Cautare

7683 de rezultate pentru "turg piata taraneasco si mesteri" (3.42 secunde)
Targ de Primavara " Piata Taraneasca si Mester(Esti)! ... 10, 00 - 18, 00 Intrarea libera Piata Taraneasca si Mester(Esti)! ... Kiseleff nr.3, unde va asteapta, de vineri pana duminica, intre orele 10,00-18,00 peste o suta de producatori, mesteri si artizani, negustori si tineri artisti.
De vineri pana duminica va asteptam la o noua editie Piata Taraneasca si Mester(Esti)! ... Programul este intre orele 10, 00 si 19, 00 si intrarea este libera. Vor fi prezenti producatori din toate zonele tarii, mesteri si artizani, negustori si anticari.
CASE SI FANTANI LA RADOVANU, un reportaj din anul 1986, de Florian Popa Micsan Tema reportajului cu titlul de mai sus este aparent simpla: e vorba despre vocatia romanilor de a construi case si de a sapa fantani.
Dupa ce guvernul a obligat o mie de sinistrati doljeni sa-si reconstruiasca singuri casele, chiar daca acestia nu sunt constructori de meserie, autoritatile judetene au hotarat sa trimita la cursuri de reconversie profesionala tinerii sinistrati care pot ajuta la reconstructia caselor.
Micii investitori de pe piata de capital sunt bulversati de intentiile unora de a desfiinta piata Rasdaq.
La data de 27.10.2010, mai multe confederatii sindicale vor organiza in Capitala, un miting in Piata Victoriei, intre orele 10.00 - 11.00, urmat de un mars catre Piata Constitutiei, intre orele 11.00 - 14.00 si un miting in Piata Constitutiei, intre orele 14.00 - 22.00.
Bucharest RUNNING CLUB (BRC) organizeaza in intervalul 8-9 octombrie 2016 va organiza a noua editie a Raiffeisen Bank Maratonul Bucuresti, cu punctul de Start/Sosire - Piata Constitutiei. Ediția 2016 se desfasoara pe un traseu stradal securizat si inchis circulatiei auto pe o distanta de 33 km.
Pe 1 Decembrie, ziua tuturor romanilor si ziua in care ProTv a aniversat 15 ani de existenta, telespectatorii au ales sa spuna Romania DA impreuna cu ProTv.
Tactic Events va asteapta in miez de iarna alaturi de ei pentru a readuce caldura in suflete si belsugul in camari, din 23 pana in 25 ianuarie, la Targul de iarna Piata Taraneasca si Mester(Esti)!
Piata Taraneasca si Mester(Esti)! ... Programul este intre orele 10.00 si 18.00, iar intrarea este libera.
Piata Taraneasca si Mester(Esti)! ... Kiseleff nr.3, unde va asteapta de dimineata pana seara, cu multe bunatati si cadouri de sezon producatori traditionali, mesteri populari, artisti Hand Made si colectionari.
Piata Taraneasca si Mester(Esti)! organizeaza in perioada sambata si duminica "Targul CraciunTaranesc" in curtea interioara a Muzeului National al Taranului Roman din Sos.
De vineri, 29 august, pana duminica, 31 august, Piata Taraneasca si Mester(Esti)! ... Vor fi prezenti producatori traditionali si mesteri populari, creatori si colectionari, de pe la 10.00 pana pe la 18.00 cu:
Piata Taraneasca si Mester(Esti)! ... Programul este intre orele 10.00 si 18.00, iar intrarea este libera. Va asteapta dis de dimineata pana spre seara peste o suta de mesteri, artizani si colectionari, gospodari si gospodine din toate zonele tarii.
Piata Taraneascs si Mester(Esti)! ... Programul este intre orele 10.00 si 18.00, iar intrarea este libera.
zilnic, intre 10.00 si 18.00 Intrarea libera Conform traditiei populare romanesti, luna aprilie se mai numeste si "Prier". Aceasta denumire populara a lunii aprilie, provine de la verbul a prii si inseamna timp prielnic pentru semanaturi, ori lucrari in gospodarie.
Piata Taraneasca si Mester(Esti)! va invita de vineri pana duminica la Targul lui Gustar, din 22 pana in 24 august, intre orele 10,00 si 18,00 in curtea Muzeului National al Taranului Roman, din Sos. ... Si-au anuntat prezenta mesteri si artizani din toate zonele tarii:
Conform traditiei populare romanesti, luna aprilie se mai numeste si Prier. Aceasta denumire populara, a lunii aprilie, provine de la verbul a prii si inseamna timp prielnic pentru semanaturi, ori lucrari in gospodarie.
Evenimentul va reuni si de aceasta data mesteri populari din toate zonele tarii, care vor aduce in orasul de la Dunare o gama diversa de produse traditionale, in care se regasesc roadele unor plasmuiri ancestrale, intr-o fericita imbinare a sufletului cu pamintul, a harului cu elementele esentiale ale naturii.
Regia proprie reprezinta constructia unei case pe etape, fiecare etapa fiind realizata de diverse echipe de muncitori, viitorul proprietar fiind cel care supravegheaza lucrarile si asigura tot necesarul de materiale.
google-analytics.com