Cautare

660 de rezultate pentru "valeria voicu expozitii" (3.13 secunde)
Muzeul a avut peste 300 de actiuni cu publicul - programe culturale, pedagogie muzeala, expozitii si si-a marit expozitia cu 3,5 ha pe care, practic, construim un muzeu nou, cu monumente transferate din teren.
Vizitatorii isi pot alege bradul de poveste intr-una din cele 7 expozitii cu vanzare din Noua Piata Obor, Bd. Floreasca, Mega depozitul Voluntari, Kaufland Mihai Bravu, Bd-ul Basarabia, Piata Alba Iulia, Baneasa Shopping City, AFI Palace Cotroceni si Macromall Brasov.
Are deja in palmares peste 200 de premii, iar lucrarile sale au fost prezentate in 13 expozitii, cea mai recenta fiind la Castelul Pelisor din Sinaia. ... Recent, artista din Braila si-a expus trei dintre lucrarile sale in cadrul unei expozitii de arta la Castelul Pelisor din Sinaia.
- Pe unde ati mai avut expozitii Dino Park? - Am mai avut expozitii Dino Park in Chisinau, in Republica Moldova, si in Grecia momentan.
Deputatul Mihai Voicu, secretar general al guvernului, a declarat ca in sedinta de guvern din aceasta saptamana, membrii executivului au luat decizia de a oferi bani pentru imbunatatirea infrastructurii de apa si termoficare din Calafat.
Cu doar cateva ore inaintea audierii lui Catalin Voicu la Comisia Juridica, apar noi stenograme in cazul senatorului. ... Audierea are loc dupa ce luni au fost facute publice mai multe stenograme din dosarul care il vizeaza pe Voicu.
CEZ Romania se asteapta ca demararea proiectului pentru reactoarele 3 si 4 ale Centralei Nucleare de la Cernavoda sa fie intarziata cu aproximativ un an, a declarat, luni, intr-o conferinta de presa, directorul de dezvoltare al CEZ Romania, Doru Voicu."Deocamdata nu am fost invitati sa continuam negocierile pentru constructia reactoarelor 3 si 4", a declarat directorul de dezvoltare al CEZ Romania, Doru Voicu.
Deputatul Mihai Voicu a atentionat colegii din Alianta ca daca ii vor primi in partid pe cei patru consilieri calafeteni inseamna ca ar fi prima data cand PD s-ar afla in afara protocolului.
Obiectivul principal al PNL este, dupa spusele secretarului general al Guvernului Mihai Voicu (foto), "introducerea votului uninominal".
Preturile au variat intre 160 de milioane de lei si 395 de milioane de lei, in functie de indicele de actualizare comunicat de Institutul de Statistica", a declarat directorul serviciului, Gheorghe Voicu. ... 10/2001 de retrocedare a proprietatilor confiscate de regimul comunist", a precizat Voicu.
- Si uite asa apare Mirela Voicu pe lista pacientilor care pot da numele lor unui spital de nebuni. ... - Alta tampita, Voicu, de la A3, care zice pe post:
Desi le-am cerut suplimentarea personalului, constructorul nu a facut acest lucru", a declarat Gheorghe Voicu, director al Sectorului Servicii Publice din CJ Dolj. ... Rezultatul acestui calcul este cam de 1,5 miliarde, insa vom vedea la final care va fi suma exacta", a mentionat Gheorghe Voicu.
Astfel, vineri, 15 septembrie, in jurul orei 13.30, la sala de sport din localitate au fost prezenti primarul Ionel Chirita, ministrul pentru Relatia cu Parlamentul, Mihai Voicu, deputatul PNL Gheorghe Dragomir, senatorul PNL Puiu Hasotti, presedintele Camerei de Comert, Industrie si Navigatie Constanta, Mihai Daraban, subprefectul Adrian Nicolaescu si consilierul judetean Victor Manea.
Liderul PSD, Mircea Geoana, minte cand sustine ca PNL a respins propunerea partidului sau de introducere a votului uninominal pentru alegerile pentru PE, a aratat in replica deputatul liberal Mihai Voicu, explicand ca PSD nu a facut nicio astfel de propunere.
Optimismul sau a fost insa temperat de ministrul delegat pentru Relatia cu Parlamentul, Mihai Voicu, care a declarat ca sperantele Guvernului sunt ca pana la 15 februarie 2007 aceasta lege sa fie promulgata, iar alegerile sa aiba loc, de fapt, in vara anului viitor.
Astfel, presedintele Comisiei pentru elaborarea Codului electoral, liberalul Mihai Voicu, a declarat ca va fi "o singura lista, partidele politice vor trebui sa depaseasca un prag de 5%, iar candidatii independenti pot fi de asemenea alesi daca vor indeplini un numar de voturi egale cu acela ale unui mandat intreg", adica 200.000 de voturi exprimate.
Deputatul de Dolj, Mihai Voicu, vicepresedinte PNL La votul pentru vicepresedintii pe regiuni de dezvoltare, Varujan Vosganian a castigat in defavoarea lui Romeo Stavarache (Moldova), Puiu Hasotti in defavoarea lui Octavian Popa (Sud-Est), Adrian Miutescu in defavoarea lui Constantin Dumitru (Muntenia), Cornel Popa in defavoarea lui Marius Nicoara (Nord-Vest), Eugen Nicolaescu in defavoarea lui Marius Oprea (Transilvania), Marian Petrache in defavoarea lui Mircea Ciopraga (Bucuresti-Ilfov).
Componenta comisiei de privatizare a Automobile Craiova a fost modificata de Guvern prin inlocuirea ministrilor PD cu seful Departamentului pen-tru Relatia cu Parlamentul, Mihai Voicu, si Flavius Pop, director general la AVAS.
Ministrul delegat pentru relatia cu parlamentul, Mihai Voicu, a declarat ca PNL nu are o asemenea strategie, iar despre PSD nu poate face nici un fel de afirmatii atâta timp cât liberalii nu au avut discutii cu membrii PSD.„Eu sper ca domnul Buzatu poate sa dovedeasca tot ce a afirmat pentru ca altfel toti primarii PNL îl vor da în judecata pentru calomnie.
Ministrul delegat pentru relatia cu parlamentul, Mihai Voicu, a declarat ca PNL nu are o asemenea strategie, iar despre PSD nu poate face nici un fel de afirmatii atâta timp cât liberalii nu au avut discutii cu membrii PSD.„Eu sper ca domnul Buzatu poate sa dovedeasca tot ce a afirmat pentru ca altfel toti primarii PNL îl vor da în judecata pentru calomnie.
google-analytics.com