Cautare

244 de rezultate pentru "unda popp" (2.64 secunde)
Aceasta varianta, cea mai vehiculata ieri, ar trebui insa sa primeasca unda verde si de la Bucuresti, in sensul ca premierul Tariceanu ar trebui sa fie de acord ca un reprezentant al PSD sa ocupe postul de prefect, ceea ce pana la ora actuala se pare ca nu s-a intamplat.
In ceea ce-l priveste pe Mircea Iustian (primvicepresedinte) nu putem avea in caracterizare decat o unda de duiosie: mai mult nu poate.
Pe aceeasi lungime de unda s-a aflat, tot ieri, si deputatul PNL Gheorghe Dragomir, presedinte al Organizatiei Judetene Constanta a partidului, care a afirmat, in cadrul aceleasi conferinte de presa:
Cu toate acestea, presedintele american a subliniat ca nu vor fi pusi sub acuzare agentii CIA care au efectuat interogatoriile asupra membrilor Al-Qaida de la Guantánamo sau alte inchisori secrete, desi acest lux nu va fi valabil si pentru membrii administratiei care au dat unda verde acestei practici.
Daca hotararea adoptata de 11 consilieri din Tuzla a primit sau nu "unda verde" de la Prefectura judetului Constanta, ramane de vazut, fiecare dintre parti avand cu totul alta varianta privind legalitatea actului prin care Marian Saracila este "inscaunat" viceprimar.
Juristi municipalitatii au dat unda verde acestei hotarari ilegale, care contravenea atat OUG nr. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, cat si Regulamentului de aplicare a ordonantei, aprobat prin HG nr.
Diaconescu l-a sunat pe Rus sa il intrebe daca sa candideze la sefia PSD, a asteptat unda verde la Rus sa isi anunte candidatura, a urmat indicatiile lui Rus pas cu pas in toata perioada dinaintea Congresului.
Candideaza, dar cu aprobarea sefilor Pedelistul Ionel Mantog, considerat un adevarat baron la nivel local, sustine ca isi va depune candidatura numai daca va scapa de problemele penale si daca va primi "unda verde" din partea conducerii centrale a partidului.
"Curtea Constitutionala a pus gaz pe foc" Decizia Curtii Constitutionale care da unda verde unei Legi a Pensiilor care a fost votata "prin furt" pune gaz atat pe focul politicii dambovitene cat si pe focul nemultumirilor sociale care stau sa izbucneasca, comenteaza presedintele Grupului de Investigatii Politice, Mugur Ciuvica, citat de Inpolitics.
"Curtea Constitutionala a pus gaz pe foc" Decizia Curtii Constitutionale care da unda verde unei Legi a Pensiilor care a fost votata "prin furt" pune gaz atat pe focul politicii dambovitene cat si pe focul nemultumirilor sociale care stau sa izbucneasca, comenteaza presedintele Grupului de Investigatii Politice, Mugur Ciuvica, citat de Inpolitics.
Inpolitic il citeaza pe Victor Ponta (foto): "PSD e gata sa preia guvernarea!" 'PSD este pregatit sa isi asume responsabilitatea guvernarii in contextul in care motiunea de cezura primeste verde din partea Parlamentului, sustine presedintele social-democratilor, Victor Ponta, pe blog-ul propriu.
Migratia politica a fost legalizata, drumul spre dictatura are unda verde', articol pe care il puteti citi in continuare. '17 noiembrie 2010 este o zi neagra pentru parlamentarismul romanesc:
Ministerul Dezvoltarii Regionale a avizat proiectul Mitropoliei Olteniei prin care se intentioneaza construirea unei fabrici de mobila bisericeasca la Targu Carbunesti, in Gorj.
Mai mult, clientela de partid asteapta sa primeasca unda verde la contractele cu statul. Profitorii actualului regim, care decid sa schimbe macazul sunt primiti si chiar recompensati cu viitoare demnitati.
inspectorii teritoriali care au unda verde de la centru sa verifice si sa taie amenzi usturatoare in dreapta si in stanga pentru orice abatere, dar mai ales pentru munca la negru.
Ponta da unda verde unei aiuritoare aliante la nivelul judetelor cu PRM; Antonescu incepe sa discute despre posibilitatea de a fi nu candidat prezidential, ci doar premier al USL;
In al doilea mandat, Basescu a dat iar unda verde propunerii PDL, numindu-l prim-ministru pe Boc - singura solutie care putea rezolva "prioritatea zero", "aceea de a avea un Guvern".
Astfel, data ar putea fi declarata sarbatoare legala, in cazul in care si Camera Deputatilor da unda verde proiectului ce prevede includerea acestei date in categoria liberelor pentru bugetari.
Au primit unda verde si alte doua solicitari ale PSD, fiind alocate 284.000 de lei pentru proiectarea unui sistem de alimentare cu apa si canalizare in cartierul Rovine 2, plus 2.000 de lei pentru un studiu de impact si 30.000 de lei pentru un studiu de fezabilitate in vederea construirii unui nou adapost canin.
Problema Serbiei este rezolvata "Problema Serbiei este rezolvata", este raspunsul dat de presedintele Traian Basescu presei sarbe, cand a fost intrebat daca Romania va da unda verde acordarii de statut de tara candidata Serbiei.
google-analytics.com