Cautare

244 de rezultate pentru "unda popp" (2.68 secunde)
In al doilea rand, inclinatia mea spre cunoastere nu s-a limitat la medicina, ci a vizat toate acele domenii care imi puteau oferi raspunsuri la intrebarile mele fundamentale privind originea Universului si a vietii, sensul existentei lumii, evolutia sa de la prima unda de lumina pana la complexitatea anatomica si functionala a creierului uman, adica pana la momentul in care, prin om, materia se gandeste pe sine.
Cristalele emit vibratii care intra in rezonanta cu undele organismele noastre, iar cu cat acestea sunt mai apropiate ca lungime de unda, cu atat, efectele benefice sunt mai puternice;
In plus, increderea vicepresedintelui liberal in sondajele de opinie este atat de "mare" incat sustine, nu fara o unda de ironie, ca "eu cred in sondajele pe care le-am modificat eu".
"Daca ar fi dupa mine, as alege sa candidam pe liste separate" In alta ordine de idei, discutiile pe tema candidaturilor pentru Parlamentul European aduc in prim plan un nou subiect asupra caruia liberalii si democratii nu prea par a fi pe aceeasi lungime de unda.
Parlamentul European a adoptat ieri Raportul privind aderarea Romaniei la UE redactat de Pierre Moscovici, cu 542 de voturi "pentru", 41 de voturi "impotriva" si 37 de abtineri.
Consilierii locali din Mangalia - printre care s-au aflat si trei dintre cei patru independenti care au castigat la Tribunalul Constanta procesul de suspendare din functii - s-au reunit la Centrul Roman de Afaceri "Marea Neagra" in cadrul ultimei sedinte pe anul 2006.
Proiectele ii indeamna pe primari sa faca PUG-uri Alte cinci localitati desprinse in 2004 din comune-mama, Carna, Cotofenii din Fata, Rojiste, Intorsura si Catane, si-au comandat PUG-uri si asteapta in prezent unda verde din partea consiliilor locale pentru a le putea folosi.
UPSC nu a avut timp din punct de vedere fizic sa se faca remarcata prin ceva, in conditiile in care partidul a primit unda verde pentru a functiona abia pe 22 decembrie 2006.
Asasinarea acestui intelectual care a criticat atitudinea oficiala a Turciei fata de masacrul armenilor, comis in Anatolia in timpul Imperiului Otoman, calificat drept un "tradator" de extrema dreapta pentru ca a numit acest masacru "genocid", a creat o unda de soc pe intregul teritoriu al tarii.
Strategia urmeaza sa fie aprobata de Guvern in perioada imediat urmatoare si va da unda verde negocierilor privind realizarea consortiului care va incepe in prima jumatate a anului 2008 constructia in paralel a Unitatilor 3 si 4 ale CNE Cernavoda.
Discutiile pe tema votului uninominal au demonstrat ieri ca liberalii si democratii sunt pe aceeasi lungime de unda. Cu o singura mentiune:
Presedintele Traian Basescu i-a trimis, ieri, ministrului Justitiei, Monica Macovei, cererea privind inceperea procedurilor legale pentru urmarirea penala a ministrului Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei, Nagy Zsolt, informeaza Administratia prezidentiala.
Liberalii au primit unda verde sa se agite in teritoriu pentru gasirea propriilor oameni care sa ii inlocuiasca pe democratii aflati in functii de conducere la descentralizate.
Practic, da unda verde PD sa negocieze cu PSD. Acum a uitat de sistemul ticalosit al PSD, de condamnarea comunismului, desi in 2004 el a recunoscut ca impreuna cu Nastase au fost comunisti.
La propunerea edilului sef, consilierii locali au dat unda verde alegerii consilierului local al PSD, dr. Carmina Musat, ca reprezentant al Consiliului Local in consiliul etic al Spitalului de Urgenta pentru Copii "Sfintul Ioan".
Modernizarea strazii Ana Ipatescu, semaforizarea strazii Brailei, constructia unor locuinte sociale in anumite zone ale orasului si reabilitarea unor locuri de joaca au reprezentat citeva dintre proiectele care au primit unda verde din partea consilierilor locali.
Consilierii tinuti "in brate" de primarul Tudorel Calapod si reprezentantii Aliantei PD-PLD in Consiliul Local Navodari nu au ce cauta pe respectivele functii.
Presedintele Traian Basescu a trimis ieri ministrului interimar al Justitiei, Teodor Melescanu, cererile de declansare a urmaririi penale a opt fosti si actuali ministri.
"Biroul Electoral Central a validat rezultatele sI a dat unda verde pentru turul al doilea. Am demarat deja procedura de tiparire a buletinelor de vot sI am dat bun de tipar", ne-a declarat presedintele Biroului Electoral Judetean, judecatorul Eugen Mortu.
Aceasta varianta, cea mai vehiculata ieri, ar trebui insa sa primeasca unda verde si de la Bucuresti, in sensul ca premierul Tariceanu ar trebui sa fie de acord ca un reprezentant al PSD sa ocupe postul de prefect, ceea ce pana la ora actuala se pare ca nu s-a intamplat.
google-analytics.com