Cautare

90 de rezultate pentru "vampirii sudului vol 10" (3.66 secunde)
Italia nu doreste reducerea ajutoarelor pentru a sustine dezvoltarea Sudului mai sarac. Spania, Portugalia si Grecia, tari care au fost mari beneficiare ale ajutoarelor comunitare, doresc mentinerea lor.
Cea de a cincea editie a sarbatorilor pascale reunite la Mangalia in manifestarea "Lumina de la Malul Marii", dar si minivacanta de 1 Mai i-au determinat pe hotelierii din zona sudului litoralului sa conceapa oferte speciale pentru aceasta perioada.
Mai mult, la marginea drumului care leaga statiunile sudului, la sfarsit de saptamana, se incing adevarate "intreceri" de intors fripturile la gratar, turistii de week-end, cei ce isi petrec o mini-vacanta la malul marii, dormind pe banchetele autoturismelor proprii.
"Limanu, Vama Veche, 2 Mai, Hagieni - colectare selectiva si transport deseuri menajere in zone de mare atractie turistica" vizeaza regenerarea si dezvoltarea rurala, prin imbunatatirea masurilor de salubrizare, conducand la cresterea atractivitatii turistice si imbunatatirea calitatii mediului in zona sudului litoralului.
Pe zecile de astfel de mini-santiere din statiunile sudului litoralului, se ridica atat vile ale mangaliotilor, dar si ale romanilor cu bani din toata tara, alaturi de imobile ce au fost scoase la vanzare inainte de a fi construite si hoteluri care "pornesc" de la cel putin patru etaje.
In plus, ca mai toate zonele Dobrogei, si zona sudului litoralului este una dintre cele mai bune din tara unde pot fi montate, cu succes, centrale eoliene, energia obtinuta fiind egala celor doua reactoare de la Cernavoda.
Autostrada Sudului, asa cum este denumita, va lega Craiova de Bucuresti. "Va porni din Bucuresti, va trece pe la Videle, Alexandria, Rosiori, Segarcea si va ajunge pana la Podul de la Calafat.
Putinele resurse pe care le avem ne trebuie pentru autostrazi, iar aici, in aceasta zona, prioritara este Autostrada Sudului, care este prinsa si in programul de guvernare.
In Bucuresti sunt enumerate ca exemple Piata Universitatii, Piata Sudului, Piata Obor, Piata Aviatorilor etc. In Ploiesti - Piata Eroilor, in Iasi - Piata Eminescu etc.
Primarul General a mentionat ca se intentioneaza si construirea pasajului subteran de la Piata Sudului care, impreuna cu cel de la Mihai Bravu, va asigura fluidizarea circulatiei in zona.
Pasajul subteran Sudului, care va porni din Calea Vacaresti si va iesi la intersectia cu str. Nitu Vasile. si pe sos.
Presedintele Consiliului Judetean Dolj, Ion Prioteasa, a mentionat ca investitiile in infrastructura se vor face, fie ca este vorba despre drumul expres sau de Autostrada Sudului.
Totodata, o alta sosea pe care romanii ar putea circula in cativa ani este Autostrada Sudului, care va face conexiunea intre Bucuresti si Timisoara, prin partea sudica a Romaniei.
Dezvoltarea infrastructurii rutiere, prima prioritate Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a explicat vineri ca pentru fluidizarea traficului sunt necesare mari investitii in infrastructura rutiera, precum continuarea inelului principal de circulatie, in nodurile rutiere de la Razoare si Piata Sudului si inchiderea acestuia pe arcul nordic, precum si realizarea nodului rutier Ciurel-Virtutii-Splaiul Independentei, informeaza agerpres.ro.
- parcarea subterana de pe strada Edgar Quinet, langa Universitate - pasajul subteran pietonal de la Piata Romana - Pasajul subteran de la Piata Presei Libere - Pasajul subteran de la Piata Sudului - Diametrala Buzesti-Berzei-Uranus - tronsonul al II-lea.
Pe de o parte a fost nevoie de alocarea a 25 de milioane de euro pentru Pasajul de Piata Sudului, in conditiile in care s-au pierdut banii europeni din cauza intarzierilor, iar pe de alta parte, sumele ce vor fi incasate de la UE reprezinta doar 5% din incasarile prognozate pentru 2016, iar fonduri europene nerambursabile pentru investitii in 2016 sunt prevazute in buget doar in valoare de circa 5 milioane de euro.
Jucatorii de la cele doua formatii oltene au ca adversari pentru un loc in echipa Sudului baschetbalisti de la CSU Asesoft Ploiesti, BCM U Pitesti, Dinamo Bucuresti, CSM Bucuresti si CSS Giurgiu.
Revenind la All Star Game, meciul demonstrativ de la Alba Iulia intre echipa Nordului si Sudului s-a terminat la egalitate, scor 65-65, iar jucatoarele de la SCM-U Craiova s-au remarcat. Greer a reusit 12 puncte, Hoskins - 10, iar Bartee - 3.
2 si este deschisa publicului intre orele 10.00 - 18.00. ... Emil Constantinescu (Presedintele Romaniei intre 1996 si 2000), detinatorul Ordinului National "Crucea Sudului" in grad de Mare Colan, al Republicii Federative a Braziliei.
Minutios documentate, romanele lui Jules Verne trateaza atat prezentul tehnologic al celei de-a doua jumatati a secolului al XIX-lea (Copiii capitanului Grant (1868), Ocolul Pamantului in 80 de zile (1873), Mihail Strogoff (1876), Steaua Sudului (1884), Vulcanul de aur etc.), cat si lumi imaginare (De la Pamant la Luna (1865), 20 de mii de leghe sub mari (1870), Robur Cuceritorul (1886) etc.
google-analytics.com