Cautare

3900 de rezultate pentru "vasile si elena stan" (8.54 secunde)
Presedintele Clubului de Fotbal Otelul Galati, Marius Stan, este asul din maneca (inca ascuns) al liberalilor galateni pentru fotoliul de primar al Galatiului.
Jurnalul National publica un articol senzational despre cuplul politic "Elena Udrea-Traian Basescu", a carei prima parte o puteti citi in continuare.
Pilotul bucurestean Eduard Stan, detinatorul unui palmares impresionant in viteza pe traseu montan se intoarce pe coastele de la Rasnov.
Pe 1 ianuarie romanii il sarbatoresc pe Sfantul Vasile!
Produsele apicole de la standul sotilor Elena si Vasile Stan din cadrul targului de la MTR sunt benefice pentru sanatate Elena si Vasile Stan, apicultori, participa in acest week-end la targul Piata Taraneasca si Mester(esti) organizat in curtea Muzeului Taranului Roman.
Brusc, dupa ce a participat vinerea trecuta la lansarea oficiala a lui Marius Stan in cadrul Galelor Premiilor PNL, seful Partidului Alternativa Ecologista, Ion Stefan, a anuntat ca, saptamana aceasta, formatiunea pe care o conduce va gandi un plan pentru alegeri si va stabili listele pentru CL, CJ, dar si candidatul la Primarie.
Ilie Stan, dat afara de la Steaua - Mihai Stoichita, noul antrenor al ros-albastilor Ilie Stan, indepartat de la Steaua Ilie Stan nu mai este antrenorul Stelei, tehnicianul fiind indepartat de pe banca tehnica a ros-albastrilor dupa remiza, scor 0-0, din meciul cu Gaz Metan Medias, informeaza gsp.ro.
Sfintii Constantin si Elena 2017: ... Traditii, obiceiuri si superstitii (Autoare: Alina Costache) Pe 21 Mai, crestinii ortodocsi ii praznuiesc pe Sfintii Imparati Constantin si Elena. ... Femeile, pentru a alunga duhurile rele si necurate, tamaie si stropesc cu aghiasma.
Elena Basescu nu-si dezminte stilul si, intr-un interviu, il catalogheaza pe Vasile Blaga "cainele fidel al PD-L", iar pe Elena Udrea o numeste "vulnerabilitatea" lui Traian Basescu. ... "Vasile Blaga este cel mai reprezentativ pentru PDL.
Anul calendaristic incepe miercuri cu sarbatoarea Sfantului Vasile cel Mare - episcop de Cezareea, unul dintre cei mai importanti sfinti ai Bisericii Ortodoxe si, in acelasi timp, primul ierarh care a intemeiat, pe langa biserici, spitale si aziluri pentru saraci.
Elena si Vasile Stan, apicultori, participa in acest week-end la targul Piata Taraneasca si Mester(esti) organizat in curtea Muzeului Taranului Roman.
Elena si Vasile Stan, apicultori, participa in acest week-end la targul cu mesteri si produse traditionale, de Sfantul Ilie, in curtea Muzeului National al Taranului Roman, din 18 pana in 20 iulie 2014.
Apicultorii Vasile si Elena Stan spun: Mierea de salcam este benefica pentru tuse si pentru plamani! Apicultorii Vasile si Elena Stan abia asteapta sa se reia targurile traditionale organizate in curtea Muzeului Taranului Roman. Pentru comenzi o puteti contacta pe Elena Stan la nr.
Un singur motiv si pentru debarcarea si pentru judecarea lui Basescu. ... 96 cere 322 de parlamentari O declaratie politica a deputatului Ion Stan, vicepresedintele Comisiei de Control a SRI deschide un nou front al luptei cu Traian Basescu.
Miercuri, 22 mai, ora 20:00, la Sun Sensations Beach Club (Sun Plaza), Stefan Stan, prima "Voce a Romaniei", va lansa "Povestea mea", primul sau album produs de Universal Music Romania.
Mihai Gotiu a realizat un interviu cu Vasile Dancu, publicat pe voxpublica.ro, sub titlul: 'Vasile Dancu: "Pot promova social-democratia si in alt partid"'. Este vorba despre partidul gestant al generalului Gabriel Oprea, care i-a dat o comanda si Dancu o executa.
Vasile Dancu explica de ce Mircea Geoana nu a reusit sa reformeze PSD, cum a pierdut alegerile dupa momentul Timisoara, care sunt problemele lui Adrian Nastase, cum l-a suprins placut Miron Mitrea, dar si de ce o eventuala apropiere de PD-L ar fi toxica.
Elena si Vasile Stan, apicultori, au participat recent la targul organizat in Parcul Cismigiu de Creart.
Elena si Vasile Stan, apicultori, participa in luna decembrie la targul de Craciun organizat la Universitate.
Elena si Vasile Stan, apicultori, participa in acest week-end la targul Body, Mind & Spirit de la Sala Palatului.
google-analytics.com