Cautare

43 de rezultate pentru "ursulescu" (2.57 secunde)
Social-democratii si liberalii gorjeni au ajuns la o intelegere in privinta sustinerii unui candidat comun la alegerile din Turburea, in turul al doilea urmand sa se confrunte Daniela Ursulescu, de la PNL, si pedelistul Ion Barca.
Alexander Rybak, norvegianul care a castigat concursul muzical Eurovision 2009, frumoasa cantareata Paula Seling, celebrul prezentator si jurnalist de radio si televiziune Octavian Ursulescu si trupa Amadeus.
Marti, 13 octombrie, la ora 19.00, la Club A, va avea loc lansarea cartii "Florin Silviu Ursulescu in dialog cu Doru Ionescu" - volum de memorii ziaristice. In urma unor intrebari ale lui Doru Ionescu, autorul-povestitor (Florin-Silviu Ursulescu) da drumul unui suvoi de amintiri de ordin ziaristic:
Garda Financiara Dolj are nevoie de inca zece comisari pentru ca activitatea sa acopere tematicile de control, a afirmat ieri comisarul-sef al institutiei, Dragos Ursulescu. ... Ca activitatea sa functioneze asa cum ar trebui, am mai avea nevoie de zece oameni", a afirmat Ursulescu.
Ultima transa de angajari se va finaliza însa spre sfârsitul verii, dupa cum a precizat Dragos Ursulescu, comisarul-sef al Garzii Financiare Dolj. ... Laptopuri si pistoale pentru comisariComisarul-sef Dragos Ursulescu a spus ca institutia îsi va extinde în curând programul de lucru.
Comisarul-sef al Garzii Financiare Dolj, Dragos Ursulescu, spune ca „verificarile nu au rolul de a intimida agentii economici cu datorii, ci vrem sa mergem pe firul banilor:
Comisarul-sef al GF Dolj, Dragos Ursulescu, a precizat ca anul trecut si in intervalul scurs din 2009 cele mai mari evaziuni fiscale descoperite in Dolj sunt cele legate de comertul cu cereale.
Evenimentul a avut loc la CAFENEAUA LITERARA si a fost prezentat de Octavian Ursulescu.
Lansarea va fi prezentata de OCTAVIAN URSULESCU.
La evenimentele care vor fi moderate de OCTAVIAN URSULESCU si-au anuntat prezenta numerosi colegi de breasla ai interpretelor, reprezentanti din show-biz, compozitori, textieri, muzicieni, interpreti de muzica usoara si populara, colaboratori, prieteni dragi ai artistelor.
Biorezonanta - 17:00 - 18:00 - SALA A - Aurelian Ursulescu: ... Avantajale colagenului hidrolizat aminolock genacol in tratamentul durerilor articulare - 12:00 - 13:00 - SALA A - Aurelian Ursulescu: ... Vindecare perfect naturala - 15:00 - 16:00 - SALA A - Aurelian Ursulescu:
Atat comisarul-sef, Dragos Ursulescu, cat si adjunctul sau, Dumitru Iordache, au fost dati la o parte. Ursulescu a precizat ca se mai gandeste daca isi va depune dosarul pentru concurs.
- Tavi Ursulescu a prezentat acest festival. ... M-am bucurat ca l-am vazut pe Tavi Ursulescu, pentru ca a fost mentorul meu.
Garda Financiara Dolj are un nou comisar-sef, in persoana lui Dragos Ursulescu, pana de curand angajat in cadrul Directiei Generale a Finantelor Publice (DGFP) Dolj. ... Am lucrat 12 ani in sistem, in cadrul fiscului doljean, ultima data la compartimentul de administrare a veniturilor statului", a spus Ursulescu.
Cazul a fost transmis catre DNA pentru continuarea cercetarilor", a precizat Dragos Ursulescu, comisarul-sef al Garzii Financiare Dolj.
Se va pune accent pe utilizarea mijloacelor electronice de contorizare (casele fiscale de marcat)", a declarat Dragos Ursulescu, comisarul-sef al Garzii Financiare Dolj. ... Potrivit comisarului-sef Dragos Ursulescu, valoarea prejudiciului estimat constatat a crescut de trei ori fata de anul precedent.
La randul sau, comisarul-sef al Garzii Financiare Dolj, Dragos Ursulescu, a spus ca doar doua treimi din angajati merg pe teren si ca mai este nevoie de personal pentru a prelua sarcinile administrative de care trebuie sa se ocupe comisarii.
Comisarul-sef al Garzii Financiare Dolj, Dragos Ursulescu, sustine ca, anul trecut, institutia nu a avut în vizor în principal buticarii, ci si-a concentrat atentia asupra agentilor economici care obtin scutiri de la plata accizelor:
Comisarul-sef al Garzii Financiare Dolj, Dragos Ursulescu, sustine ca, anul trecut, institutia nu a avut în vizor în principal buticarii, ci si-a concentrat atentia asupra agentilor economici care obtin scutiri de la plata accizelor:
Daca prejudiciul este pâna la 50.000 de lei, atunci "se aplica o sanctiune administrativa, care se înregistreaza în cazierul judiciar".  Instanta stabileste daca e "cu intentie" Comisarul-sef al Garzii Financiare Dolj, Dragos Ursulescu, a spus ca institutia "nu prea" a avut cazuri de dosare penale pe numele administratorilor care retin sume prin stopaj la sursa, dar nu le vireaza.
google-analytics.com