Cautare

2374 de rezultate pentru "vasile groza" (3.11 secunde)
G-ral Vasile Milea - Bd. ... G-ral Vasile Milea - Sos. ... Vasile Milea - Sos. ... Vasile Milea - Sos. ... G-ral Vasile Milea - Bd.
Liderul sindicatului, Catalin Vasile, pe care il cunosc de ceva vreme, a vorbit cu acea ocazie despre faptul ca salariatii de la Politia Comunitara nu sint platiti corespunzator pentru orele lucrate simbata si duminica si ca cei pe care ii reprezinta sint nevoiti sa lucreze pe timp de iarna cu echipament neadecvat.
Ioan Mintas, presedintele Consiliului Local al Institutiilor Mici si Mijlocii Bihor, a fost exclus din partid, impreuna cu Silvia Suciu, anul trecut in decembrie, cand din postura de consilier local a votat pentru Mihai Groza si nu pentru Bíró Rozália, asa cum hotarise PSD Bihor.
Colegiul 4 - Bihor Sud-Est (Beius - Stei - Vascau) Alegatorii Colegiului 4 vor putea alege intre Ferkõ Jenõ (UDMR), Viorel Iuhas (PSD-PC), Ionela Pop-Bruchental (PDL), Nicolae Joita (PNL) si Vasile Garba (PRM).
Intr-o emisiune televizata, fostul premier Radu Vasile si-a amintit de perioada dificila in care a guvernat, afirmand ca liderul democrat s-a aflat la orginea tuturor crizelor care au dus la schimbari succesive ale guvernelor CDR.
Fostul senator PSD de Buzau in mandatul 2000-2004, Constantin Toma, si-a dat demisia din partid dupa ce a aflat ca senatorul Ion Vasile a fost reales sef al Organizatiei judetene a PSD Buzau, alti primari din judet declarand ca vor lupta din interiorul partidului pentru ca Vasile sa fie inlaturat.
"Nici Dumnezeu daca mi-ar fi cerut demisia nu mi-as fi dat-o!" Dintre toti democratii, cel mai revoltat de ideea unei demisii este seful Garzii de Mediu Constanta, Vasile Petro (unul dintre cei carora le si gasim o mai mare intelegere de altfel):
De altfel, in cursul zilei de ieri, 14 februarie a.c., a fost emis ordinul prin care sefului i s-a aprobat cererea de pensionare, semnata de ministrul Vasile Blaga.
Ministrul PD al Internelor, Vasile Blaga, a refuzat sa semneze Ordonanta.
Cat priveste fosta conducere, se pare ca starea de oboseala a nasului Traian Jipa s-a luat si la finul Vasile Balan, cel despre care inspectorul general al IGPR, chestorul Valentin Fatuloiu, a declarat ca este un incompetent.
Sustinator al candidaturii lui Vasile Blaga la sefia PDL, Cezar Preda spune intr-un interviu acordat ziarului "Adevarul" ca cei care-l sprijina pe Emil Boc vor, de fapt, sa-i "indulceasca" viitorul apropiat.
Eforturile lui Vasile Blaga de a-l convinge sa se razgandeasca au esuat. ... Imediat liderul senatorilor PDL, Cristian Radulescu, a convocat o sedinta extraordinara de grup parlamentar, iar presedintele Senatului, Vasile Blaga, a solicitat expres prezenta premierului Emil Boc.
Demisia lui Ioan Tou a fost urmata de o pozitie a lui Vasile Fernea, care a cerut sa fie reluat votul pentru alegerea secretarului executiv deoarece in sedinta de saptamina trecuta a fost ales nestatutar, prin vot deschis, si nu prin vot secret.
El considera ca anuntarea candidaturii lui Vasile Blaga pentru functia de presedinte al PD este un gest “binevenit“, care demonstreaza ca in partid exista “o competitie de idei si argumente“.
Deputatul PSD Claudiu Manda a anuntat, intr-o conferinta de presa, candidatura lui Vasile Bulucea la titlul de cetatean de onoare al Craiovei. ... „Nu sint un fan al lui Vasile Bulucea.
La evenimentul care s-a desfasurat pana dupa miezul noptii, la Teatrul National Vasile Alecsandri din Iasi, in prezenta ministrului Culturii, Daniel Barbu, si a printului Nicolae al Romaniei, au participat reprezentanti de marca ai lumii culturale.
Initial Vasile Alecsandri avea 17 voturi, dar i-a cedat locul lui Costache Negri, un politician cu experienta care la randul sau a trebuit sa renunte la idee deoarece nu indeplinea toate conditiile impuse de Conventie.
Democratii si-au manifestat la inceput de saptamana nemultumirea, prin vocea ministrului Administratiei si Internelor, Vasile Blaga, fata de ceea ce ei considera a fi "necolegialitate si nesinceritate din partea liberalilor".
Subprefectul judetului Galati, Vasile Curduman, sustine caa, pinaa ieri, la cei doi subprefecti nu au ajuns hotaaririle Consiliului Judetului din data de 28 septembrie. "Cind vor ajunge vor fi analizate de juristi, dar ele nu au ajuns incaa la mapaa la noi", a precizat subprefectul Vasile Curduman.
De data aceasta insa, directorul general al Utilserv, Vasile Bratu, a sesizat autoritatile competente a se implica in solutionarea "misterului".
google-analytics.com