Cautare

449 de rezultate pentru "urban" (3.22 secunde)
Acesta crede ca introducerea obligativitatii incheierii de contracte intre cei care locuiesc la case si societatea comerciala Urban Serv presupune cresterea costurilor societatii de salubrizare prin majorarea cheltuielilor materiale si de personal.
Indicele din mediul urban a scazut cu doua trepte in 2003, la sase puncte, iar cel din mediul rural s-a redus la 20 de puncte, fata de 24 de puncte in 2002.
Procentul difera insa pentru mediul rural si urban. Astfel, din mediul rural doar 1,8% dintre romani si-au asigurat locuintele, in timp ce in mediul urban, procentul celor care si-au asigurat locuintele este de 6,2%.
Firmele off-shore reprezinta un paravan pentru evitarea platii datoriilor, potrivit reprezentantilor companiei de recuperare debite Urban si Asociatii. ... Urban si Asociatii dau ca exemplu companiile Gelsor, Univers'All Trading, Astra Ploiesti si Metropol care au intrat in faliment si aveau ca asociati sau actionari firme inmatriculate in paradisuri fiscale off-shore.
Pe acelasi interval, la nivelul publicului urban, 967.000 de telespectatori in medie au urmarit tensionatele momente din concursurile individuale de gimnastica feminin (9,2% rating mediu si 32,3% cota de piata medie).
Cati romani din mediul urban folosesc internetul (Autoare: ROXANA CHIVU) 9 din 10 participanti la un studiu IRES, cu varste cuprinse intre 16 si 50 de ani si care provin din mediul urban folosesc internetul, cele mai accesate retele sociale fiind Facebook, YouTube si Google+.
Stim cu totii ca oportunitatile de dezvoltare si conditiile de viata ale copiilor care provin din familiile din mediul rural continua sa fie mult inferioare celor din mediul urban.
Primarul Negoita vrea sa schimbe mobilierul urban din sector. Investitii de 175 de MILIOANE de EURO Primaria Sectorului 3, condusa de Robert Negoita, intentioneaza sa schimbe mobilierul urban din sector si sa doteze locurile de joaca cu ansambluri de joaca inedite:
Intr-un interviu, un arhitect important din Romania precizeaza cine este de vina pentru uratirea peisajului urban. ... - Recordurilor amintite au avut efecte perverse si anume degradarea peisajului urban si rural. ... - S-a constituit pe langa UAR un Observator Urban. ... - Efectul cel mai grav consta in desfigurarea peisajului urban si rural.
De mentionat ca, la finalul zilei, ultimele date transmise de Biroul Electoral Central, privind prezenta la vot in Romania, au indicat ca judetul Constanta se situeaza pe locul 5 in tara, cu o prezenta la vot de 59,37%, din aceasta 58,62% fiind in mediul urban, iar din acestia 33% l-au votat pe Adrian Nastase si restul, majoritatea zdrobitoare de 67 %, l-a votat pe Traian Basescu, respectiv 61,48% in mediul rural.
Consilier local PD • Presedinte al Biroului Permanent Judetean PD Bihor (din 1998) • Cadru didactic, conferentiar la Universitatea Oradea • Consultant pentru Romania in probleme ale administratiei publice, Urban Institute Washington ( 1997 - 2000) • Membru in Consiliul de Administratie al Bancii Comerciale Romane (din 1997) • Activitati si responsabilitati principale Politice, administratie publica, economice si de cercetare Tipul activitatii sau sectorul de activitate Activitati politice, administrative, economice si de cercetare, cele din urma fiind sustinute prin prisma publicarii urmatoarelor studii:
Nu e un gen de spatiu urban spectaculos, insa are valoare de raritate, pentru ca in Bucuresti nu avem foarte multe astfel de scurtaturi intre doua trasee de circulatie.
Ceausescu sa produca in sfarsit, cel mai amplu proiect urban post-modern din Europa. ... Edificiul Absolut si, pornind de la acesta, Bulevardul Socialismului Victorios (sau, mai bine spus, fenomenul anti-urban oficial numit noul centru civic) au fost interpretate in ultima vreme in raport cu diversele lor semnificatii:
Trezorierul PSD, Aristide Roibu, a acuzat miercuri agentia Urban si Asociatii de "santaj", in conditiile in care aceasta s-a adresat presei pentru a recupera o datorie de la PSD, inainte de a avea o conciliere pe aceasta tema cu el.
De asemenea, pentru a economisi o parte din bani, edilul a precizat ca prefera sa lucreze in regie proprie, mai precis cu echipa de constructori de la Directia Publica de Confort Urban.
electoratul rural, care este unul preponderent pro-PSD, este mai disciplinat decat cel urban si asigura, de regula, o prezenta mai mare la vot.
Situatia de la Senat a devin incerta dupa ce senatorii Mircea Banias si Iulian Urban si-au anuntat miercuri demisiile din PDL. In vreme ce Urban a anuntat ca va activa in continuare ca senator independent, Banias a trecut in randurile Partidului Conservator.
Serviciul de transport public Transportul urban este esential pentru functionalitatea orasului si pentru dezvoltarea lui.
Doar 4% din populatia din mediul urban a renuntat la consumul de carne de pui dupa aparitia gripei aviare in Romania, se arata intr-un studiu realizat recent de firma de cercetare Daedalus Consulting.
Majoritatea persoanelor din mediul urban cu varste cuprinse intre 18 si 55 de ani declara ca vor sa cumpere produse alimentare cat mai naturale, se arata intr-un comunicat al firmei de cercetare Mercury Research transmis Agentiei Mediafax.
google-analytics.com