor: ... Cel putin 3 dintre exoplanete ar putea contine viata.
De cate ori putem iubi in viata? Romanticii vorbesc despre singura mare iubire si suflete pereche, optimistii spun ca putem iubi de mai multe ori in viata, norocosii traiesc mai multe iubiri, iar Maria nu crede in dragoste.
Pe langa cele mai importante lucruri respectiv somnul ( pierderea noptilor este cel mai mare dusman al tenului si nu numai) si evitarea stresului mai exista si alte secrete care tin de un mod de viata si de alimentatie.
Am activat in alte proiecte pentru care nu gasesc timp altfel decat in vacanta. ... Alt lucru care mie mi se pare foarte ciudat este ca numai in anumite scoli copiilor li se iau telefoanele inainte de ore, altfel ei au acces la telefon in timpul orelor.
Istoricul stiintei Colin Russell a sugerat ca multe speculatii din secolul al XVII-lea, privind alte lumi, au avut in comun principiul ca Dumnezeu putea crea viata oriunde ar fi dorit si ca Universul nu exista doar in beneficiul exclusiv al fiintelor umane, ci demonstreaza slava Lui pentru toate fiintele din Cosmos.
V-a afectat certitudinea aceasta modul in care va traiti viata de zi cu zi? ... Da, ca sa fim fericiti si sanatosi, nu e nevoie decat sa ne construim viata dupa legea aceasta. - Cu alte cuvinte, un stil de viata sanatos incepe de la a gandi si a faptui binele?
Aceiasi factori care iti vor transforma relatiile cu ceilalti se vor rasfrange si asupra experientei de cuplu si nu ma voi limita sa abordez doar viata ta amoroasa. ... Viata ta sociala nu trebuie sa fie un camp de lupta in care injosesti alte persoane pentru a le elimina.
Multa lume crede ca e vorba de viata si de moarte si uneori e. Doar ca de si mai multe ori e vorba de CE fel de viata. ... Doar ca, vedeti, in viata e vorba despre ce e bine pentru tine. ... In viata e prea putin vorba despre bani.
Am ajuns la o varsta la care amintirile se distileaza si raman cele care conteaza cel mai mult, cele despre momentele care mi-au schimbat viata, intr-o directie sau alta.
La aniversarea a zece ani de prezenta pe piata romaneasca si in Constanta, ING Asigurari de Viata isi anunta intentia de a-si consolida pozitia si de a-si diversifica serviciile, prin lansarea activitatii pe piata pensiilor facultative si a pensiilor private.
Iuliana Tudor revine cu O data-n viata, din 18 martie, pe TVR 1. ... Dupa 60 de ani de cariera se intalnesc in premiera la O data-n viata si sustin provocarile echipei. ... Fiecare va sustine momente artistice emotionante marca O data-n viata!
Orasul fara nori Totul e inghesuit, oamenii n-au loc pe trotuare, masinile n-au loc pe strazi, tramvaiele n-au loc pe sine, umar langa umar, bara la bara, tampla langa tampla, cu totii traim un ambuteiaj, spre serviciu, spre gradinita, spre scoala, spre casa, ambuteiaj de la rasarit pana aproape de miezul noptii, viata ca un ambuteiaj, viata ambuteiaj, cu nervi, claxoane, oglinzi retrovizoare, semafoare, fara sa mai vedem nimic, foindu-ne incolo si incoace, aproape atingandu-ne unii de altii, incolo si incoace, ca intr-un ambuteiaj continuu, ca intr-un cadru care nu se mai termina, cu totii imprimati pe aceeasi rola de film care se invarte zi si noapte, douazeci si patru din douazeci si patru, nonstop, aceeasi distributie, acelasi rol in fiecare zi, acelasi ambuteiaj dintr-o alta zi, fara sa ne cunoastem, fara sa ne atingem, doar foarte aproape unii de ceilalti, privindu-ne unii pe altii, roluri mici si multe, trase la indigo, milioane de figuranti in acelasi rol, jucandu-l fara greseala zi de zi, in fiecare zi, ambuteiaj, viata ca un ambuteiaj, viata ambuteiaj, piciorul pe frana, ambreiaj, schimbator automat, radio, trafic, traficantii, zebre, linie continua, stop, si de la capat, inca o bobina, inca o zi, inca un rol, fara culori, fara impresii, fara rost, cu totii ca in niste vitrine, uitandu-ne unii la altii fara sa ne vedem, parbrize, centuri de siguranta, oglinzi, tevi de esapament, nimeni nu vorbeste cu nimeni, totul la relanti, dar in sens invers, de parca banda e data inapoi, e mai interesant inceputul decat sfarsitul, cu aceeasi destinatie, cu aceeasi obstinatie, din acelasi film, din acelasi ambuteiaj, acelasi decor, cu si fara anotimpuri, ploi si zapezi, iarasi ploi, parca primavara, parca vara, toamna si iarna, acelasi sens unic, fara obligatoriu la dreapta, fara cedeaza trecerea, aceeasi prioritate, acelasi ambuteiaj, viata ca un ambuteiaj, viata ambuteiaj, fara sa vedem vreodata cerul, fara sa vedem vreodata norii, orasul fara nori...
Iuliana Tudor se pregateste sa revina in aceasta toamna la TVR cu show-ul de succes "O data-n viata"!
Filmul prezinta un moment de cumpana din viata baietelului Conor - interpretat de Lewis MacDougall - care traieste prima lui mare spaima: ... Viata mamei si a fiului este o viata trista. ... Dar cel mai greu pentru Conor este sa vada cum viata paraseste treptat trupul frumos al mamei sale.
Nu toate amintirile zambesc, unele lacrimeaza, dar le pastram intr-un album al sufletului si le respectam locul in viata noastra.
Viata de aruncat - Bogdan O. Popescu - Volumul Viata de aruncat reprezinta debutul in proza al poetului Bogdan O. ... Cu Viata de aruncat, Bogdan O.
- Nu incerca sa intelegi viata. ... - Viata este un flux permanent; ... Ti-a fost inoculata ideea unei iubiri eterne, idee care iti va distruge viata. ... Atunci viata nu iti va mai fi un pelerinaj, nu va mai fi un rau care curge spre ocean, ci va deveni o mlastina.
google-analytics.com