Cautare

449 de rezultate pentru "urban" (2.72 secunde)
Putem vedea prin ochii studentilor cum locurile, cu istoriile si problemele lor, genereaza proiecte de spatii si cladiri publice, capabile sa intregeasca in mod fericit tesutul urban, prin prisma sensibilitatii studentilor arhitecti. O expozitie despre recuperarea tesutului urban istoric, ca premisa pentru dezvoltarea orasului
In plus, locuitorii din mediul urban manifesta un interes mai mare pentru subiect, acelasi raport respectand-l si barbatii, in comparatie cu femeile.
Locuitorii din mediul rural s-au detasat serios de cei din mediul urban, la ora inchiderii urnelor inregistrandu-se o participare de 57,93%, fata de doar 37,55% in mediul urban.
Conform sursei citate, in mediul urban prezenta la vot la ora 14.00 era de 18,44%, in timp ce in mediul rural era de 31%.
Senatorul PD-L Iulian Urban a introdus in textul ordonantei, cu acordul colegilor senatori, prevederea conform careia imposibilitatea consumatorului de acceptare a conditiilor privind modificarea continutului clauzelor contractuale referitoare la costuri nu da dreptul furnizorului de servicii financiare sa denunte unilateral sau sa rezilieze contractul fara o propunere de reesalonare a graficului de rambursare sau fara o propunere de refinantare a creditului raportat la veniturile actuale ale consumatorului.
Concordanta cu noul mobilier urban, spune primaria in caietul de sarcini. ... De asemenea, aceleasi schimbari arhitecturale se realizeaza si in parcurile si gradinile publice, unde se impune schimbarea aspectului punctelor luminoase existente in concordanta cu noul mobilier urban", se mai arata in caietul de sarcini.
Dupa mai multe incercari nereusite de a gasi o solutie de finantare, Consiliul local Baia Mare a aprobat la finalul lunii aprilie finantarea organizarii alegerilor pentru functia de primar al municipiului din bugetul Serviciului Public de Ambient Urban, unitate subordonata primariei.
Daca PDL a ales sa schimbe publicul tinta, trecand din mediul urban - care l-a ales si acum il respinge, fiind cel mai afectat de criza si de deciziile de natura economica si fiscala - in mediul rural, atunci toate deciziile de natura legislativa vor fi in sprijinul acestei schimbari.
"Exista pedelisti penali care il vor trada pe Basescu la suspendare" Senatorul PDL Iulian Urban confirma informatile difuzate in ultimele zile de catre reprezentantii opozitiei, potrivit carora la votul din parlament pentru suspendarea lui Traian Basescu se vor ralia si parlamentari ai partidului de guvernamant, pe care ii numeste "viermi".
Iulian Urban si Mircea Banias. In timp ce Banias a trecut de partea opozitiei, inscriindu-se in PC, Iulian Urban a ramas senator independent afiliat grupului PDL si a anuntat ca va sustine in continuare initiativele democrat-liberalilor.
In plus, structura votului in urban s-a schimbat: ... Romania este totusi o tara in care 44% din populatie traieste in mediul rural, iar cei din urban nu sunt chiar atat de conectati la net.
Vom incheia contracte individuale cu fiecare locuinta si, incepind de la data de 1 aprilie, vom trece la facturarea separata si ridicarea de la fiecare poarta a gunoiului menajer ", a declarat Gheorghe Pricopi, inginerul-sef al societatii comerciale Urban Serv.
In primul trimestru din 2005, au fost eliberate autorizatii de constructie pentru o suprafata totala in mediul urban si rural de 491.000 de metri patrati spatiu construit, fata de 431.000 de metri patrati, in martie 2004.
In 29 iunie, unitatile postale din mediul urban functioneaza normal in timp ce cele din mediul rural vor oferi doar servicii de distribuire, nu de incasari sau de efectuare plati.
In ceea ce priveste consumul mediu combinat pentru urban si extra urban, acesta variaza intre 6.2 si 6.4 litri/100 km in cazul variantelor pe benzina si 4.6 litri/100 km, in cazul celor pe motorina.
"Persoanele din mediul rural cumpara garsoniere sau apartamente mici" Cei mai multi cumparatori olteni vin din randul locuitorilor din mediul urban, care se orienteaza catre o locuinta sau alta, in principal in functie de venituri.
Electrica a comunicat ieri ca, incepand cu 1 ianuarie 2007, va schimba sistemul de citire - facturare a curentului furnizat, care elimina procedeul de autocitire practicat pana acum in mediul urban.
Cota de impozitare a cladirilor din mediul urban va fi de 0,2% Totusi modificarile operate nu sunt numeroase, dar in cadrul de fata vor fi prezentate doar cele cu cel mai mare impact asupra cetateanului.
ELECTRICA schimba de la 1 ianuarie sistemul de citire-facturare a curentului furnizat clientilor, eliminand procedeul de autocitire practicat pana acum in mediul urban. ... Consum din oficiu Potrivit reprezentantilor companiei, circa 80% dintre clientii din mediul urban au semnat actele aditionale contractelor de furnizare a energiei electrice.
Greu in mediul rural, imposibil in mediul urban Practic neputinta autoritatilor locale de a onora cererile inregistrate in raza de jurisdictie afecteaza prin ricoseu si programele guvernamentale care se adreseaza celor pina in 35 de ani.
google-analytics.com