Cautare

11402 de rezultate pentru "viata altfel" (3.89 secunde)
Nu s-a casatorit inca si reuseste sa impace viata de politist cu cea personala. ... Foarte multa lume ma intreba cum impac viata personala cu viata de politist. ... - Cum reusesti sa impaci viata de familie cu viata de politist? ... - De obicei, politistii isi aleg partenere de viata tot din politie.
Se spune ca adevarata viata a unui scriitor incepe dupa moarte, in cazul in care este ceva viu in opera sa.
Iubirea este un gen de inrobire subtila - nu poate fi altfel -, insa este o experienta esentiala pentru maturizare. ... altfel, ramai o fantezie, un vis fara substanta. ... Viata e o lupta, e o sarcina anevoioasa, dar numai acceptand lupta ajungi in varf. ... infrunta viata, tine-i piept.
"E prea mult Basescu in viata romanilor" Ionut Vulpescu spune ca seful statului a generat scandal in viata publica, iar din august incoace si-a pierdut orice legitimitate politica Candidatul USL la Camera Deputatilor in Colegiul 13 din Sectorul 3 al Capitalei, Ionut Vulpescu dezvaluie pentru Jurnalul National care sunt atuurile sale in batalia pentru un loc in Parlament.
VIATA DUPA MOARTE: ... Acestea sunt doar cateva dintre descrierile oamenilor care au experimentat viata dupa moarte, mai exact perioada in care s-au aflat in moarte clinica. ... Iata in continuare cateva povestiri ale unor oameni care au experimentat viata dupa moarte.
In timp ce de multe ori Biserica incerca sa minimalizeze rolul relatiilor sexuale in viata oamenilor si recomanda pedepse drastice pentru adulter si desfranare, sfaturile laice” despre sex, cum sunt cele din lucrarea Scoala lui Venus, faceau furori in secolele trecute.
A DOUA VIATa. Petrisor Geavlete, medicul care a adus in Romania o tehnologie revolutionara, folosita doar in 4 tari De cateva luni, pacientii care sufera de litiaza renala, malformatii sau tumori pot primi sansa la o viata normala cu ajutorul unei operatii ce parea pana recent de domeniul SF.
Cu o viata sociala bogata, implicandu-se in curente de avangarda, descoperitoare si promotoare a unor figuri importante din literatura, pasionate de arta si preocupate de moda, aceste femei au transferat eleganta de la vesmant la maniera cu care l-au investit, au avut curajul de a impune un stil unic, original, care transcende timpul, astfel devenind surse de inspiratie si astazi si ramanand in the limelight.
Scurta lui viata a fost o poezie de la un capat la altul. ... Ionescu, cu adanca durere in suflet, anunta incetarea din viata a scumpului lui cumnat, Popescu. ... In ultimele luni de viata isi dorea un copil.
O noua disciplina medicala, psihocardiologia, cerceteaza cand si in ce fel frica, furia si tristetea ne ameninta viata. ... "Din fericire", explica ei, "boala nu reprezinta un pericol pentru viata pacientului, insa primele simptome sunt identice cu ale infarctului. ... Pierderea tovarasului de viata o imbolnavise - ii zdrobise inima.
O lectie de viata poate fi data si de un cal sau de un caine, deci fii mai atenta la aceste vietuitoare azi, ca sa descoperi ce mesaj au ele sa-ti transmita.
Unii pacienti pot fi capabili sa functioneze bine in viata de fiecare zi, in timp ce altii au nevoie de ingrijiri intensive, specializate.
Dragostea dispare foarte usor cand partenerul tau de viata ajunge sa fie doar un coleg de apartament Se spune ca barbatii insala pentru ca sunt barbati, dar cand o femeie face acest lucru exista motive intemeiate.
Cei nascuti in zodia Leu nu se simt in apele lor si au tendinta de a se retrage din viata sociala, de a se izola si a medita la problemele cu care se confrunta zi de zi.
Sunt oameni care cred in ideile dreptei sau ale stangii, dar care nu au loc in viata publica, in randuiala tarii. ... Pur si simplu au deturnat viata de la normal.
Impactul Facebook-ului in viata de zi cu zi - avantaje si dezavantaje (Autoare: Paula Rotaru) Pentru ca era comunicarii virtuale a luat amploare, procesul de comunicare virtuala prin intermediul retelelor de socializare, precum Facebook, a transformat viata noilor generatii intr-o viata ireala si virtuala.
Vinul rosu poate ascunde in el secretul longevitatii Cercetarile facute de-a lungul timpului au aratat faptul ca anumite calorii pot prelungi durata de viata de la celulele mononucleare pana la mamifere.
Dezbaterea "Recastiga-ti feminitatea" Educatia si stilul de viata sanatos se afla printre preocuparile principale ale Asociatiei ROI (www.aroi.ro). ... Iar energia noastra, a femeilor, depinde mult de ceea ce se intampla in viata noastra intima.
Viata m-a binecuvantat cu o familie de aur intr-un oras paradisiac - Campulung Muscel, ce miroase a munte si vesnicie.
SAGETATOR 22.11-21.12 Viata personala si sociala. Solutia pentru multele goluri din viata personala mai asteapta putin, dar calea spre rezolvare este presarata cu puzzle-uri interesante care va cam dau peste cap pana le completati. ... CAPRICORN 22.12-19.01 Viata personala si sociala.
google-analytics.com