Cautare

90 de rezultate pentru "vampirii sudului vol 10" (4.84 secunde)
Parvulescu a facut si un calcul in care, la o prezenta la urne de 65%, prin folosirea a 20 de voturi prin urne mobile pe sectie de votare, la cele 10.000 de sectii din mediul rural se ajunge la o fraudare cu 2% a votului.
Senatorii au reglementat ieri, printr-un memorandum intern, situatia zilei de joi. Incepand cu perioada campaniei electorale, lucrarile in Senat se desfasoara doar in zilele de luni, marti si miercuri.
Adrian Nastase conduce in topul prezidentiabililor cu 40%, urmat la 9 procente de Traian Basescu (31%), iar la parlamentare conduce Uniunea Nationala PSD + PUR (39%), urmata de Alianta PNL-PD cu 32%, releva un nou sondaj realizat de Data Media pentru compania internationala de consultanta politica GCS.
Patru candidati dintre cei 12 prezidentiabili il pot incurca pe Traian Basescu in tentativa sa de a castiga batalia electorala cu Adrian Nastase pentru Palatul Cotroceni.
Ca au sau nu fata sau macar sanse sa ajunga parlamentari, un numar insemnat de politicieni (sau pseudo-politicieni) au hotarat sa-si incerce norocul in fata electoratului.
Liderul PD, Traian Basescu, omul in care membrii Aliantei D.A. isi pun toate sperantele, a inceput sa fie atacat chiar de catre unii dintre fostii apropiati ai candidatului PNL-PD la Presedintie.
Vicepresedintele PNL Mona Musca a anuntat ieri la Sfantu Gheorghe ca PD si PNL vor forma grupuri parlamentare separate pentru a obtine mai multe locuri in comisiile de specialitate din Parlament.
Senatorul UDMR de Harghita Sogor Csaba considera ca, desi referendumul pentru acordarea dublei cetatenii maghiarilor din afara Ungariei s-a soldat cu un esec, acest lucru nu reprezinta o problema semnificativa pentru maghiarii din Romania, in conditiile in care tara noastra va intra curand in UE.
Aparitia altor formatiuni politice de etnie maghiara le da batai de cap serioase liderilor UDMR.
Senatorii au respins ieri dezbaterea in procedura de urgenta a legii privind reglementarea situatiei juridice a bunurilor care au apartinut fostului suveran al Romaniei, Mihai I.
Astfel, Romania isi propune o crestere a investitiilor straine directe, in special a celor de tip greenfield, cu 10-11% pe an, dezvoltarea sectorului IMM-urilor, urmarindu-se totodata coborirea ratei inflatiei de la 9% in 2004 la 6-7% in 2005, 4% in 2006 si 2% in 2008.
Faptul ca oamenii au inceput sa mearga la vot dupa ora 10 s-a vazut la prinz, cind BEJ a comunicat o prezenta la urne de 12,82%.
Mult mai matinal fata de cetatenii pe care ii "pastoreste", primarul Zamfir Iorgus a votat, fix la ora 10.00, la Policlinica Mangalia, sectie unde este arondat.
Lovitura de teatru pe scena politica romaneasca: Traian Basescu il invinge pe favoritul Adrian Nastase si rastoarna astfel toate calculele deja facute dupa primul tur.
PSD - 46 de senatori (pondere 33,58%), PNL - 28 de senatori (20,44%), PD - 21 de senatori (15,33%), PRM - 21 de senatori (15,33%), PUR - 11 senatori (8,03%) si UDMR - 10 senatori (7,29%).
Senatorul liberal Nicolae Vlad Popa a declarat ieri ca a propus Comisiei de validare a acestui for legislativ invalidarea mandatului de senator pentru Vasile Brandusel Nichitean, care a candidat pe listele Partidului Democrat (PD).
Dupa ce candidatul democrat John Kerry s-a recunoscut invins, presedintele Statelor Unite, George W. Bush, si-a implinit visul de a conduce tara pentru inca patru ani.
1 al partidului de guvernamant va aduce PSD cel putin 10 procente in plus, se poate spune ca Iliescu si-a castigat cinstit dreptul la o pensie rontaita in fruntea partidului si pe bancile Parlamentului.
Beizadeaua Radu Babus, ajuns in fotoliul de director al RAEDPP gratie nepotismului practicat cu ardoare de familia odraslei protejate, se dovedeste a fi campionul abuzurilor savarsite de Administratia Domeniului Public si Privat a Municipiului Constanta.
Miron Cozma, a fost eliberat ieri la ora 16.30 din Penitenciarul Rahova. Fostul lider al minerilor a fost asteptat la puscarie de catre nasul sau, Fane Spoitoru si de sotia acestuia.
google-analytics.com