Cautare

244 de rezultate pentru "unda popp" (4.47 secunde)
"Am simtit ca o unda de curent in corp" Eduard Grosu a cistigat pina la urma cursa, dar sustine ca a trecut printr-un moment de groaza:
S-au gasit astfel forme de unda cerebrale care corespundeau comportamentului docil, ascultator. Aceste forme de unda au fost folosite ulterior ca model pentru toate semnalele emise de toate transmitatoarele cu microunde.
Abia mult mai tarziu, studiind metamaterialele, s-a vazut ca aceasta combinatie, la exact acele dimensiuni, se dovedeste a fi un excelent ghid de unda microscopica, pentru rediatii electromagnetice cu frecvente inalte, de ordinul terahertzilor, cu lungimea de unda de 60 de microni, o valoare neobisnuit de mica.
Despre modernizarea transportului in comun, care este de fapt si obiectul pachetului de proiecte din care face parte documentatia pentru "unda verde", aflam doar ca aceasta poate fi facuta cu ajutorul altor softuri si echipamente, care insa...
Pretentiile au fost comunicate Robertei Anastase de Gabriel Oprea, dupa ce Curtea Constitutionala a dat unda verde formarii acestui nou grup parlamentar.
Specialisti in studii politice europene sunt de parere ca unda de soc dupa respingerea Constitutiei Europene in referendumurile din Franta si Olanda va fi puternic resimtita in zona Marii Negre, iar Romania si Bulgaria sunt primele afectate.
Astfel, cu doar cateva zile inainte de data-limita, doar aproximativ 600 de angajati ai ArcelorMittal Galati au primit unda verde pentru a renunta la locurile lor de munca, in timp ce alte cateva sute de solicitari nu au fost aprobate, fiind vorba in special de personalul care lucreaza pe fluxul primar sau in meserii unde exista un deficit de angajati.
In cadrul sedintei Parlamentului European de saptamana aceasta, forul legislativ european a dat unda verde pentru extinderea regimului simplificat de control al vizelor la frontierele externe ale Bulgariei, Romaniei si Ciprului.
Presedintele AVAS, Teodor Atanasiu, a declarat la Cluj ca a primit un raspuns verbal din partea Directiei Generale Competitie a Comisiei Europene, care da unda verde contractului de privatizare a SC Automobile Craiova."Din ceea ce am discutat cu cei de la Directia Generala Competitie din cadrul Comisiei Europene, am inteles ca vor da verde avizarii contractului de privatizare pentru societatea Automobile Craiova.
Pe Inpolitics a aparut textul intitulat 'Unda de soc se propaga rapid: scad salariile si la privat', pe care il puteti citi in continuare.
Potrivit doctorului Nick Lowe, de la clinica Cranley din Londra, procedura schimba "lungimea de unda, asadar pigmentul din celulele sangvine rosii absoarbe lumina, iar vasele sunt ingustate." In ceea ce priveste semnele din nastere rosii, este preferabila eliminarea timpurie, pentru ca devin mai groase odata cu inaintea in varsta, fiind mai greu de tratat.
Ultravioletele de tip C sau UVC sunt cu lungimea de unda cea mai scurta (lungimi de unda intre 190 si 290 nm (UVB avand 290-320 nm, iar UVA, intre 320 si 380 nm) si cu cel mai pronuntat risc pentru organism.
fumatul, consumul de alcool, radiatiile solare - de exemplu, expunerea la soare in timpul verii, intre orele 11 si 14, atunci cand exista o lungime de unda favorabila inducerii cancerului de piele, o lungime de unda intre 290 si 320 de nanometri -, excesele nutritionale, infectiile cronice, igiena deficitara.
Exista medicina Hado, la japonezi, care trateaza prin emiterea unor unde sonore de aceeasi lungime de unda dar de sens contrar bolii respective. ... Pe baza sintetizatorului de voce se emite un sunet care este de sens contrar cu unda emisa de voce si se trateaza astfel boala prin sunet.
Interesant este ca in toamna anului 2002, dupa inceperea dezvaluirilor din ziarul Gazeta de Nord-Vest, din Satu Mare, care l-au surprins intr-o vizita in Canada, ex-primarul Anderco a ramas la intoarcere, fata de restul delegatiei, in Ungaria, unde a stat vreo trei zile pina ce a reusit sa sune la Oradea si sa primeasca unda verde pentru intrarea in tara.
Cat priveste pasiunea nasului Tariceanu pentru motociclete sau masini, viteza, finul Olteanu nu s-a declarat pe aceeasi lungime de unda:
Cercetarea de catre PNA a lui Vanghelie a fost urmarea faptului ca PSD daduse unda verde pentru cercetarea baronilor sai, ca semn electoral ca se face curatenie in partid.
Probabil ca pana atunci, ghiocelul Cozmin fie asteapta unda verde de la colegii de partid, fie isi pregateste discursul de debut, fie… cu totul altceva il impiedica sa dea totul pe gusa.
Din momentul in care a atins limita, sa nu mai astepti de la el nici unda de respect. Radu Moraru:
Normal ar fi sa nu dea unda verde unui transfer in situatia asta. Liga stie ca sunt aceste sechestre asupra drepturilor federative.
google-analytics.com