Cautare

2374 de rezultate pentru "vasile groza" (4.35 secunde)
Scriitorul Vasile Andru s-a stins din viata vineri, la varsta de 74 de ani. ... Doliu in literatura romaneasca Cunoscutul scriitor Vasile Andru a incetat din viata in cursul zilei de vineri, 21 octombrie, la varsta de 74 de ani.
PD-L a cucerit din prima si Poarta Alba, prin Vasile Delicoti, care l-a ingenunchiat fara drept de apel pe pesedistul Nicolae Sintion, comuna Rasova- unde noul primar este Mihalache Neamtu, comuna Ion Corvin- Dumitru Nedea, Horia - cu noua primarita Viorica Matei, Albesti - noul edil fiind Gheorghe Moldovan, Costinesti- Traian Cristea, reconfirmat si terminand cu recordmenii Florin Mitroi, reales cu aproape 90% la Valu lui Traian si Mugur Mitrana, la 23 August, cu un scor asemanator, cei doi fiind probabil primarii cu cele mai mari scoruri electorale din Romania.
Exact asa cum a promis, ministrul Administratiilor si Internelor, Vasile Blaga, a trimis controlul peste capul IPJ Constanta.
Liberalul Vasile Parlog, initiatorul Regulamentului de organizare si functionare a Consiliului Local, i-a dat dreptate primarului Nicolae, dar nu s-a putut opune colegilor din Alianta.
"Crin Antonescu era ciuca mistourilor lui Radu Vasile" ... Eu am fost coleg cu el in guvernul Radu Vasile si in guvernul Isarescu. Pai Crin Antonescu era ciuca mistourilor lui Radu Vasile, mai ales ca venea odata la cinci sedinte. Si cand venea, il lua Radu Vasile:
Grigorie Vasile se simte capabil, dar nu il simt altii Dar poate ca la solutionarea cererilor grevistilor va participa o eventuala noua conducere a Regionalei CFR Constanta, caci se pare ca este cautata o noua formula care sa dea mai multe rezultate.
Pe lista guvernului Ponta se regasesc Florin Georgescu, vicepremier si ministru al Finantelor,Daniel Chitoiu (PNL), ministru al Economiei, Ioan Rus (PSD) - ministru de Interne, Andrei Marga(PNL) - ministru al Afacerilor Externe, Titus Corlatean (PSD) - ministru al Justitiei, Corneliu Dobritoiu (PNL) - ministru al Apararii Nationale, Leonard Orban - ministru al Afacerilor Europene,Mircea Diaconu (PNL) - ministru al Culturii, Daniel Constantin (PC) - ministru al Agriculturii,Ovidiu Silaghi (PNL) - ministru al Transporturilor, Eduard Hellvig (PNL) - ministru al Dezvoltarii Regionale, Dan Nica (PSD) - ministru al Comunicatiilor, Vasile Cepoi - ministru al Sanatatii, Ioan Mang (PSD) - ministru al Educatiei, Rovana Plumb (PSD) - ministru al Mediului, Mariana Campeanu (PNL) - ministru al Muncii, Victor Paul Dobre (PNL) - ministru delegat pentru Administratie, Lucian Isar - ministru delegat pentru Mediul de Afaceri, Mircea Dusa (PSD) - ministru pentru relatia cu Parlamentul, Liviu Pop - ministru delegat pentru Dialog Social.
Monica Margineanu Carstoiu, CșI - Institutul de Arheologie "Vasile Parvan" al Academiei Romane, presedinte al Asociatiei "Arhitectura. ... Mircea Babes, CsI - Institutul de Arheologie "Vasile Parvan" al Academiei Romane, presedinte al asociatiei "Vasile Parvan" prof.
Asta in timp ce secretarul general al federatiei, Vasile Selejan, pretinde ca baiatul a venit acolo doar ca simplu spectator: ... "O sa-l suspendam pe Grosu!" Interesant e ca secretarul general al FRC, Vasile Selejan, vorbeste acum exact despre asta:
Secretarul general al PD, Vasile Blaga, dezminte acuzatiile aduse de Mugur Ciuvica, referitoare la initierea de catre Ministerul Administratiei si Internelor a doua hotarari de guvern care ar fi adus beneficii unui dezvoltator imobiliar si anunta ca il va da in judecata pe presedintele GIP.
Potrivit vicepresedintelui Vasile Dancu, solutia pentru o viitoare guvernare este un guvern transpartinic la baza caruia sa stea o coalitie de programe.
Vasile Dancu a demisionat din functia de vicepresedinte. ... Vasile Dancu i-a inaintat lui Mircea Geoana, o scrisoare in care afirma ca nu poate accepta sa-si piarda libertatea de gandire, dupa ce liderul PSD i-a interzis sa mai dea interviuri in presa despre activitatea partidului.
Social-democratul Vasile Puscas are acordul sefului sau de partid pentru "a ajuta, prin experienta sa, Guvernul".
Consilierul PDL Vasile Bindelea a fost dat afara din partid. ... Potrivit primarului PDL al comunei, Florin Mitroi, excluderea lui Vasile Bindelea a venit "ca urmare a declaratiilor nefondate pe care le-a facut unui cotidian local, declaratii pe care ulterior nu le-a recunoscut".
Deputatii Daniela Buruiana Aprodu, Miron Mitrea si Ioan Turc si senatorii Corneliu Vadim Tudor, Vasile Blaga si Dorel Onaca sunt in topul parlamentarilor cu cea mai scazuta prezenta la sedintele de vot ale Parlamentului, potrivit unui studiu dat publicitatii, marti, de IPP.
Fostii vicepresedinti ai PSD Ioan Rus si Vasile Dancu au anuntat ca nu mai candideaza la alegerile parlamentare, nici din partea social-democratilor, nici din partea altui partid, dupa ce organizatia clujeana le-a cerut acest lucru prin vocea presedinelui Vasile Soporan Printre motivele pentru care cei doi nu vor candida se numara faptul ca partidul a uitat de proiectul de reforma asumat in 2005 si ca cei din conducerea centrala dau impresia ca nu mai au nevoie de ei.
Daca la nivel de AJOFM gestul colegilor democrat-liberali pare a fi scuzabil, nu acelasi lucru se poate spune si in privinta sefului Garzii de Mediu, Vasile Petro.
Iar, consilierul PNL Vasile Iorga si-a pierdut locul in Consiliul Local prin trecerea sub steagul PD-L Mangalia", arata, intr-un comunicat de presa, remis din partea Primariei Mangalia, Claudiu Tusac.
Secretarul general al PD-L, Vasile Blaga, isi face lobby in partid pentru a prelua postul de premier, in eventualitatea unei remanieri guvernamentale.
Vasile Dancu, posesor (inca) de carnet de membru PSD, dar cu simpatii neascunse pentru Basescu si PD-L, apreciaza ca un alt partid de stanga va aparea pe esichierul politic romanesc, daca PSD nu va ajunge sa devina ceea ce se asteapta sa fie.
google-analytics.com