Cautare

449 de rezultate pentru "urban" (4.03 secunde)
In aceasta zi speciala, Pro Tv a fost lider absolut de audienta la nivelul intregii zile, atat pe publicul din mediul urban, cat si pe publicul comercial cu varste cuprinse intre 18-49 de ani.
Mai mult de jumatate dintre aceste persoane traiesc in mediul urban (51,9%). ... Persoanele din mediul rural declara ca se confrunta cu astfel de probleme intr-o proportie mai mare decat cele din urban (27,5% fata de 24,9%).
Crezi ca PDL ar trebui sa se delimiteze de declaratiile iresponsabile ale senatorilor Urban si Placinta si sa-i excluda din partid? ... Mai mult, doi senatori PDL, Iulian Urban si Sorina Placinta, au facut declaratii socante din care reiese ca de fapt vina pentru atentatul ucigas apartine politicilor Uniunii Europene.
Sunt principalele boli infectioase descoperite la copii aflati in crese, centre de plasament, gradinite, scoli generale, licee, scoli profesionale si de ucenici din mediul rural si urban, potrivit unui raport al Directiei de Sanatate Publica si Control din cadrul Ministerului Sanatatii.
Urban si votul prin corespondenta (Autor: Sorin Rosca Stanescu) Ce legatura exista intre ineptiile postate pe blog de excentricul senator PD-L Iulian Urban si votul prin corespondenta? ... Ce a facut senatorul PD-L Iulian Urban? ... Este exact ceea ce a facut, pe blogul sau, Iulian Urban.
Tensiunile din triunghiul Primaria Ramnicu Valcea, Urban SA si Rosal Grup iau amploare. In doua conferinte de presa succesive primarul Mircia Gutau si directorul Urban, Teodor Florescu, se contrazic reciproc in ceea ce priveste pierderea procesului cu firma lui Silviu Prigoana.
Urban ar fi dat explicatii, daca era in PSD Adrian Nastase l-ar fi chemat la explicatii pe senatorul PDL, Iulian Urban, daca acesta ar fi fost membru PSD, a declarat presedintele Consiliului National al PSD, la Radio France International, referitor la afirmatiile senatorului PDL Iulian Urban.
Senatorul PD-L Iulian Urban a anuntat ca cererea a fost semnata de 48 de senatori ai PD-L, doi ai UDMR si sapte ai grupului independentilor. ... De la PSD nu a semnat nimeni deocamdata, dar stenograma din 10 martie va arata dinamica votului", a declarat Urban.
Senatorul PD-L, Iulian Urban, a declarat miercuri ca senatorii vor depune o initiativa la Biroul Permanent al Camerei Superioare, prin care solicita revocarea lui Geoana pentru abuz in serviciu.
Doar senatorul PDL Iulian Urban sustine castrarea chimica a pedofililor Agentia.org informeaza : ... Senatorii din Comisia juridica au adoptat, in acest sens, un raport de respingere la propunerea legislativa privind prevenirea violentei si abuzurilor sexuale asupra minorului, singurul vot in favoarea adoptarii proiectului apartinand senatorului PDL Iulian Urban.
- Toate ar fi fost bune daca concretizarea pe teren a recordurilor amintite nu ar fi avut si efecte perverse si anume degradarea peisajului urban si rural. ... - Ati lansat o publicatie trimestriala, Observatorul urban.
Specialistii care au avut originala idee de a asmuti recuperatorii asupra Ucrainei sunt cei de la Urban si Asociatii, poate cea mai puternica companie de profil din Romania.
Durata lucrarilor nu poate fi mai mare de 18 luni.Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintelor (MDLPL) a elaborat recent un Ghid Operational de implementare a Programului prioritar national pentru reabilitarea si modernizarea infrastructurii culturale, respectiv dotarea asezamintelor culturale din mediul mic urban si rural, a carei valoare maxima eligibila se ridica la suma de trei milioane de lei.
RP Media Production, firma care a executat pentru PSD materiale promotionale in campania din 2004 si care nu au fost inca platite de social-democrati, a mandatat agentia de colectare debite Urban si Asociatii sa negocieze cu Consiliul National al PSD, plata datoriilor.
Astfel, in urban votasera pana la ora 10 doar 5,04% dintre galateni, in timp ce in mediul rural procentul era dublu pentru acelasi interval orar (10,61%).
Senatorul PD-L Iulian Urban a declarat, vineri, la RFI Romania, ca in Guvern au fost "plantati fel si fel de oameni, care n-au nici o legatura cu posturile respective, unde au fost pusi oameni pe baza de cumetrii, surori de amante, oameni incompetenti, care n-au ce sa caute acolo".
Urban si Placinta, declaratii socante cu privire la masacrul din Norvegia. ... Mai mult, doi senatori PDL, Iulian Urban si Sorina Placinta, au facut declaratii socante din care reiese ca de fapt vina pentru atentatul ucigas apartine politicilor Uniunii Europene.
Urban:
Declaratiile precum cele ale lui Urban, suparatoare si periculoase Ion Iliescu a spus astazi ca declaratiile precum cele ale senatorului Iulian Urban sunt "suparatoare", dar si periculoase prin efectul pe care il pot avea in viata politica, relateaza NewsIn.
In numai o noapte, Urban Serv a fost nevoita sa cheltuie pentru deszapezire aproximativ 10% din totalul materialului antiderapant procurat pentru aceasta iarna. ... De obicei, la prima zapada masiva se da mai mult antiderapant, pentru a se putea curata carosabilul ", sustine directorul Urban Serv, Mihail Gheorghiu.
google-analytics.com